نمایش نتایج 1 تا 30 از 30

نام تاپیک: خروجی گرفتن از visual studio همراه با فایل فلش استفاده شده

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    خروجی گرفتن از visual studio همراه با فایل فلش استفاده شده

    سلام خسته نباشید
    من در فرم خودم از فلش استفاده کردم که توی سیستم خودم اجرا میشه اما وقتی پابلیش میگیرم و روی یه سیستم دیگه امتحان میکنم فایل فلش داخلش پخش نمیشه
    من پوشه ای که فایل فلشم داخلش هس رو کنار ستاپ قرار میدم و بااون به سیستم دیگه انتقال میدم و اجرا میگیرم ولی متاسفانه فلش اجرا نمیشه؟
    کسی میدونه باید چیکار کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    684

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    دوست عزیز من بجای شما بودم از فایل های gif برای فرم هام استفاده میکردم یبار امتحان کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار syntiberium
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    scrin galaxy
    پست
    516

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    نقل قول نوشته شده توسط امیر مهرشاد مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من بجای شما بودم از فایل های gif برای فرم هام استفاده میکردم یبار امتحان کنید
    اخه gif چه ربطی داره به فلش ؟ gif یه فایل انیمیشنه که حجمش بالاست و کیفیتش پایینه در ضمن فلش GUI داره .

    یا ورژن فلش پلیر اون سیستم پایین تره یا هم از application.startuppath استفاده نکردید که به احتمال زیاد مشکل دومیه . فکر کنم فلش رو چون نمی تونه مثل عکس توی ریسورس قرار بده path ش را قرار می ده برای همین باید از application.startuppath استفاده کنید .

  4. #4
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    نه من استفاده کردم گفتم که رو سیستم خودم اجرا میشه اما پابلیش میگرم می برم رو یه سیستم دیگه پخش نمیشه فلش پلیر ها رم چک کردم رو جفت سیستم این هم کدمه
    axShockwaveFlash1.Movie = Application.StartupPath + @"\flash\bazargani.swf";

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    اصلا وقتی پابلیش میگیرم و روی سیستم خودم نصب میکنم هم پخش نمیشه فقط وقتی تو محیط ویژوال اجرا میگیرم پخش میشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده


  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    سلام
    بابت لینک ممنون ولی من خروجی گرفتن همراه با فلش مشکل دارم

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    یعنی هیشکی بلد نیست

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    مجدد سلام


    سوال شما در این تایپیک قبلا پرسیده شده و دوستان عزیز زحمت کشیدن جواب دادن یه نگاهی کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%D9%BE/page3


    سورس
    https://barnamenevis.org/attachment.p...1&d=1226600148

  10. #10
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    سلامت باشی
    شما این تاپیک رو خودت خوندی میشه بگی دقیقا کدم پست جواب منو میده چون از بس صفحه رو دیدم حفظ شدم نفر آخر سوالی مشابه من داشته که کسی بهش جوابی نداده

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    چاکریم، اره
    شما مسیر رو درست تعریف کردید؟! میشه کد مسیر فایل فلش رو ببینم؟!



    اینجور که متن رو گذاشتن و کاربردی تره زیره کپی و پیست کردم


    --------------------------------------------------------------------------------------------
    کافیه یک Referece به Flash.ocx به فرمتون اضافه کنید.

    در toolbox روی General Tab کلیک کنید.
    در یک جای خالی راست کلیک کنید و از منویی که باز می‌شه Add/remove Items رو انتخاب کنید.
    روی COM tab کلیک کنید
    در لیستی که ظاهر می‌شه Shockwave flash object رو انتخاب کنید و ok رو بزنید ( با فرض اینکه حداقل flashplayer روی دستگاهتون نصب هست )
    بعد هم میتونید از کنترلی که روی toolbox اضافه شده رو مثل کنترل‌های دیگه استفاده کنید.


    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    باید این کنترل رو به لیست کنترلها اضافه کنید.

    روی ToolBox کلیک راست کنید و سپس گزینه Choose Items رو انتخاب کنید. صبر کنید تا پنجره ظاهر بشه و از اونجا تب (زبانه) COM Components رو انتخاب کنید. از لیست موجود، گزینه Shockwave Flash Object رو انتخاب کرده و روی OK کلیک کنید. حالا میتونید از این کنترل استفاده نمایید.

    اگر به مشکلاتی در حین استفاده از این کنترل برخوردید، شاید لازم باشه که آخرین ورژن macromedia Flash Player رو هم نسب کنید و برای اطلاعات بیشتر، لینک زیر رو ببینید:
    http://forums.microsoft.com/MSDN/Sho...68433&SiteID=1


    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    از تابع fscommand استفاده کنید.
    این مثال مشکلتون را کامل حل میکنه
    http://www.codeproject.com/csharp/fscommand.asp


    -----------------------------------------------------------------------------------
    در ToolBox رایت کلیک کرده و در پنجره Customize ToolBox که باز میشود در TabPage دوم Com Components گزینه Shockwave Flash Object
    را مارک دار کنید در Property Movie آدرس فایل فلش خود را بنویسید برای مثال :

    axShockwaveFlash1.Movie = System.Environment.CurrentDirectory + @"\Clock.swf";


    * مراقب باشید Property Playing در حالت True باشد :)


    ---------------------------------------------------------------------------
    سورس های تویی این تایپیک:

    https://barnamenevis.org/attachment.p...3&d=1145559483

    https://barnamenevis.org/attachment.p...1&d=1154194000

  12. #12
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    ای بابا شما انگار اصلا سوال منو تا آخر نخوندین
    من همه ی این کارارو کردم کامپوننت اضافه کردم واسش کد نوشتم از همه مهم تر توی محیط ویژوال استدیو هم اجرا میگیرم کار میکنه
    ولی وقتی پابلیش میگیرم و رو سیستم چه خودم چه دیگری نصب میکنم اجرا نمیشه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    دوست عزیز شما هم اول تایپیک من رو نخوندین؟!

    منم گفتم میشه مسیر اجرای فایل فلش رو بذارید :))

  14. #14
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

     axShockwaveFlash1.Movie = Application.StartupPath + @"\flash\bazargani.swf";

    پوشه فلش هم در مسیر مورد نظر قرارداه شده در bin/debug/flash/bazargani.swf

  15. #15
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    کسی نمیدونه باید چیکار کرد

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    سلام، والا من تست نکردم فایل فلش رو
    هرچی بوده با mmb ساختم و راحت اجرا شده و تویی محیط ویژوال استودیو تا حالا زیاد کار نکردم

    چرا فایل swf رو به exe تبدیل نمی کنید؟!


    و اینجوری درون فرم فراخوانی کنید:


    شما اول این فضای نام ها رو using کن :

    using System.Runtime.InteropServices;
    using System.Diagnostics;




    بعد این کد ها رو تو کلاس اصلی بنویس :

    [DllImport("USER32.DLL")]
    static extern IntPtr SetParent(IntPtr hWndChild, IntPtr hWndNewParent);

    [DllImport("USER32.dll")]
    private static extern bool MoveWindow(IntPtr hwnd, int x, int y, int cx, int cy, bool repaint);




    یه پنل روی فرمت بکش و خاصیت Dock اون رو Fill بذار ...
    حالا تو رویداد Load مربوط به فرم یا هر جای دیگه این کدها رو بنویس :

    Process process = Process.Start("notepad.exe");
    process.WaitForInputIdle();
    SetParent(process.MainWindowHandle, this.panel1.Handle);

    MoveWindow(process.MainWindowHandle, 0, 0, this.Width - 90, this.Height, true);





    منبع:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1564893

  17. #17
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    یعنی اگه این کارو بکنم پابلیش بگیرم بعد ببرم رو یه سیستم دیگه نصب کنم جواب میده؟
    باشه پس من امتحان میکنم دوباره میام نتیجه رو میگم

  18. #18
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    خب من امتحان کردم پابلیش گرفتم بردم رو سیستم دیگه موقع نصب این پیامو داد که فایل رو پیدا نمیکنه درصورتی فایل تو پوشه بین، دیباگ قرار دادم
    Untitled-1.jpg
    و وقتی دکمه کانتینیو رو زدم فرم رو خالی نمایش داد

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    فایل رو اگه زحمتی نیست بذارید منم تست کنم

  20. #20
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    New WinRAR ZIP archive.zip

    این پروژه رو باهمون پلاگین فلش آبجکت نوشتم تو سیستمم اجرا میشه ولی وقتی به صورت فایل نصبی درمیارمش روی هیچ سیستمی اجرا نمیشه

  21. #21
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    با روش exe هم که گفتین نوشتم جواب داد با اینستال شیلد خروجی گرفتم اما جایی نداشت که بتونم sql experss اضافه کنم پس بیخیالش شدم

  22. #22
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    پست
    52

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    ای کسایی که تابه حال از فلش استفاده کردین چه جوری از ویژوال استدیو ستاپ گرفتید

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    تویی تالار سرچ میزدید پر بود از آموزش فایل نصبی از ویژوال استودیو .. :)
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B5%D8%A8%DB%8C

  24. #24
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    زیر نور ماه
    پست
    27

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    سلام دوستان
    من فایل فلش رو با همون axShockwaveFlash تو فرم نمایش میدم و هیچ مشکلی نداره. با #C هم ارتباط داره و پارامتر میگیرم ازش ولی وفتی برنامه رو میبرم توی ویندوز 7 دیگه کار نمی کنه. من خودم توی 8 نوشتم و مشکلی ندارم. توی ویندوز 7 باید چیکار کنم ؟؟؟ ؟؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,171

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    نقل قول نوشته شده توسط morTeza.cs مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من فایل فلش رو با همون axShockwaveFlash تو فرم نمایش میدم و هیچ مشکلی نداره. با #C هم ارتباط داره و پارامتر میگیرم ازش ولی وفتی برنامه رو میبرم توی ویندوز 7 دیگه کار نمی کنه. من خودم توی 8 نوشتم و مشکلی ندارم. توی ویندوز 7 باید چیکار کنم ؟؟؟ ؟؟

    سلام....یا احتمالا مسیر فایل فلشتون مشکل داره یا این که کامپونت فلش در سیستم موردنظر وجود نداره و....

    پروژتون رو ضمیمه کنید تست کنیم

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: خروجی گرفتن از visual studio همراه با فایل فلش استفاده شده

    سلام
    ببینید این یه نمونه هست که ساختم ببینید تو سیستم شما کار میکنه من رو دوتا سیستم سون64 و xp 32 بیتی اجرا کردم نصب هم کردم کار کرد
    لینک

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: خروجی گرفتن از ویژوال استدیو همراه با فایل فلش استفاده شده

    در ضمن احتمالا شما در ساختن ستاپ مشکل دارین و همونجور که دوستان فرمودن کامپوننت مورد نظر رو سیستم نیست و باید موقع نصب برنامه چک کنه که آیا این کامپوننت هست یا نه و اگر نبود اونو نصب کنه ،در ستاپ سازی یک سری فایل جانبی به برنامه اضافه میشه که موقع نصب به سیستم کمک میکنه فایل های مورد نظر را جهت اجرای برنامه در حال نصب بر روی سیستم نصب کنه در صورتی که تا جایی که بنده اطلاع دارم موقع پابلیش این فایل ها اضافه نمی شوند
    لینک آموزش مصور ساخت ستاپ
    ستاپ

  28. #28
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    زیر نور ماه
    پست
    27

    نقل قول: خروجی گرفتن از visual studio همراه با فایل فلش استفاده شده

    دوستان ممنون که جواب دادید.
    آقا هادی برنامه شما رو دانلود کردم و فایل setup رو نصب کردم ولی بازم همون خطا رو داد. من ویندوز 7 32 بیتی دارم.
    این عکس خطا
    Error.PNG

    %100 مشکل از کامپوننته که نصب نمیشه ولی چرا نصب نمیشه سواله. ویندوزی که شما امتحان کردید سرویس پک داشت ؟

  29. #29
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    زیر نور ماه
    پست
    27

    نقل قول: خروجی گرفتن از visual studio همراه با فایل فلش استفاده شده

    دوستان کسی راه حلی نداره؟ کارم گیره لطفاً کمک کنید

  30. #30
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    زیر نور ماه
    پست
    27

    نقل قول: خروجی گرفتن از visual studio همراه با فایل فلش استفاده شده

    مشکل من بالاخره حل شد.
    این فایل رو نصب کردم

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: خروجی گرفتن از DatagridView روی فایل اکسس
    نوشته شده توسط ozzy_mra در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 29 آذر 1389, 11:05 صبح
  2. خروجی گرفتن از dGrid به فایل excel
    نوشته شده توسط seniamail در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 10:55 صبح
  3. مقاله: کامپایل پروژه بدون Visual Studio و با استفاده از MSBuild
    نوشته شده توسط SMRAH1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1388, 19:39 عصر
  4. عدم نمایش فایل فلش استفاده شده در برنامه
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1387, 12:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •