نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از یک آبجکت (لیست) تعریف شده در یک کلاس

  1. #1

    استفاده از یک آبجکت (لیست) تعریف شده در یک کلاس

    در حالت عادی یک لیست از string ها دارم که به این صورت ازش استفاده میکنم:

    List<string> a = new List<string>();
    if (textbox1.Text.StartsWith("a"))
    {

    foreach (var item in a)
    {
    if (item.StartsWith(textbox1.Text))
    {
    listbox1.Items.Add(item);
    }
    }
    }

    حالا اگر بخوام این لیستو داخل یک کلاس دیگه قرار بدم چطور باید داخل if استفادش کنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 20 مهر 1393 در 15:46 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: استفاده از یک کلاس در کلاس دیگر

    سوالت خیلی گنگ بود
    اما کلا اگر بخواهید از یک کلاس در کلاس دیگر استفاده کنیدد بحث وراثت مطرح میشه

  3. #3

    نقل قول: استفاده از یک آبجکت (لیست) تعریف شده در یک کلاس

    مشکلم حل شد، معذرت میخوام اگه بد تایپ کردم، با گوشیم
    مشکل حل شد!
    Static class class1
    {
    Static list<string> str()
    {
    List<string> word = "";
    Return word:
    }
    }
    Class main
    {
    Public void main()
    {
    if (textbox1.Text.StartsWith("a"))
    {
    foreach (var item in class1.word())
    {
    if (item.StartsWith(textbox1.Text))
    {
    listbox1.Items.Add(item);

    }
    } }}}

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1392, 19:26 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 08 خرداد 1392, 23:52 عصر
  3. سوال: چرا اعضای یک کلاس نمی توانند شی تعریف شده از همان کلاس باشند؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1391, 14:26 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1385, 19:41 عصر
  5. لیست متغیرهای تعریف شده در فرم
    نوشته شده توسط Sohrab_Tapar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1383, 18:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •