نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انتخاب چند سطر دارای یک شماره به طور همزمان از دیتابیس اکسس

  1. #1

    انتخاب چند سطر دارای یک شماره به طور همزمان از دیتابیس اکسس

    با سلام. میخوام به طور همزمان تمامی سطر هایی که یک شماره دارند را در یک تکس باکس نمایش دهم کد انتخاب از بانک اکسس را نوشتم اما فقط اولین سطری که آن شماره را داره نشون میده لطفا راهنمایی کنید
    با روش

    olebd وصل هستم
    لطفا کمک کنید
    نمونه کد دستور انتخاب میخوام اگر در تکس باکس مثلا عدد20 انتخاب شد همه ی بیت هایی که کد 20 را دارند نمایش بده

    • oleDbCommand1.Parameters.Clear();
    • oleDbCommand1.CommandText="select beit from table1 where ghazal like@a ";
    • oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@a", textBox1.Text);
    • oleDbConnection1.Open();
    • textBox2.Text= oleDbCommand1.ExecuteScalar().ToString();
    • oleDbConnection1.Close();

    ****کد را به صورت زیر هم نوشتم بیت اول و آخر را درست نشون میده اما چند بیت وسط را نشون نمیده لطفا کمک کنیدoleDbCommand1.Parameters.Clear();
    oleDbCommand1.CommandText = "select first(beit)+last(beit) from table1 where ghazal like@a ";
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@a", textBox1.Text );
    oleDbConnection1.Open();
    textBox2.Text = oleDbCommand1.ExecuteScalar().ToString();

    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: انتخا چند سطر دارای یک شماره به طور همزمان از دیتابیس اکسس

    چرا از دستور like
    استفاده کردی ؟

  3. #3

    نقل قول: انتخا چند سطر دارای یک شماره به طور همزمان از دیتابیس اکسس

    بدون
    like
    هم به همون شکل بالا نشون میده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: انتخاب چند سطر دارای یک شماره به طور همزمان از دیتابیس اکسس



    oleDbCommand1.Parameters.Clear();
    oleDbCommand1.CommandText = "select beit from table1 where ghazal =@a ";
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@a", textBox1.Text);
    oleDbConnection1.Open();
    textBox2.Text = oleDbCommand1.ExecuteScalar().ToString();
    oleDbConnection1.Close();


  5. #5

    نقل قول: انتخاب چند سطر دارای یک شماره به طور همزمان از دیتابیس اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط gerdioz مشاهده تاپیک


    oleDbCommand1.Parameters.Clear();
    oleDbCommand1.CommandText = "select beit from table1 where ghazal =@a ";
    oleDbCommand1.Parameters.AddWithValue("@a", textBox1.Text);
    oleDbConnection1.Open();
    textBox2.Text = oleDbCommand1.ExecuteScalar().ToString();
    oleDbConnection1.Close();

    ممنون ولی این کد فقط بیت اولی را که اون شماره را دارد نشون میده وبقیه را نشون نمیده

  6. #6

    نقل قول: انتخاب چند سطر دارای یک شماره به طور همزمان از دیتابیس اکسس

    کسی نیست کمک کنه خیلی گیره

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: انتخاب چند سطر دارای یک شماره به طور همزمان از دیتابیس اکسس

    عزیز برادر کد مشکلی نداره درسته ، کد خودتون هم درسته
    فقط در نحوه خروجی مشکل دارید
    اگر شما خروجی رو به یک دیتاگرید بیند کرید
    می بینید که همه رو نشون میده

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مهر 1393, 10:35 صبح
  2. انتخاب چند سطر(Multi-Line) در DataGridView
    نوشته شده توسط Navid Asadi در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 مرداد 1388, 00:59 صبح
  3. سوال: انتخاب چند سطر در data gride در سي شارپ
    نوشته شده توسط asemane_abi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آبان 1387, 21:18 عصر
  4. انتخاب چند سطر خاص از دیتابیس
    نوشته شده توسط Yama12 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 اردیبهشت 1387, 13:57 عصر
  5. انتخاب چند سطر چند سطر از یک جدول
    نوشته شده توسط Ghalandari در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 17:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •