نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایراد در کد نویسی

  1. #1

    ایراد در کد نویسی

    سلام.
    من داشتم برا یادگیری برنامه یک ماشین حساب ساده رو می نوشتم.
    این سورس کدی رو هم که برات ضمیمه کردم مربوط به همینه!
    ماله یه کتاب آموزشیه.
    یکسری از کاراکتر ها رو داخل دو تا ویرگول مانندکه بالا تر از
    خط قرار داره ( و و)البته به انگلیسی
    انداخته من همچین چیزی روی کیبورد نمیبینم!
    خودم به جای اون از(‘ ‘ ) استفاده کردم.ولی از این هر
    جا که نوشتم ایراد میگیره!حالا بی زحمت
    راهنماییم کنید که ایرادم چیه.
    --------------------------
    عکس مربوط به همین رو در زیر (محیط ویژوال استودیو) ضمیمه کردم.
    چند خط اول هم از برنامه رو نوشتم. و با قرمز اونجا ها رو که ایراد میگیره مشخص کردم.
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WindowsFormsApplication3
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    long num1, uum2;
    long mem1;
    long mem2;
    long mem3;
    long mem4;
    long result;
    char op0='',op1='';
    char last;
    bool lastop;
    bool first=true;
    private void Calculate(char ch)
    {
    if(op0=='')
    {
    op0=ch;
    lastop=true;
    last='o';
    if(num1==0)
    {
    num1=Convert.ToInt32(textBox1.Text);
    }
    }
    else if(op1=='')
    {
    op1=ch;
    first=true;
    lastop=false;
    last='O';
    }
    if(op1 !=''&& op0 !='')
    {
    switch(op0)
    {
    case'+':
    if(!first)
    {
    op0=op1;
    op1=ch;
    }
    if (!lastop)
    {
    if(num1 !=0)

    Calulate.jpg




  2. #2

    نقل قول: ایراد در کد نویسی

    از این لینک کمک بگیرید
    http://www.program98.com/%D8%A2%D9%8...D8%B1%D9%BE-2/

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: ایراد در کد نویسی

    تو سی شارپ استرینگ میتونه Empty و یا "" باشه ولی Char نمیتونه '' باشه، بجاش میتونه '0\' به معنی Empty باشه

  4. #4

    نقل قول: ایراد در کد نویسی

    میخوام از ورودی عدد بگیرم برای ماشین حساب اما خطا داره.
    هر سه تا رو هم نوشتم.
    مشکل کجاست؟



    a = Int32.Parse(textBox1.Text);
    b = Int32.Parse(textBox2.Text);


    a = int.TryParse(textBox1.Text);


    if (a == 0)
    {
    a = Convert.ToInt32(textBox1.Text);
    }



  5. #5

    نقل قول: ایراد در کد نویسی

    برای عملیات جمع این کد رو چطور اصلاح میکنید؟

     c = a + b;
    x = Convert.ToInt32(C);

    x = int.Parse(textBox1.Text);
    y = button11.Text;
    textBox1.Text = "0";


    چون زیر button11.Text خط آبی زیگ زاکی میاره.مشکل چیه؟

  6. #6

    نقل قول: ایراد در کد نویسی

    !!!!!!حذف!!!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله farhad.u : پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394 در 21:21 عصر

تاپیک های مشابه

  1. ایراد در کد نویسی
    نوشته شده توسط arashaliz در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 17:44 عصر
  2. نکته های برنامه نویسی
    نوشته شده توسط JavanSoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1383, 12:24 عصر
  3. زبان برنامه نویسی جدید AFP یا Active Foxpro Pages
    نوشته شده توسط Afshinpour در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1382, 15:54 عصر
  4. فارسی نویسی
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 15 اردیبهشت 1382, 03:46 صبح
  5. برنامه نویسی برای ریموت کنترل با دلفی
    نوشته شده توسط afshincomputer در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 فروردین 1382, 23:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •