نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریال اومده؟!!

  1. #1

    Exclamation چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریال اومده؟!!

    سلام به همه.
    میخواستم در سی شارپ بدونم چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریالی که بازه اومده!
    کسی هست کمک کنه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریال اومده؟!!

    با استفاده از ایونت: DataRecieved
    اگه Windows Form کار میکنین یه کامپوننت SerialPort از ToolBox بکشین بندازین رو فرم و بعد کامپوننت رو انتخاب کنین و تو پنجره پراپرتیز تو قسمت Events برین روی ایونت DataRecieved دابل کلیک کنین تا متد به ایونت مزبور اتچ بشه. بعد هر داده ای که روی پورت سریال بیاد این متد اجرا میشه. باید دقت کنید که چون این متد داخل Thread جداگانه ای از Thread اصلی اجرا میشه نمیتونین از داخل این متد به کنترلهای داخل فورم دسترسی داشته باشین و برای دسترسی مثلا به لیبل روی فورم اصلی باید از PInvoke استفاده کنین.

  3. #3

    نقل قول: چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریال اومده؟!!

    نقل قول نوشته شده توسط elec60 مشاهده تاپیک
    با استفاده از ایونت: DataRecieved
    اگه Windows Form کار میکنین یه کامپوننت SerialPort از ToolBox بکشین بندازین رو فرم و بعد کامپوننت رو انتخاب کنین و تو پنجره پراپرتیز تو قسمت Events برین روی ایونت DataRecieved دابل کلیک کنین تا متد به ایونت مزبور اتچ بشه. بعد هر داده ای که روی پورت سریال بیاد این متد اجرا میشه. باید دقت کنید که چون این متد داخل Thread جداگانه ای از Thread اصلی اجرا میشه نمیتونین از داخل این متد به کنترلهای داخل فورم دسترسی داشته باشین و برای دسترسی مثلا به لیبل روی فورم اصلی باید از PInvoke استفاده کنین.
    خیلی ممنونم. من تازه وارد C#‎ شدم. برنامه نویسی میکردم ولی تازه اومدم سمت C#‎ برای همین زیاد وارد نیستم.

    من میخوام وقتی دیتا اومد یه سری کار ها بکنم. دیتام از نوع رشته هست و وقتی دیتا اومد میخوام اون رشته رو تجزیه کنم و یه سری مقادیر ازش بدست بیارم.
    حالا میخوام بدونم وقتی دیتا اومد و اینونت datarecieved فعال شد توی همون جا کدم رو بنویسم؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریال اومده؟!!

    بله همونجا بنويسين، البته تو پست قبلی هم گفتم که مستقيم نمیتونی به UI دسترسی داشته باشی.
    فعلا نمايشت رو با MessageBox انجام بده و یا تو یه فرمی که تو همين متد نمونه سازی شده باشه...

  5. #5

    نقل قول: چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریال اومده؟!!

    من یه پورت مجازی ساختم به صورت Bridge ولی با این برنامه کار نمیکنه. یعنی وقتی به اون یه پورت دیتا میفرستم کاری انجام نمیده... اینم کدم
    private void process(object sender, EventArgs e)
    {
    if (rxtext.Length >= 4)
    {
    listBox1.Items.Add(rxtext);
    textBox3.AppendText(rxtext);
    MessageBox.Show(rxtext, "DR");
    }
    }

    private void sp_DataReceived_1(object sender, SerialDataReceivedEventArgs e)
    {
    rxtext = sp.ReadLine();
    this.Invoke(new EventHandler(process));
    }

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریال اومده؟!!

    بايد رشته اي كه ارسال مي كنيد به n\ ختم بشه.
    چك كنين بنينين ارسالتون به اين صورته.
    متد ReadLine منتظر ميمونه تا n\ برسه

  7. #7

    نقل قول: چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریال اومده؟!!

    متد ReadExisting چکار میکنه؟
    بعد یه سوال دیگه البته فقط جهت اطمینان میپرسم.
    با اینونت DataRecived مهم نیست در چه زمانی دیتا براش بیاد دیگه؟

    لطف میکنین یه پروژه یا سورسی برام بذارین؟

  8. #8

    نقل قول: چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریال اومده؟!!

    این موضوع یکم برام مهمه...
    من نتونستم بازم دیتا بگیرم...
    اگه کسی میدونه یه سورسی یا پروژه ای که ازش جواب گرفته بزاره. ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریال اومده؟!!

    ReadExisting متدی هست که درصورتی که ذیتایی باشه خونده میشه و سریال قفل نمیشه
    احتمالا با میکرو کار میکنید
    بهترین روش این هست که بعد از گرفتن هر رشته سریال رو خالی کنید و آماده بارگیری مجدد باشید

  10. #10

    نقل قول: چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریال اومده؟!!

    نقل قول نوشته شده توسط MehdiElexal مشاهده تاپیک
    ReadExisting متدی هست که درصورتی که ذیتایی باشه خونده میشه و سریال قفل نمیشه
    احتمالا با میکرو کار میکنید
    بهترین روش این هست که بعد از گرفتن هر رشته سریال رو خالی کنید و آماده بارگیری مجدد باشید
    بله ، در زمینه رباتیک میخوام استفاده کنم. شما سورسی چیزی دارین برام بذارین؟

  11. #11

    نقل قول: چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریال اومده؟!!

    کسی نظر دیگه ای نداره؟ من خیلی گیر کردم!

  12. #12

    نقل قول: چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریال اومده؟!!

    نقل قول نوشته شده توسط elec60 مشاهده تاپیک
    بايد رشته اي كه ارسال مي كنيد به n\ ختم بشه.
    چك كنين بنينين ارسالتون به اين صورته.
    متد ReadLine منتظر ميمونه تا n\ برسه
    سلام
    چطوری میشه در serialPort1_DataReceived فهمید که کارکتر مورد نظر هست یا نه
    و اگر همزمان دو دستور پشت سر هم بیاد که این کارکتر داشت باشه چزور میشه تشخیص داد؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریال اومده؟!!

    نقل قول نوشته شده توسط AhmadAiden مشاهده تاپیک
    سلام به همه.
    میخواستم در سی شارپ بدونم چجوری میشه فهمید دیتای جدیدی روی پورت سریالی که بازه اومده!
    کسی هست کمک کنه؟
    سلام دوست من وقتت بخیر ، برات این مثال ها رو پیدا کردم امیدوارم کمکت منه

    MSDN


    MSDN

    StackOverflow

    dreamincode

    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال داده به صورت زمان واقعی روی پورت سریال
    نوشته شده توسط majid zarei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 20
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 10:51 صبح
  2. سوال: چجوری میشه فهمید یک رشته متقارن هست ؟
    نوشته شده توسط IT.MAN در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 دی 1390, 23:48 عصر
  3. سوال: چجوری میشه وقتی ماوس از روی فرم کنار رفت یک کد اجرا بشه؟
    نوشته شده توسط farzad93 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آبان 1389, 18:10 عصر
  4. سوال: چجوری میشه فهمید محتویات یک Recordset تغییر کرده
    نوشته شده توسط ms_vb1987 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 21 خرداد 1387, 18:55 عصر
  5. خواندن و نشتن روی پورت سریال
    نوشته شده توسط m7802z در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1384, 21:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •