نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در وارد کردن داده

  1. #1

    Question مشکل در وارد کردن داده

    هر کاری میکنم دادها وارد جدول نمیشن.مشکلش چیه؟

    html&php

    کد HTML:
    <?phperror_reporting(0);	$i = $_GET['id'];	require("../conf/co.php");	$con = @mysqli_connect(_local, _user, _pass, _db) or die("Error Connect");	@mysqli_query($con, "set names 'utf8'") or die("Error UTF-8");	if($i != "")	{		$result = @mysqli_query($con, "SELECT * FROM fanavari WHERE id=".$i) or die("Error select");		$row = @mysqli_fetch_array($result);	}	else		$row = NULL;	@session_start();	if($_SESSION['ad'] != 1)			{		echo "<script type='text/javascript'>alert('شما اجازه دسترسی ندارید')</script>";		echo "<script type='text/javascript'>location.href='../index.php';</script>";		die();	}?><!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /><title>admin panel-about us</title><script type="text/javascript" src="../pcc/jquery-1.7.1.min.js"></script><script type="text/javascript" src="js/myScript.js"></script><script type="text/javascript" src="../ckeditor2/ckeditor.js"></script><link rel="stylesheet" href="styles/style.css" type="text/css" /><script>	$(document).ready(function (){				$("#men1").click(function () {				$("#submen1").slideToggle(300);		});		$("#men2").click(function () {				$("#submen2").slideToggle(300);		});		$("#men3").click(function () {				$("#submen3").slideToggle(300);		});		$("#men4").click(function () {				$("#submen4").slideToggle(300);		});	});</script></head><body dir="rtl">	<div style="background-color:#333; height: 40px; width: 100%; margin:0; padding:20px 20px 0 0;">    	<a href="../index.php" style="display:inline;"><span style="color: #FFF; background-color:#666; padding:5px;">نمایش سایت</span></a>        <a href="../logout.php" style="float: left; margin-left: 30px;"><span style="color: #FFF; background-color:#666; padding:5px;">خروج</span></a>    </div>    <br />	<table width="100%" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">    	<tr>        	<td width="15%" valign="top" align="left">            	<div class="sidebar">                	<a href="#" id="men1" class="sidebarbutton">تغییر صفحات استاتیک</a>                    	<ul id="submen1" class="samlltag">                        	<li><a href="index.php" class="sidebarbutton2">صفحه اول</a></li>                            <li><a href="Changed_fanavari.php" class="sidebarbutton2">نازه های فناوری اطلاعات</a></li>                            <li><a href="Changed_aboutus.php" class="sidebarbutton2">درباره ی ما</a></li>                            <li><a href="Changed_callus.php" class="sidebarbutton2">تماس با ما</a></li>                        </ul>                    <a href="#" id="men2" class="sidebarbutton">Pakages</a>                    	<ul id="submen2" class="samlltag">                        	<li><a href="Changed_software.php" class="sidebarbutton2">بسته نرم افزاری</a></li>                            <li><a href="Changed_hush.php" class="sidebarbutton2">بسته هوش تجاری</a></li>                            <li><a href="Changed_mobile.php" class="sidebarbutton2">بسته موبایل</a></li>                            <li><a href="Changed_network.php" class="sidebarbutton2">بسته شبکه</a></li>                            <li><a href="Changed_windows.php" class="sidebarbutton2">بسته ویندوز</a></li>                            <li><a href="Changed_portal.php" class="sidebarbutton2">بسته پرتال های تحت وب</a></li>                        </ul>	   	            <a href="#" id="men3" class="sidebarbutton">اخبار</a>                    	<ul id="submen3" class="samlltag">                        	<li><a href="Changed_news.php" class="sidebarbutton2">اضافه کردن خبر</a></li>                            <li><a href="editnews.php" class="sidebarbutton2">حذف و ویرایش خبر</a></li>                        </ul>                	<a href="#" id="men4" class="sidebarbutton">کاربران</a>                    	<ul id="submen4" class="samlltag">                        	<li><a href="addusers.php" class="sidebarbutton2">اضافه کردن کاربر</a></li>                            <li><a href="editusers.php" class="sidebarbutton2">حدف و ویرایش کاربران</a></li>                            <li><a href="ansIdea.php" class="sidebarbutton2">پاسخ به ایده های نو</a></li>                            <li><a href="anshire.php" class="sidebarbutton2">استخدام</a></li>                            <li><a href="Email.php" class="sidebarbutton2">ایمیل</a></li>                        </ul>                    <a href="#" id="men4" class="sidebarbutton">ساختار درختی</a>                    	<ul id="submen4" class="samlltag">                        	<li><a href="addtree.php" class="sidebarbutton2">اضافه کردن ریشه</a></li>                            <li><a href="addpage.php" class="sidebarbutton2">اضافه کردن صفحه جدید</a></li>                            <li><a href="prop.php" class="sidebarbutton2">تبلیغات</a></li>                        </ul>                    <a href="#" id="men4" class="sidebarbutton">غیره</a>                    	<ul id="submen4" class="samlltag">                        	<li><a href="pic.php" class="sidebarbutton2">عکس های اسلایدر</a></li>                            <li><a href="Changed_produce.php" class="sidebarbutton2">اضافه کردن محصولات</a></li>                            <li><a href="editproduce.php" class="sidebarbutton2">حذف و ویرایش محصولات</a></li>                            <li><a href="produce.php" class="sidebarbutton2">تغییر صفحه محصولات</a></li>                        </ul>                </div>            </td>                          <?php            if(isset($_POST['submit'])) {                  $title=$_POST['title'];                  $content=$_POST['content'];                  //$uploadfile=$uploaddir . basename($_FILES['packet']['name']);                  //$file = basename($_FILES['packet']['name']);                    @mysqli_query($con, "INSERT INTO fanavari (`id` ,`Title` ,`Content` )VALUES (NULL , '$title', '$content')") or die('error query');    /*if (move_uploaded_file($_FILES['packet']['tmp_name'], $uploadfile))    {     }    else    {  */                    }                          ?>                        <td align="right" valign="middle" width="80%">            	<div class="content" style="height: 700px;">                	<div class="head"><span class="title">خبر</span></div>                    <div class="con"  style="height: 670px;">                    <form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">                    <div style="margin-top: 5px">                    	<label style="width:100px;position:relative;position: relative;top:-5px;right: -35px;">عنوان محصول:</label><input type="text" name="title" style="margin-right: 15px;width: 300px;">                                   </div>
                        <div style="margin-top:20px ;">                    	<label style="width:100px;position:relative;top:-5px;right:-35px">دسته بندی محصول:</label>                        <select>                            <option>dsd</option>                        </select>                    </div>                         <label style="margin-right: 5px;">متن محصول:</label>                    <div style="width: 510px;margin-right: 70px;">                                                  <textarea class="ckeditor" name="content" cols="50" rows="10" ></textarea>                    </div>                                             <div>                        <label style="margin-right: 5px;">عکس محصول:</label>                        <input type="file" style="position: relative;right: 40px;top:20px" name="packet"/>                    </div>                                        <div style="margin: 60px 70px 0 0;">                         <input type="submit" value="ثبت" name="submit"/>                    </div>                                           </form>                    </div>                </div>            </td>        </tr>    </table>    </body></html>

  2. #2

    نقل قول: مشکل در وارد کردن داده

    خطايي كه ميگيري چيه؟

  3. #3

    Question نقل قول: مشکل در وارد کردن داده

    خطا برای وارد کردن داده هاست.داده ها درست میفرسته ولی نمیدونم چرا نمیره تو جدول.var_dumpe() میگیرم داده هادرست میره.نمیدونم چرا ثبت نمیشه

    این از var_dump()


    array(3) { ["title"]=> string(10) "gfdgddgdgd" ["content"]=> string(17) "gfdgdgdd
    " ["submit"]=> string(6) "ثبت"}


    کد insert


    if(isset($_POST['submit'])) {
    $title=$_POST['title'];
    $content=$_POST['content'];
    //$uploadfile=$uploaddir . basename($_FILES['packet']['name']);
    //$file = basename($_FILES['packet']['name']);
    var_dump($_POST);
    @mysqli_query($con, "INSERT INTO fanavari (`id` ,`Title` ,`Content` )VALUES (NULL , '$title', '$content')") or die('error query'); /*if (move_uploaded_file($_FILES['packet']['tmp_name'], $uploadfile)) {
    else { */
    }
    }

  4. #4

    نقل قول: مشکل در وارد کردن داده

    در قسمت VALUES مقدار NULL رو به این صورت بگذارید داخل '' 'NULL'

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشکل در وارد کردن داده

    اگه فیلد id به صورت auto increment هست نیازی به نوشتنش توی کوئری نداری

  6. #6

    نقل قول: مشکل در وارد کردن داده

    با سلام.من یه کمک فوری فوری لازم دارم!!!میشه کمک کنید؟؟!
    این یه صفحه ی ثبت نام کاربره که ساختم!خطا میده:
    http://s4.picofile.com/file/81650596...ister.php.html

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با وارد کردن داده فارسی در اس کیو ال سرور از سی شارپ
    نوشته شده توسط NASA's Spaceman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 مهر 1393, 01:29 صبح
  2. سوال: مشکل در وارد کردن داده به دیتابیس.
    نوشته شده توسط adelante94 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آبان 1391, 16:56 عصر
  3. سوال: مشکل در وارد کردن داده ها باستفاده ا ز کنترل های login
    نوشته شده توسط hani12 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 02 دی 1389, 18:39 عصر
  4. سوال: آیا با InterBase smp 2009 در وارد کردن داده های فارسی دچار مشکل نمیشویم؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 فروردین 1389, 19:21 عصر
  5. سوال: مشکل در وارد کردن داده ی فارسی از دلفی به SQL
    نوشته شده توسط parnian_388 در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 11:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •