نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: فارسی کردن فیلد زمان در دیتابیس

  1. #1

    Question فارسی کردن فیلد زمان در دیتابیس

    من یه فیلد ثبت زمان دارم که نوعش timestamp هست.حالا میخوام با jdf زمان خود فیلد رو فارسی نشون بدم(همون زمانی که تو فیلد ثبت شده؟).با فریم ورک کد ایگنایتر هم ساخته این پروژهچجوری میتونم به فارسی تبدیل کنم؟دوستان اگه میشه راهنمای کنید که کارم لنگه.ممنون

  2. #2

    نقل قول: فارسی کردن فیلد زمان در دیتابیس


    function modifier_farsidigit($str)
    {
    $fa_digits = array('۰','۱','۲','۳','۴','۵','۶','۷','۸' ,'۹');
    $en_digits = array('0','1','2','3','4','5','6','7','8','9');
    $str = str_replace($en_digits, $fa_digits, $str);
    return $str;
    }


    یا از کده بالا استفاده کنید. یا از تابعه داخله خوده jdf.

  3. #3

    نقل قول: فارسی کردن فیلد زمان در دیتابیس

    الان اگه خروجی زمان رو به jdate بدم.زمان الانو میده من میخوام زمان خود فیلدو بده؟

  4. #4

    نقل قول: فارسی کردن فیلد زمان در دیتابیس

    کسی نیست منو راهنمایی کنه؟خواهش میکنم راهنمایی کنید؟

  5. #5

    نقل قول: فارسی کردن فیلد زمان در دیتابیس

    خوب زمانت رو واکشی کن از بانک و بعد برای فارسی سازی بدتش به تابعی که من قرار دادم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: فارسی کردن فیلد زمان در دیتابیس

    جدیدا مثل اینکه مد شده کاربران کد نمیزارن و انتظار کمک دارن

  7. #7

    نقل قول: فارسی کردن فیلد زمان در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Mori Bone مشاهده تاپیک
    خوب زمانت رو واکشی کن از بانک و بعد برای فارسی سازی بدتش به تابعی که من قرار دادم
    ممنون از لطفتون زمان درست شد.الان مشکلم تاریخه.اونو چجوری درست کنم؟الان این تاریخ 2014-10-01 00:50:46رو از دیتابیس گرفتم و دادم به jdate این تاریخو بر میگردونه۱۳۴۸/۱۰/۱۱ و همون تاریخ میلادی رو به صورت دستی به jdate میدم باز همین تاریخو برمیگردونه. الان تاریخ سیستمم درسته.الان مشکل از کجاست؟ممنون از راهنمایی هاتون

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جزیره مارماری
    پست
    1,137

    نقل قول: فارسی کردن فیلد زمان در دیتابیس

    از این نمونه کدی که با کد ایگنایتر واستون نوشتم استفاده کنید.از یه همچین چیزی میتونید الگو بگیرید [php] $xchange= $this->your_table->your_field(); $data['xchange']=$xchange; $a=$xchange->row()->XchangeDateTime ; $time=explode(':',$a); // print_r($time); $date=explode('-',$a); //print_r($date); $timezone = 0; //برای 3:30 عدد 12600 و برای 4:30 عدد 16200 را تنظیم کنید $timestamp = mktime(00, $time[1], $time[2], 1, $date[1], $date[0]); require_once(APPPATH.'libraries/jdf.php'); $jalali_date = jdate("زمان: H:i:s - تاریخ: Y/m/d",$timestamp); echo $jalali_date; [php/]

تاپیک های مشابه

  1. فارسی کردن فیلد در sql (برای دومین بار)
    نوشته شده توسط mahhnaz005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 08:24 صبح
  2. فارسی کردن فیلد در sql .
    نوشته شده توسط mahhnaz005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1387, 11:38 صبح
  3. سوال: مشکل فارسی کردن فیلد در rave
    نوشته شده توسط accpascal در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1387, 21:47 عصر
  4. سوال: اضافه کردن فیلد قیمت به دیتابیس
    نوشته شده توسط hana2064 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مهر 1387, 09:58 صبح
  5. فارسی کردن فیلد Currency در گزارش ؟
    نوشته شده توسط am_abbas65 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 12:05 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •