نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوالی درباره Contains

  1. #1

    Question سوالی درباره Contains

    سلام. من قبلاً یه برنامه ساخته بودم که بهم یه مقداری رو می داد. الان به مشکل برخوردم . مشکلم اینه که از اون مقدار ، قبلاً بهم یکی میداد ، الان اون مقدار رو بهم 6 بار پشت سر هم میده (تکرار) .

    کار برنامه به این صورت هست که یه کدی درون ریچ تکست باکس قرار میدهم . نرم افزار باید عدد کنار عبارت About رو برام بریزه توی لیست باکس . یعنی توی یه جایی از این کد عبارتی مثل "About 5,560 results" نوشته شده ، که برنامه باید عدد 5,560 رو برام بریزه توی لیست باکس . قبلاً برنامم درست کار میکرد . الان نمیدونم چرا 6 بار عدد رو میریزه . دستور برنامم اینه :

                try            {
    string[] strs = richTxtGoogle.Text.Split('>');
    foreach (string str in strs)
    {
    if (str.Contains("About")) //results
    {
    lstGoogleNumber.Items.Add(str);
    }

    }

    cash{}


    ممنون میشوم راهنمایی کنید. کل برنامه رو هم براتون پیوست کردم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله dele_ghamgin_2008 : پنج شنبه 24 مهر 1393 در 17:51 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: سوالی درباره Contains

    الان دقیقا این فایلی که پیوست کردی چیه ؟

  3. #3

    نقل قول: سوالی درباره Contains

    نقل قول نوشته شده توسط gerdioz مشاهده تاپیک
    الان دقیقا این فایلی که پیوست کردی چیه ؟
    الان برنامه رو هم پیوست کردم.
    آخرین ویرایش به وسیله dele_ghamgin_2008 : پنج شنبه 24 مهر 1393 در 17:51 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: سوالی درباره Contains

    دستور کاری نمیکنه جز اینکه هر استرینگی که حاوی About باشه رو میریزه تو لیست. شما باید داخل if کدی بنویسید که بیاد و توی همون استرینگ عدد رو جدا کنه.

  5. #5

    نقل قول: سوالی درباره Contains

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    دستور کاری نمیکنه جز اینکه هر استرینگی که حاوی About باشه رو میریزه تو لیست. شما باید داخل if کدی بنویسید که بیاد و توی همون استرینگ عدد رو جدا کنه.
    مهندس سورس برنامه رو هم قرار دادم . یه نگاه بی زحمت بندازید . هر حالتی if رو امتحان کردم . بازم نشد. ممنون میشم کمک کنی.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: سوالی درباره Contains

    سلام.
    ابتدا به این صورت امتحان کنید شاید حل شد:

    string[] strs = richTxtGoogle.Text.Split('>');
    lstGoogleNumber.Items.Add(str.Where(s=> s.Contains("about")).Distinct().First());
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  7. #7

    نقل قول: سوالی درباره Contains

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام.
    ابتدا به این صورت امتحان کنید شاید حل شد:

    string[] strs = richTxtGoogle.Text.Split('>');
    lstGoogleNumber.Items.Add(str.Where(s=> s.Contains("about")).Distinct().First());
    مهندس جان حل نشد.
    سوال اصلیم اینجاست تا دیروز سالم بود و داشت کار میکرد . الان از امروز اینجوری شده هر عدد رو 6 بار تکرار میکنه. فقط باید یکبار بزنه.
    آخرین ویرایش به وسیله dele_ghamgin_2008 : پنج شنبه 24 مهر 1393 در 13:08 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوالی درباره UNSAFECODE
    نوشته شده توسط www2006 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آذر 1385, 20:50 عصر
  2. سوالی درباره کنترلهای Login ،ای اس پی 2005
    نوشته شده توسط mahdi_negahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1385, 08:59 صبح
  3. سوالی درباره مفسر
    نوشته شده توسط Delphi Skyline در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 12 فروردین 1385, 22:17 عصر
  4. سوالی درباره رمز گذاری روی Html
    نوشته شده توسط am6158 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 01 فروردین 1385, 13:08 عصر
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 مهر 1382, 11:48 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •