نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه برای لیست باکس تول تیپ بسازیم ؟

  1. #1

    Question چگونه برای لیست باکس تول تیپ بسازیم ؟

    تول تیپ یا همان tool tip ابزاری است که بصورت بالون و یا یک راهنما برای هر ابزار ایجاد می شود. که مثلاً وقتی ماوس رفت روی باتن ، توضیح بدهد که این باتن چه کاری انجام می دهد . حال می خواهم این ابزار را برای آیتم های لیست باکس فعال کنم . یعنی وقتی روی آیتمی از لیست باکس کلیک کردم ، تول تیپ آن آیتم باز شود و بنویسید که درون آیتم چه نوشته شده است ؟ یعنی همان مقدار آیتم در تول تیپ نمایش داده شود . لطفاً راهنمیی کنید . با تشکر

  2. #2

    نقل قول: چگونه برای لیست باکس تول تیپ بسازیم ؟

    سلام دوست عزیز

      private void listBox1_MouseClick(object sender , MouseEventArgs e)
    {
    ToolTip tip = new ToolTip();
    tip.SetToolTip(listBox1 , listBox1.Text);
    }


    اگه هم خواستی با رفتن موس روی آیتم ها بالون ظاهر بشه بگین تا برناش رو بنویسم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    نقل قول: چگونه برای لیست باکس تول تیپ بسازیم ؟


  4. #4

    نقل قول: چگونه برای لیست باکس تول تیپ بسازیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط یونس ابراهیمی مشاهده تاپیک
    سلام. پاسخ صحیح بود ولی یک مشکل اساسی داشت و آن هم این بود که کل عبارت موجود در آیتم را نمایش نمی دهد . مقداری از آن را نمایش می دهد . اصل هدف من این است که کل عبارت نمایش داده شود.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار یونس ابراهیمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    کوهدشت
    سن
    42
    پست
    195

    نقل قول: چگونه برای لیست باکس تول تیپ بسازیم ؟

    سلام...تست کردم همشو نشون میده.

  6. #6

    نقل قول: چگونه برای لیست باکس تول تیپ بسازیم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط یونس ابراهیمی مشاهده تاپیک
    سلام...تست کردم همشو نشون میده.
    اگر آیتم ها طولانی باشد نشان نمی دهد.

تاپیک های مشابه

  1. Record Navigation برای لیست باکس
    نوشته شده توسط Younestalebi در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1390, 18:04 عصر
  2. پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1390, 19:02 عصر
  3. سوال: گذاشتن لودینگ برای لیست باکس
    نوشته شده توسط ghaban در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 بهمن 1389, 12:36 عصر
  4. سوال: چطور برای لیست ویو تول تیپ بالونی درست کنم؟
    نوشته شده توسط Hadiir.net در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 اردیبهشت 1388, 21:10 عصر
  5. تایمر برای لیست باکس
    نوشته شده توسط Mohsen_IS در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 19:38 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •