نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: تغییر رنگ متن textbox زمانی که enable=false

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    تغییر رنگ متن textbox زمانی که enable=false

    سلام دوستان چطوری فور کلور تکست باکس و زمانی که غیر فعال عوض کنم ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: تغییر رنگ متن تکست باکس زمانی که enable=false

    بجای غیر فعال کردنش، ReadOnly رو برابر false کنید.
    http://stackoverflow.com/questions/2...sabled-textbox

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: تغییر رنگ متن تکست باکس زمانی که enable=false

    نقل قول نوشته شده توسط plus مشاهده تاپیک
    بجای غیر فعال کردنش، ReadOnly رو برابر false کنید.
    http://stackoverflow.com/questions/2...sabled-textbox
    نه نمیشه آخه الان اخرای پروژمه بعد نمیتونم تغییر بدم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: تغییر رنگ متن تکست باکس زمانی که enable=false

    سلام
    یه نمونه برنامه براتون گذاشتم
    ببینید همونی که میخواستید هست؟
    ممنون...
    forecolor-test.zip

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: تغییر رنگ متن تکست باکس زمانی که enable=false

    نه دوست من میدونین زمانی یه تکست باکس Enable نیست یا false رنگ متنش دیفالت یه رنگی میشه میخوام اونو عوض کنم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: تغییر رنگ متن تکست باکس زمانی که enable=false


  7. #7

    نقل قول: تغییر رنگ متن تکست باکس زمانی که enable=false

    ببین هر کار یمخای میتونی کنی. اخر نفهمیدم dis یا en باشه میخای در کل این کارتو راه میندازه .
       private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)        {
    textBox3.Enabled = false;
    textBox3.BackColor = Color.Red;
    }

    و در زمان اجرا
     private void btnCalculate_Click_1(object sender, EventArgs e)        {
    textBox3.BackColor = Color.Yellow;
    }

    حالا هر کار دیگه ای هم میخای کنی انجام بده واسه خود.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: تغییر رنگ متن تکست باکس زمانی که enable=false

    سلام backColor را میتونی بعد از false کردن تغییر بدی اگر بخواهی foreColor را بعد از false کردن تغییر رنگ بدی نمیتونه به طور معمولی چون این پراپرتی readonly میباشد و باید تابع onpaint را برای textbox فراخوانی کنی و ان را override کنی


    پیروز موفق و سربلند باشی

  9. #9
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تغییر رنگ متن تکست باکس زمانی که enable=false

    با سلام.
    بازنویسی متود OnEnabledChanged رو امتحان کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: تغییر رنگ متن تکست باکس زمانی که enable=false

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    با سلام.
    بازنویسی متود OnEnabledChanged رو امتحان کنید.
    تست کردم اصلا نمیذاره زمانی که کنترل غیر فعال رنگ فونتش عوض شه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: تغییر رنگ متن تکست باکس زمانی که enable=false

    سلام دوست عزیز اینم نحوه ی بازنویسی تکست باکس ، هر پراپرتی این را بخواهی راحت میتونی تغییر بدی ، با این کار یک کنترل از تکست ساخته میشه که میتونی هرجا خواستی ازش استفاده کنی ، نمونه کد رو مشاهده کنید سوال بود در خدمت هستم

    پیروز موفق و سربلند باشید

تاپیک های مشابه

  1. تغییر رنگ متن textbox با کلیک بر روی آن
    نوشته شده توسط سمیرا55 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1392, 20:42 عصر
  2. تغییر رنگ textbox در حالت enable=false
    نوشته شده توسط mostafa_tak2000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1391, 19:03 عصر
  3. سوال: تغییر رنگ متن لیبلی که درون گرید وجو دارد
    نوشته شده توسط imanasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 بهمن 1388, 23:18 عصر
  4. تغییر نکردن textbox پس از Enable=False
    نوشته شده توسط hana2064 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 20:54 عصر
  5. سوال: تغییر رنگ متن hyperlink که در datalist قرار دارد وقتی موس روی آن قرار می گیرد؟
    نوشته شده توسط samiramohammadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1387, 00:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •