نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد فایل متنی چند سطری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aliramazani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    38
    پست
    757

    ایجاد فایل متنی چند سطری

    سلام. چظور میتونم توی یک فایل متنی txt چندین سطر اطلاعات وارد کنم؟ من هر کاری میکنم فقط یه سطر وارد میشه.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: ایجاد فایل متنی چند سطری

    میتونید از StringBuilder استفاده کنید:

    StringBuilder sb = new StringBuilder();
    sb.AppendLine("Hello!");
    sb.Append("World...");
    System.IO.File.WriteAllText(@"c:\textfile.txt", sb.ToString());

    و یا متد WriteAllText:

    string[] content = new string[] {
    "Hello!",
    "World...",
    };
    System.IO.File.WriteAllLines(@"c:\textfile.txt", content);

    و یا از کلاس StreamWriter

    using (FileStream fs = File.OpenWrite(@"c:\textfile.txt")) {
    using (StreamWriter sw = new StreamWriter(fs, Encoding.Unicode)) {
    sw.WriteLine("Hello!");
    sw.Write("World...");
    }
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: ایجاد فایل متنی چند سطری

    سلام هنگـــام درج اطلاعات توی فایل باید این عمل رو رعایت کنی و بری خط بعدی والا همه توی یک خط نوشته میشه
    http://www.codeproject.com/Questions...g-to-text-file

  4. #4

    نقل قول: ایجاد فایل متنی چند سطری

    Enveronment.NewLine
    '\n'

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: ایجاد فایل متنی چند سطری

    با سلام
    شما باید از WriteLine استفاده کنید و یادتون نره که حتما بعد اتمام کارتون استریم دایترتون رو ببندید تا تغییرات اعمال بشه.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: ایجاد فایل متنی چند سطری

    یه همچین کدی کارت رو راه میندازه
    StreamWriter sw=new StreamWriter(file,true);
    sw.WriteLine(str);
    sw.Close();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد فایل متنی
    نوشته شده توسط mbsmbsmbs در بخش C#‎‎
    پاسخ: 23
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1390, 10:49 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 اردیبهشت 1389, 21:11 عصر
  3. سوال: ایجاد فایل متنی در asp.net
    نوشته شده توسط icegirl_f2r در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1388, 17:28 عصر
  4. ایجاد فایل متنی با فرمت خاص
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 31 تیر 1386, 19:50 عصر
  5. ایجاد فایل متنی یونیکد
    نوشته شده توسط majid_n در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 دی 1382, 18:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •