نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارتباط با دیتابیس از طریق فراخوانی کلاس

  1. #1

    ارتباط با دیتابیس از طریق فراخوانی کلاس

    سلام . من پروژه ای انجام دادم از طریق ارتباط عادی connection string و sql command راحت ارتباط برقرار میکنم و پروسیجرامو فراخوانی میکنم. ولی دیدم بعضی ها از طریق کلاس و webconfig متصل میشن و شنیدم خیلی به صرفه تر و بهینه تره. یعنی مثلا برای پروسیجر یه کلاس. برای اتصال یه کلاس دیگه و ... چندتا کلاس دیگه مثل hashtable و ... که اصلا نفهمیدم چی به چیه. کسی میدونه یا مقاله ای هست که به زبان خیییییلی ساده توضیح بده چطوری از طریق این کلاسها ارتباط برقرار میکنن؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: ارتباط با دیتابیس از طریق فراخوانی کلاس

    نقل قول نوشته شده توسط mamaligh67 مشاهده تاپیک
    سلام . من پروژه ای انجام دادم از طریق ارتباط عادی connection string و sql command راحت ارتباط برقرار میکنم و پروسیجرامو فراخوانی میکنم. ولی دیدم بعضی ها از طریق کلاس و webconfig متصل میشن و شنیدم خیلی به صرفه تر و بهینه تره. یعنی مثلا برای پروسیجر یه کلاس. برای اتصال یه کلاس دیگه و ... چندتا کلاس دیگه مثل hashtable و ... که اصلا نفهمیدم چی به چیه. کسی میدونه یا مقاله ای هست که به زبان خیییییلی ساده توضیح بده چطوری از طریق این کلاسها ارتباط برقرار میکنن؟؟؟؟
    یه سر به این انجمن بزن http://www.computermad.ir/showthread...A8%DB%8C%D8%B3

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: ارتباط با دیتابیس از طریق فراخوانی کلاس


  4. #4

    نقل قول: ارتباط با دیتابیس از طریق فراخوانی کلاس

    این آموزش http://www.computermad.ir/showthread...A8%DB%8C%D8%B3 خیلی جالب بود. فکر کنم دوتا کلاس تعریف کرده یکی واسه ارتباط و یکی واسه اجرا
    وتوی برنامه اصلی اون فایل که تو پوشه پروژه هست رو فراخوانی کرده. ولی بازم اونی که میخوام نیست.

    این لینک هم https://barnamenevis.org/showthread.p...AA%D8%AF%D8%A7 معلوم نکرده هر قسمت چیرو توضیح میده و سرفصلاش چیه. گفتم که من مشکلی ندارم با ارتباط با دیتابیس . ولی میخوام بدونم چطوری از طریق hashtable داده هارو میده و اصلا چی هست. درضمن با استفاده از webconfig آدرس کانکشن رو داده. توی برنامه اصلیهم چطوری باید اونارو فراخوانی کرد. توی انجمنها بیش از چندهزار موضوع هست که اصلا دسته بندی نیست. یعنی C#‎ و دیتابیس قاطی شده. با سرچ هم چیزی پیدا نشد

  5. #5

    نقل قول: ارتباط با دیتابیس از طریق فراخوانی کلاس

    این کدهارو ببینید من اصلا سردر نمیارم
    public class database
    {
    Hashtable arge = new Hashtable();
    }

    public void addparameters(string name, string value)
    {
    arge.Add(name, value);
    }
    public Int32 excutenonquery(string storeprocedure)
    {

    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.CommandText = storeprocedure;
    IDictionaryEnumerator enuminterface = arge.GetEnumerator();
    while (enuminterface.MoveNext())
    {
    cmd.Parameters.AddWithValue("@" + enuminterface.Key.ToString(), enuminterface.Value);

    }

    بعد یه try catch گذاشته که اصلا نفهمیدم کارش چیه
    try
    {
    if (con.State == ConnectionState.Closed)
    { con.Open(); }
    cmd.ExecuteScalar();
    return 1;
    }
    catch (SqlException ex)
    {
    return -1;
    }
    finally
    {
    con.Close();
    }

    بعد توی برنامه مثلا توی button برای insert اینجوری نوشته
    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    database db = new database();
    db.addparameters("name","ali");
    db.addparameters("family", "hasan");
    db.excutenonquery("tblinsert");
    db.closedb();

    بنظر شما خیییلی سخت نیست؟؟ راه آسونتر نداره فراخوانی دیتابیس از طریق کلاس؟؟

  6. #6

    نقل قول: ارتباط با دیتابیس از طریق فراخوانی کلاس

    یعنی اینقد سخته که بعد ده روز کسی نتونسته کمک کنه؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط با دیتابیس از طریق dll
    نوشته شده توسط danesh1351 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 شهریور 1393, 12:47 عصر
  2. ایجاد دکمه تشکر ( مثل فیس بوک ) و ارتباط به دیتابیس از طریق کلاینت
    نوشته شده توسط vahid-p در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 فروردین 1393, 12:21 عصر
  3. سوال: نمونه کد برای ارتباط با دیتابیس از طریق ADO
    نوشته شده توسط Cave_Man در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 بهمن 1387, 07:06 صبح
  4. سوال: ارتباط با دیتابیس از طریق شبکه
    نوشته شده توسط jafar007 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1387, 11:30 صبح
  5. ارتباط با دیتابیس از طریق یاهو مسنجر
    نوشته شده توسط mehdi5106 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 28 بهمن 1386, 14:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •