نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بوسیله ماکرو یا یک ماژول در اکسس چطور میتوان یک فایل مشخص را در کامپیوتر پاک کرد ؟

  1. #1

    بوسیله ماکرو یا یک ماژول در اکسس چطور میتوان یک فایل مشخص را در کامپیوتر پاک کرد ؟

    بوسیله یک ماژول در اکسس چطور میتوان یک فایل مشخص را در کامپیوتر پاک کرد ؟ ابتدا چک کند فایل موجود است اگر موجود بود آنرا تغییر نام بدهد .
    آخرین ویرایش به وسیله bijanborjian : سه شنبه 09 خرداد 1385 در 21:21 عصر

  2. #2
    برنامه ای دارم که فایلهای جاری اکسس را نمایش میدهد که با کمی دستکاری میتوان ان را طوری که شما می خواهی تغییر داد اما نمیدانم چگونه ان را بفرستم؟
    Private Sub Command0_Click()

    Set fs = Application.FileSearch
    With fs
    .lookin = "d:\access"
    .filename = "*.mdb"
    If .Execute > 0 Then
    MsgBox "There were " & .FoundFiles.Count & _
    " file(s) found."
    For I = 1 To .FoundFiles.Count
    MsgBox .FoundFiles(I)
    Next I
    Else
    MsgBox "There were no files found."
    End If
    End With

    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    837
    کد اقای کارمند
    Private Sub Command0_Click()

    Set fs = Application.FileSearch
    With fs
    .lookin = "d:\access"
    .filename = "*.mdb"
    If .Execute > 0 Then
    MsgBox "There were " & .FoundFiles.Count & _
    " file(s) found."
    For I = 1 To .FoundFiles.Count
    MsgBox .FoundFiles(I)
    Next I
    Else
    MsgBox "There were no files found."
    End If
    End With

    End Sub

    با توجه به شرایط فایلی را که پیدا کردی با تابع kill حذفش کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •