نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: خطا در کد ویرایش

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار jpjpjp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    همینجا
    پست
    68

    خطا در کد ویرایش

    میشه بگید مشکل این کد چیه؟
    توی ویرایش کردن خطای سینتکس میده نمیدونم چیکارش کنم...

    cn = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 ;Data Source=|DataDirectory|\\testdb.accdb");
    OleDbCommand command = new OleDbCommand();
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter();
    DataTable dt = new DataTable();

    command.CommandType = CommandType.Text;
    command.CommandText = "UPDATE tbltest SET name='" + txtName.Text + "' , number='" + txtNumber.Text + "' WHERE ID=" + txtId.Text;

    da.SelectCommand = command;
    command.Connection = cn;

    cn.Open();
    command.ExecuteNonQuery();
    cn.Close();

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    سلام دستورت مشکلی نداره
    فقط باید ببینی تو بانکت رابطه خاصی کلیدی و یا نوع
    اینها رو بررسی کن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    با سلام

    پیغام خطا و شماره آن خط را برای راهنمایی بهتر قرار دهید.

    با تشکر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار jpjpjp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    همینجا
    پست
    68

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    متن خطا

    Syntax error in UPDATE statement.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    سلام فیلد ID در جدولت از چه نوعی هست ؟عدد یا رشته ؟

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار jpjpjp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    همینجا
    پست
    68

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط mortezasar مشاهده تاپیک
    سلام فیلد ID در جدولت از چه نوعی هست ؟عدد یا رشته ؟
    AutoNumber انتخابه
    راستی یه چیزی وقتی این خط رو مینویسم درست عمل میکنه
    command.CommandText = "update tbltest set name= '" + txtName.Text + "' where ID=" + txtId.Text;

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    عزیز دل برادر یک (") کم گذاشتی یکی ام نه بیششتر و (+) هم نذاشتی به انتهای دستور آپدیت دقت کن برادر
    در کل این قسمت کدت خطا داره برو درستش کن برادر برو برو

    WHERE ID=" + txtId.Text;

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    با سلام

    طبق گفته دوستمون:


    command.CommandText = "update tbltest set name= '" + txtName.Text + "' where ID='" + txtId.Text + "'";





    با تشکر

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار jpjpjp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    همینجا
    پست
    68

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط mortezasar مشاهده تاپیک
    عزیز دل برادر یک (") کم گذاشتی یکی ام نه بیششتر و (+) هم نذاشتی به انتهای دستور آپدیت دقت کن برادر
    در کل این قسمت کدت خطا داره برو درستش کن برادر برو برو

    WHERE ID=" + txtId.Text;
    این کدی که تو خط زیر نوشتم درست عمل میکنه ولی وقتی میخام number هم ویرایش بشه خطا میگیره (خط دوم).
    command.CommandText = "update tbltest set name= '" + txtName.Text + "' where ID=" + txtId.Text;


    command.CommandText = "UPDATE tbltest SET name='" + txtName.Text + "' , number='" + txtNumber.Text + "' WHERE ID='" + txtId.Text+"'";

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    با سلام

    پیغام خطا را بذار تا بهتر بتونیم کمکت کنیم.

    با تشکر

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    number='"+ txtNumber.Text + "'
    نشون دهنده اینه که فیلد نامبر شما به جایی لینک هست
    شاید کلید خارجی باشه ؟

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار jpjpjp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    همینجا
    پست
    68

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط behzadkhan مشاهده تاپیک
    با سلام

    پیغام خطا را بذار تا بهتر بتونیم کمکت کنیم.

    با تشکر
    متن خطا

    Syntax error in UPDATE statement.

  13. #13

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    مننکردم تا حالا این کار رو !!!
    اما شما موقع ثبت داری خودت ID میدی که حالا بخای ID رو عوض کنی.!!
    مگه ID شما AUTONUMBER نیست؟ نمیشه UPDATESH کرد! من تا حالا نشده که ببینم اینکار رو میکنن حداقل

  14. #14

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    الان ای NUMBER هم ID هست؟
    یانه؟

  15. #15

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    من موندم چرا دوستا ن اصلا نمیگن که شما پارامتری بر خورد کنید با داده ها تون ... و نه اینجوری کد بزنید.

    ......
    به این شکل بنویس دوست عزیز . هم بهتر هست هم واضح
      OleDbConnection CON = new OleDbConnection();            CON.ConnectionString = strcon;
    OleDbCommand cmd =
    new OleDbCommand(
    "UPDATE Table1 SET name=@name , number=@number WHERE id = " +
    textBox3.Text + " ", CON);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@name", textBox1.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@number", textBox2.Text);
    CON.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    CON.Close();

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    با سلام

    محبت کن کد sql این جدولی(tbltest) را که باهاش کار می کنی را بزار.

    با تشکر

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار jpjpjp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    همینجا
    پست
    68

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    مننکردم تا حالا این کار رو !!!
    اما شما موقع ثبت داری خودت ID میدی که حالا بخای ID رو عوض کنی.!!
    مگه ID شما AUTONUMBER نیست؟ نمیشه UPDATESH کرد! من تا حالا نشده که ببینم اینکار رو میکنن حداقل
    اون ID واسه اینه که یعنی وقتی شما تو تکس باکست ID (شماره ردیف) مورد نظر رو وارد میکنی ویرایش بشه.
    یعنی شما تو تکس باکس (txtEdit) یه شماره ردیف مینویسی بعد میای تو تکس باکس name نام جدید و تکس باکس number تلفن جدید رو مینویسی و وقتی دکمه ویرایش رو میزنی میره جای قبلیه میشینه.

    اینم کد ویرایش:
    بیزحمت یه نفر بگه این چرا خطای سینتکسی میده آخه جاییش مشکل نداره (اگه فقط name رو آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد ولی وقتی number هم به ادامه دستورات آپدیت اضافه میکنم ارور میده)
    cn = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0  ;Data Source=|DataDirectory|\\testdb.accdb");
    OleDbCommand command = new OleDbCommand();
    OleDbDataAdapter da = new OleDbDataAdapter();
    DataTable dt = new DataTable();

    command.CommandType = CommandType.Text;
    command.CommandText = "UPDATE tbltest SET name='" + txtName.Text + "' , number='" + txtNumber.Text + "' WHERE ID=" + txtEdit.Text;

    da.SelectCommand = command;
    command.Connection = cn;

    cn.Open();
    command.ExecuteNonQuery();
    cn.Close();

    UpdateRecords();

  18. #18

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    اخر txtedit رو اینجوری بنویس
    ;"'"+
    کدی که برات گذاشتم رو تست گرفتی؟

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار jpjpjp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    همینجا
    پست
    68

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    اخر txtedit رو اینجوری بنویس
    ;"'"+
    کدی که برات گذاشتم رو تست گرفتی؟
    خیلی ممنون ولی اینطوری هم تست کردم نشد.
    کدتون هم تست کردم

  20. #20

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    کد من که رو برنامه انجام داده بودم رو گذاشته بودم. شما اینجوری بنویس برادر
     string cmdtext = "UPDATE Table1  SET [name]='" + textBox2.Text + "', [number]='" + textBox4.Text + "' WHERE ID=" + textBox1.Text ;

    اینم تست گرفتم گذاشتم :) یکم با دقت برای خودتو جایگزین کن :)

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار jpjpjp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    همینجا
    پست
    68

    نقل قول: خطا در کد ویرایش

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    کد من که رو برنامه انجام داده بودم رو گذاشته بودم. شما اینجوری بنویس برادر
     string cmdtext = "UPDATE Table1  SET [name]='" + textBox2.Text + "', [number]='" + textBox4.Text + "' WHERE ID=" + textBox1.Text ;

    اینم تست گرفتم گذاشتم :) یکم با دقت برای خودتو جایگزین کن :)
    درست شد دستت درد نکنه خیلی هم ممنون و مچکر
    مشکلش این بود که این [] رو نذاشته بودم.

تاپیک های مشابه

  1. خطا در حین ویرایش فیلدها
    نوشته شده توسط cisco ++ در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 تیر 1392, 17:05 عصر
  2. خطا در هنگام ویرایش عکس
    نوشته شده توسط SAMARE در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مهر 1389, 17:18 عصر
  3. سوال: خطا در هنگام ویرایش امضا
    نوشته شده توسط qwerty11 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 14:18 عصر
  4. سوال: خطا در هنگام ویرایش رکورد!
    نوشته شده توسط tik_tak در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 مهر 1387, 17:34 عصر
  5. خطا در هنگام ویرایش
    نوشته شده توسط davoodmz در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1385, 07:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •