نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: یافتن یک سطر در جدول دیتابیس اکسس از طریق کوئری در دیتاست

  1. #1

    یافتن یک سطر در جدول دیتابیس اکسس از طریق کوئری در دیتاست

    سلام من در برنامه یه سری گزارش بیمار دارم که تو یه گریدویو نمایش داده میشه میخوام وقتی روی یک سطر این گرید ویو کلیک میکنم آی دی گزارش به من داده بشه تا برم داده های مربوط به این گزارش رو از جدول استخراج کنم داده گزارش خودش باید یه آی دی به من بده تا برم تو یه جدول دیگه داده های ریزتر رو برای رسم روی نمودار استخراج کنم الان مشکلم اینه که آی دی گزارش رو از گریدویو میگیرم وقتی میرم تو جدول کوئری میزنم تا داده موردنظرمو دریافت کنم بجای اینکه سطرهای مربوط به اون ای دی رو به من بده کل سطرها رو برمیگردونه تابع استخراج داده ام به شکل زیر هست که باید خروجیش یه جدولی باشه با سطرهای موردنظرم مشکل کد کجاست؟

            public DataTable GetReapetSportDevice(string reportID)
    {
    OleDbConnection ocn = new OleDbConnection();
    OleDbCommand ocm = new OleDbCommand();

    ocn.ConnectionString = @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=D:\db\SportDatabase.accdb";

    ocm.Connection = ocn;
    ocn.Open();

    ocm.CommandText = "SELECT * FROM Reapet WHERE Reapet.ReportID = reportID";

    ocm.Parameters.AddWithValue("reportID", reportID);

    OleDbDataAdapter adapter = new OleDbDataAdapter(ocm);
    DataSet ds = new DataSet();
    adapter.Fill(ds);
    return ds.Tables[0];

    }

    مگه نباید وقتی دیتاآداپتور فیل میکنه با کوئری مربوطه فیل کنه چرا همه جدول رو برمیگردونه؟

  2. #2

    نقل قول: یافتن یک سطر در جدول دیتابیس اکسس از طریق کوئری در دیتاست

    خودم فهمیدم مشکل چی بود باید قبل از reportID تو کوئری @ بزارم یعنی میشه این!!!!!!!!


    public DataTable GetReapetSportDevice(string reportID)
    {
    OleDbConnection ocn = new OleDbConnection();
    OleDbCommand ocm = new OleDbCommand();

    ocn.ConnectionString = @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=D:\db\SportDatabase.accdb";

    ocm.Connection = ocn;
    ocn.Open();

    ocm.CommandText = "SELECT * FROM Reapet WHERE Reapet.ReportID = @reportID";


    ocm.Parameters.AddWithValue("@reportID", reportID);


    OleDbDataAdapter adapter = new OleDbDataAdapter(ocm);
    DataSet ds = new DataSet();
    adapter.Fill(ds);
    return ds.Tables[0];


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: یافتن یک سطر در جدول دیتابیس اکسس از طریق کوئری در دیتاست

    سلام


    اینطوری این سطر رو تغییر بده


    ocm.CommandText = "SELECT * FROM Reapet WHERE Reapet.ReportID LIKE '" + reportID +"%';

  4. #4

    نقل قول: یافتن یک سطر در جدول دیتابیس اکسس از طریق کوئری در دیتاست

    نقل قول نوشته شده توسط juza66 مشاهده تاپیک
    سلام


    اینطوری این سطر رو تغییر بده


    ocm.CommandText = "SELECT * FROM Reapet WHERE Reapet.ReportID LIKE '" + reportID +"%';
    مشکل با همون چیزی که گفتم حل شد ممنون

تاپیک های مشابه

  1. شمارش تعداد سطر های جدول درون یک جدول از دیتابیس + رسم نمودار
    نوشته شده توسط Messenger در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 دی 1386, 06:17 صبح
  2. شمارش سطر های یک جدول از دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط Messenger در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 04 دی 1386, 21:31 عصر
  3. کپی جدول دیتابیس اکسس به دیتابیس دیگر
    نوشته شده توسط abbas8786 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1385, 13:09 عصر
  4. ایجا جدول در اکسس از طریق VB
    نوشته شده توسط hbi در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 25
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1383, 01:31 صبح
  5. حذف یک جدول از اکسس از طریق دلفی
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1382, 12:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •