نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ضرب دو ماتریس

  1. #1

    ضرب دو ماتریس

    الگوریتم ضرب دو ماتریس

  2. #2
    سلام
    دو حلقه داخل هم یکی برای حرکت روی ستون ها و یکی برای سطر ها بقیه اش هم که خودت میدونی
    موفق باشید

  3. #3

    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>
    int main()
    {
    int mat1[2][3], mat2[3][4], mat3[2][4]={0} ;
    int i,j,k,l ;
    clrscr();
    //read mat1
    for(i=0 ; i<2 ; i++)
    for(j=0 ; j<3 ;j++) {
    printf("tenter mat1[%d][%d]: ",i,j);
    scanf("%d",&mat1[i][j]) ;
    }
    //read mat2
    for(i=0 ; i<3 ; i++)
    for(j=0 ; j<4 ;j++) {
    printf("enter mat2[%d][%d]: ",i,j);
    scanf("%d",&mat2[i][j]) ;
    }
    //multiply mat1 by mat2
    for(i=0 ; i<2 ; i++)
    for(j=0 ; j<4 ;j++) {
    mat3[i][j]=0 ;
    for(k=0 ;k<3 ; k++)
    mat3[i][j] = mat3[i][j]+mat1[i][k]*mat2[k][j];
    }
    printf("\n the produc of mat1 & mat2") ;
    printf(" is :\n\n") ;
    for(i=0 ;i<2 ;i++) {
    for(j=0 ; j<4 ;j++)
    printf("%5d", mat3[i][j]) ;
    printf("\n") ;
    }
    getch();
    return 0;
    }




  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohandese_hiclass
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    132
    آقای بهرام اینی که شما نوشتید برنامه هست نه الگوریتم سعی کنید به جای سورس شبه کد بنویسید تا فرد سوال کننده با سلیقه خودش کد بنویسه و روش هم کمی فکر کنه البته من این حرفو به خاطر کسی میگم که سوالو پرسیده
    http://www.algorithmnevis.com/forum/index.php?topic=7.0

  5. #5

    Cool نقل قول: ضرب دو ماتریس

    نقل قول نوشته شده توسط bahram_222222 مشاهده تاپیک

    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>
    int main()
    {
    int mat1[2][3], mat2[3][4], mat3[2][4]={0} ;
    int i,j,k,l ;
    clrscr();
    //read mat1
    for(i=0 ; i<2 ; i++)
    for(j=0 ; j<3 ;j++) {
    printf("tenter mat1[%d][%d]: ",i,j);
    scanf("%d",&mat1[i][j]) ;
    }
    //read mat2
    for(i=0 ; i<3 ; i++)
    for(j=0 ; j<4 ;j++) {
    printf("enter mat2[%d][%d]: ",i,j);
    scanf("%d",&mat2[i][j]) ;
    }
    //multiply mat1 by mat2
    for(i=0 ; i<2 ; i++)
    for(j=0 ; j<4 ;j++) {
    mat3[i][j]=0 ;
    for(k=0 ;k<3 ; k++)
    mat3[i][j] = mat3[i][j]+mat1[i][k]*mat2[k][j];
    }
    printf("\n the produc of mat1 & mat2") ;
    printf(" is :\n\n") ;
    for(i=0 ;i<2 ;i++) {
    for(j=0 ; j<4 ;j++)
    printf("%5d", mat3[i][j]) ;
    printf("\n") ;
    }
    getch();
    return 0;
    }



    سلام
    میشه لطفا الگوریتم (نه برنامه) ضرب دو ماتریس رو هم بنویسید؟ من این سوال رو مطرح کردم و مدیر بخش من رو به این قسمت ارجاع دادن، اما من الگوریتم فارسی رو میخوام

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pesar irooni
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    495

    نقل قول: ضرب دو ماتریس

    کل الگوریتم همین هستش
    فرض میکنیم ماتریس اول با ابعاد n*k و ماتریس دوم با ابعاد k*m باشد که حاصل ماتریسی میشود با ابعاد n*m که هر درایه آن به این صورت به دست آمده "سطر i ام ضرب در ستون j ام" که در خط آخر الگوریتم بوضوح مشاهده میشود.
    for i=1 to n
    for j=1 to m
    for L=1 to K
    mat3[i,j] = mat3[i,j] + mat1[i,L] * mat2[L,j]

  7. #7

    نقل قول: ضرب دو ماتریس

    سلام لطفا" الگوریتم برنامه فرودگاه(landweber) رو بنویسید!
    با تشکر...

  8. سه شنبه 19 آذر 1398, 23:11 عصر


  9. سه شنبه 19 آذر 1398, 23:13 عصر


  10. #8

    نقل قول: ضرب دو ماتریس

    سلام
    ببخشید الان اگه بخواییم یک کد برای یک ماتریس مربعی بنویسیم که اعداد خودش را مقایسه کند وکوچکترین عدد وهمین طور بزرگترین عدد برای زبان سیشارپ چطوری کدش رو بزنیم

  11. #9

    نقل قول: ضرب دو ماتریس

    نقل قول نوشته شده توسط Abtin@ مشاهده تاپیک
    سلام
    ببخشید الان اگه بخواییم یک کد برای یک ماتریس مربعی بنویسیم که اعداد خودش را مقایسه کند وکوچکترین عدد وهمین طور بزرگترین عدد برای زبان سیشارپ چطوری کدش رو بزنیم
    این سوال رو باید در انجمن زبان #C مطرح کنید. اول دو تا متغیر برای نگهداری مقدار حداقل مثلا min و مقدار حداکثر مثلا max تعریف می کنید و به هر دو مقدار یکی از خونه های ماتریس رو می دهید.
    مهم نیست کدوم سطر و ستون باشه، مثلا مقدار خانه [0,0]
    بعد داخل دو حلقه تو در تو در یکی سطر ها رو پیمایش می کنید و در یکی ستون ها، مثلا با x ستون ها و با y سطر ها، مثلا اگر ماتریس n در n باشه، از 0 الی n - 1 رو برای x و y پیمایش می کنید.
    سپس داخل حلقه داخلی بررسی میکنید که :
    اگر مقدار min از مقدار اون خونه [y,x] بیشتر بود مقدار اون خونه داخلش قرار بگیره.
    و اگر مقدار max از مقدار اون خونه [y,x] کمتر بود مقدار اون خونه داخلش قرار بگیره.
    وقتی اجرای این حلقه های تو در تو تموم بشه مقادیر حداقل و حداکثر داخل min و max بدست اومدن.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •