نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه جستجو روی یک رشته و پیدا کردن واژه خاص؟

  1. #1

    Question نحوه جستجو روی یک رشته و پیدا کردن واژه خاص؟

    سلام ببخشید خیلی تلاش کردم به نتیجه ای درستی نرسیدم من رشته هایی به شکل زیر که قرار دادم دارم

    0:
    phone: 033333333
    person: ali ahmadi
    e-mail: test@gmail.com
    address: Tehran


    1:
    person: reza moradi
    e-mail: test@gmail.ir
    address: Tehraccn
    متاسفانه ایمیل ها توی فرم من متغیره چطور میتونم ایمیل ها رو پیدا کنم و نمایش بدم؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mosafers : سه شنبه 29 مهر 1393 در 21:48 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mandanim
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    218

    نقل قول: نحوه جستجو روی یک رشته و پیدا کردن واژه خاص؟

    راه های زیادی برای رسیدن به جوابت داری
    یکی ازراههای که به عقلم میرسه اینکه بیای هر ردیفی که می خواهد نمایش دهد ببینه که اولش نوشته e-mail: داره یا نداره
    اگه e-mail: جزئ ای از نوشته نیست می تونی سرچ کنی که @ داره یا نه
    اگه -1 رو نمایش داد ایمیل نیست و اگه @ داشت پس ایمیل هست
    من کد زیر رو برات قرار دادم
    امیدوارم کمکت کنه

     string searchWithinThis = "متن";
    string searchForThis = "@";
    int firstCharacter = searchWithinThis.IndexOf(searchForThis);
    textBox1.Text="firstCharacter";

  3. #3

    نقل قول: نحوه جستجو روی یک رشته و پیدا کردن واژه خاص؟

    string strName = "Abbas Naghdi"; strName.Contains("Abbas");

  4. #4

    Question نقل قول: نحوه جستجو روی یک رشته و پیدا کردن واژه خاص؟

    نقل قول نوشته شده توسط mandanim مشاهده تاپیک
    راه های زیادی برای رسیدن به جوابت داری
    یکی ازراههای که به عقلم میرسه اینکه بیای هر ردیفی که می خواهد نمایش دهد ببینه که اولش نوشته e-mail: داره یا نداره
    اگه e-mail: جزئ ای از نوشته نیست می تونی سرچ کنی که @ داره یا نه
    اگه -1 رو نمایش داد ایمیل نیست و اگه @ داشت پس ایمیل هست
    من کد زیر رو برات قرار دادم
    امیدوارم کمکت کنه

     string searchWithinThis = "متن";
    string searchForThis = "@";
    int firstCharacter = searchWithinThis.IndexOf(searchForThis);
    textBox1.Text="firstCharacter";
    سلام ممنونم از لطف شما این راه ها به نظر خودم هم رسید اما پیاده سازیشون سخته میشه خواهش کنم کمک کنید یکی از این راه ها رو که منطقی تره پیاده کنم؟

  5. #5

    نقل قول: نحوه جستجو روی یک رشته و پیدا کردن واژه خاص؟

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    string strName = "Abbas Naghdi"; strName.Contains("Abbas");
    از شمام ممنونم ولی جستجوی شما برای مقدار ثابته مقدار من متغیر می باشد و میخوام یه جستجو باشه که منطقی کلمات رو پیدا کنه...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجو توی Webbrowser ودر صورت پیدا کردن پیغام هشدار
    نوشته شده توسط Mosafers در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 08:21 صبح
  2. سوال: جستجو در یک فولدر و پیدا کردن فایلها بر اساس پسوند
    نوشته شده توسط خسرو خان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 اردیبهشت 1389, 12:40 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 آذر 1387, 21:41 عصر
  4. پیدا کردن خطا از روی شماره
    نوشته شده توسط jannati در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1382, 09:47 صبح
  5. تابع پیدا کردن مکان رشته در یک رشته دیگر
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آذر 1382, 15:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •