نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خطا در باز کردن فایلها با نام فارسی

  1. #1

    خطا در باز کردن فایلها با نام فارسی

    سلام خدمت دوستان
    من از طریق این کد فایلهای word موجود روی سیستم را از طریق خودت آفیس باز می کنم.اما برای فایلهایی که نام آنها یا مسیرشان فارسی هست خطا می دهد و باز نمی کند علت چیست؟؟؟؟

    private void btnview_Click(object sender, EventArgs e)

    }

    OpenFileDialog openFileDialog1 = new OpenFileDialog();
    openFileDialog1.InitialDirectory = @".\\";
    openFileDialog1.Title = "Browse Text Files";
    openFileDialog1.CheckFileExists = true;
    openFileDialog1.CheckPathExists = true;
    openFileDialog1.DefaultExt = "txt";
    openFileDialog1.Filter = "Text files (*.doc)|*.doc|All files (*.docx)|*.doc";
    openFileDialog1.FilterIndex = 2;
    openFileDialog1.RestoreDirectory = true;
    openFileDialog1.ReadOnlyChecked = true;
    openFileDialog1.ShowReadOnly = true;
    if (openFileDialog1.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    txtname.Text = openFileDialog1.FileName;
    Process.Start("WINWORD.EXE", txtname.Text);
    }


    }
    آخرین ویرایش به وسیله هستی666 : یک شنبه 04 آبان 1393 در 07:50 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: خطا در باز کردن فایلها با نام فارسی

    با سلام

    اگه درست گفته باشم

    دستور زیر:


    Process.Start("WINWORD.EXE", txtname.Text);


    به دستور "کامند پرامت" تبدیل میشه و در این محیط "یونی کد" پشتیبانی نمی شه و آدرس بصورت علامت سوال در می آید.

    ================================================== =========

    بهتر است از روش های دیگه استفاده کنید.

    اگر خواستید براتون می زارم.

    با تشکر

  3. #3

    نقل قول: خطا در باز کردن فایلها با نام فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط behzadkhan مشاهده تاپیک
    با سلام

    اگه درست گفته باشم

    دستور زیر:


    Process.Start("WINWORD.EXE", txtname.Text);


    به دستور "کامند پرامت" تبدیل میشه و در این محیط "یونی کد" پشتیبانی نمی شه و آدرس بصورت علامت سوال در می آید.

    ================================================== =========

    بهتر است از روش های دیگه استفاده کنید.

    اگر خواستید براتون می زارم.

    با تشکر
    ممنون میشم برام راه حلش را بگذارید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: خطا در باز کردن فایلها با نام فارسی

    با سلام

    کد زیر را تست کرده ام:
    =============

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Object refmissing = System.Reflection.Missing.Value;

    Microsoft.Office.Interop.Word.Application winword = new Microsoft.Office.Interop.Word.Application();
    Object refPathFile = "c:\\dabirkhanieh.doc";
    winword.Visible = true;

    Microsoft.Office.Interop.Word.Document doc = winword.Documents.Open(ref refPathFile,ref refmissing, ref refmissing, ref refmissing, ref refmissing, ref refmissing, ref refmissing,
    ref refmissing, ref refmissing, ref refmissing, ref refmissing, ref refmissing, ref refmissing, ref refmissing,
    ref refmissing, ref refmissing);

    }


    با تشکر

  5. #5

    نقل قول: خطا در باز کردن فایلها با نام فارسی

    ممنون دوست عزیز به خاطر راهنماییت .اما واسه من فقط یک فایل ورد خالی را باز می کنه یعنی بدون document .چرا؟؟؟؟؟؟؟(البته که آدرس refPathFile را عوض کردم)

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: خطا در باز کردن فایلها با نام فارسی

    با سلام

    دوست عزیز منو اونو با آفیس 2007 تست کردم.

    ممکن هست در ورژن های بالاتر به شکل دیگری باشد.

    با تشکر

  7. #7

    نقل قول: خطا در باز کردن فایلها با نام فارسی

    بله حرفتون درسته با ورژن مشکل داره اما راه حلش؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    437

    نقل قول: خطا در باز کردن فایلها با نام فارسی

    با سلام

    لطفا ورژن آفیس را ارسال نمایید.

    با تشکر

  9. #9

    نقل قول: خطا در باز کردن فایلها با نام فارسی

    راحش را پیدا کردم.
    ورژن Microsoft.Office.Interop.Word را در Refrences بالا بردم.یعنی از ورژن 12 اون استفاده کردم.
    از شما دوست عزیزم بی نهایت متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل باز کردن بعضی فایلها با نام فارسی
    نوشته شده توسط hoseinbiglari در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 02 اردیبهشت 1393, 06:47 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1388, 21:22 عصر
  3. خطا در باز کردن بانک اکسسی که رمز دارد
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 آذر 1383, 08:08 صبح
  4. مشکل باز کردن فایلها در برنامه های تحت وب چیست؟
    نوشته شده توسط houtanal در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 03 شهریور 1383, 13:23 عصر
  5. خطا در باز کردن یک کانکشن (تازه کار)
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 14:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •