نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بدست آوردن لينك دهنده

  1. #1

    Question بدست آوردن لينك دهنده

    سلام
    بنده ميخوام در يك سايت بدست بيارم فردي كه وارد سايت شده از سايت ديگر هست يا نه
    مثل وبگذر كه لينك دهنده مشخص ميكنه
    آي پي كاربر با
    $mysql['user_ip'] = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];

    بدست آوردم
    حالا لينك دهنده با چه دستروي بايد بدست آورد؟

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن لينك دهنده

    سلام چرا اينجا اين مدلي شده هيچ كس نيست ديگه يا بلد نيستن دسوتان يا نميخوان بگن!

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن لينك دهنده

    با استفاده از متغيير
    $_SERVER["HTTP_REFERER"]
    ميتوني آدرسي كه به صفحه شما يا همون لينك دهنده رو بدست بياري مخصوصا زمانيكه از طرف گوگل اومده باشه ميتوني اطلاعات خوبي رو بدست بياري

تاپیک های مشابه

  1. بدست آوردن x و y نقاط تشکیل دهنده یک حرف در فونت
    نوشته شده توسط h00manb در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1391, 12:11 عصر
  2. سوال: بدست آوردن لينك سايتمان در خروجي يك صفحه سايت ديگر در Asp.net
    نوشته شده توسط ja.softeng در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1390, 13:43 عصر
  3. بدست آوردن تعداد كليك برروي يك لينك
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش PHP
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 12 مرداد 1389, 17:42 عصر
  4. بدست آوردن پسورد اکسس 97
    نوشته شده توسط Voldemort در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1388, 12:49 عصر
  5. بدست آوردن پسوند یک فایل
    نوشته شده توسط در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اردیبهشت 1382, 18:17 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •