نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چند سوال ساده در مورد php و تابع html_to_utf8

  1. #1

    چند سوال ساده در مورد php و تابع html_to_utf8

    سلام

    چند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید

    من از اسکریپتی استفاده میکنم که برای قسمت descriptio در سایتم از کد



    <meta name="description" content="<?= $DESC ?>">


    استفاده میکنه

    حالا مشکل اینه که گاهی اوقات در صفحه مطلب پیدا نمیشه و این قیمت خالی میشه یعنی به این شکل :


    <meta name="description" content="">



    حالا میخوام وقتی مطلب پیدا نشد اون قیمت خالی نباشه و از بین چند کلمه که من خودم میدم یکی رو به صورت راندوم در قسمت descriptio بزاره

    از این استفاده کردم اما نشد :


    <?php if ( $DESC =='') {
    echo 'salam';
    }
    ?>



    مشکلش کجاست ؟



    و سوال دوم :

    همین مشکل را در قسمت خود مطلب دارم یعنی وقتی مطلب پیدا نمیشه قسمت متن مطلب خالی میمونه

    برای نمایش قسمت مطلب از این کد استفاده میکنه


    <h2><?= html_to_utf8($v[0]) ?></h2>
    <p><?= html_to_utf8($v[1]) ?></p>



    میخوام وقتی مطلبی یافت نشد همون کار بالارو انجام بده یعنی کلمه ای که خودم مینویسم رو نمایش بده

    من تازه دارم با کد نویسی کار میکنم و تجربم کمه ببخشید اگر سوالای انقدر ساده میپرسم


    تشکر

  2. #2

    نقل قول: چند سوال ساده در مورد php و تابع html_to_utf8

    دوستان خودم با جستجو کردن مشکل سوال اولمو برطرف کردم

    الان مشکلم سوال دومه

  3. #3

    نقل قول: چند سوال ساده در مورد php و تابع html_to_utf8

    آ پ . . . .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: چند سوال ساده در مورد php و تابع html_to_utf8

    سلام
    <h2><?= (!empty($v[0])) ? html_to_utf8($v[0]) : 'salam' ?></h2>
    <p><?= (!empty($v[1])) ? html_to_utf8($v[1]) : 'salam' ?></p>

  5. #5

    نقل قول: چند سوال ساده در مورد php و تابع html_to_utf8


    $tozih = $rows['tozih'];
    if(empty($tozih)){
    echo 'توضیحی برای نمایش ثبت نشده است.';
    }else{
    echo $tozih;
    }

  6. #6

    نقل قول: چند سوال ساده در مورد php و تابع html_to_utf8

    تشکر دوستان

    من به این صورت تغییر دادم کدهاتون را یک آرایه ساختم به این شکل :


    <?php
    $arr = array('متن اول','متن دوم','متن سوم',);
    ?>


    و از این کد در محل توضیحات استفاده کردم :



    <meta name="description" content="<?php echo (empty($DESC)?$arr[0]:$DESC) ?>">



    الآن موقع خالی بودن متغیر درست کار میکنه و کلمه رو نشون میده

    اما مشکل اینه که فقط کلمه اول را نشون میده

    چجوری کاری بکنم که به صورت رندوم از آرایه کلمه هارو نشون بده؟

    یعنی یه بار متن اول یه بار دوم و یه بار سوم و ...

    تشکر

  7. #7

    نقل قول: چند سوال ساده در مورد php و تابع html_to_utf8

    دوستان من فقط الان این مشکلو دارم :

    برای این کدها :



    <h2><?= html_to_utf8((empty($v[0])?$arr[1]:$v[0])) ?></h2>
    <p><?= html_to_utf8((empty($v[1])?$arr[2]:$v[1])) ?></p>


    من میخوام توی این کد به جای



    $arr[1]

    و

    $arr[2]




    از این حلقه استفاده بکنم :



    for ($i=0; $i <= 3 ; $i++) {
    echo $nums[$i].'<br>'.PHP_EOL;
    }



    چجوری میشه جایگذاری کنم؟

    تشکر

تاپیک های مشابه

  1. چند سوال ساده اما مهم در مورد cms
    نوشته شده توسط Kboy-9043 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 20:12 عصر
  2. چند سوال ساده در مورد html و css
    نوشته شده توسط yasharhi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1392, 20:28 عصر
  3. چند سوال ساده در مورد تالار سي شارپ
    نوشته شده توسط TinaRezai در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1391, 21:07 عصر
  4. سوال: يك سوال ساده در مورد php
    نوشته شده توسط mra1online در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1390, 21:11 عصر
  5. چند سوال ساده در مورد دلفی برای کسی که تازه میخواد شروع کنه
    نوشته شده توسط amir001 در بخش محیط توسعه (IDE) دلفی
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1390, 19:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •