نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قرار دادن دو تصویر بر روی هم

  1. #1

    Lightbulb قرار دادن دو تصویر بر روی هم

    سلام به همه
    دوستان من دوتا تصویر در دو پیکچرباکس دارم می خوام این دو تا رو باهم در یک پیکچر باکس دیگه نمای بدم که به صورت زیر نشونش بده
    1234.png
    اما زمانی که به وسیله
    کد
    Graphics.DrawImage(pictureBox4.Image,0,0,100,100);

    ایم کاروی وی کنم و دوتا پیکچر باکس رو می کشم به این صورت نشون میده
    1235.png

    دوستان می تونند کمک کنند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: قرار دادن دو تصویر بر روی هم

    سلام


    چندروز پیش یکی از دوستان همچین سوالی کرده بودن، اساتید هم لطف کردن جواب و سورس گذاشتن
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D9%86%D9%87

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: قرار دادن دو تصویر بر روی هم

    سلام آیا مطمئنید که عکس شما بگ گراند نداره؟!!
    من یه تستی کردم مشکلی نبود...:
    p.png

    کد من اینطوری بود:
    Rectangle r = new Rectangle(0, 0, pictureBox3.Width, pictureBox3.Height);
    Bitmap b = new Bitmap(pictureBox3.Width, pictureBox3.Height);
    Graphics g1 = Graphics.FromImage(b);
    g1.DrawImage(pictureBox1.Image, r);
    g1.DrawImage(pictureBox2.Image, r);
    pictureBox3.Image = b;

    پروژه:
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: قرار دادن دو تصویر بر روی هم

    سلام
    این تاپیک نیز مشابه تاپیکه شما هست.که در آخرم دو تا پاسخ گذاشتم شاید بتونه کمکتون کنه

    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D9%86%D9%87

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن و حذف پسورد روی کد نوشته شده در اکسس
    نوشته شده توسط farhad1354 در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1394, 00:13 صبح
  2. قرار دادن عکس متحرک (gif) روی فرم
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1392, 09:18 صبح
  3. قرار دادن عکس دلخواه کاربر روی فرم
    نوشته شده توسط negar_software در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 23:24 عصر
  4. قرار دادن برنامه ASP بر روی سرور شبکه محلی
    نوشته شده توسط علی دهقان در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 مرداد 1384, 12:29 عصر
  5. قرار دادن یک دکمه بر روی TitleBar یک فرم
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1384, 00:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •