نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: خطا در socket programing

  1. #1

    خطا در socket programing

    با سلام
    من تو زمان send و receive ابن خطا برخورد میکنم : No connection could be made because the target machine actively refused it 127.0.0.1:8000
    میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: خطا در socket programing

    سلام پورت 8000 شما بسته هست. اگه دارید برنامه سرور و listener مینوسید مطمئید شید که سرور رو اجرا کردید و سیستم به پورت 8000 گوش میکنه

  3. #3

    نقل قول: خطا در socket programing

    برای چند لحظه اول ارتباط برقرار میشه و بعد این خطا پیش میاد . چون دارم پشت سر هم اطلاعات وب کم رو ارسال می کنم

    این کد دریافتم هست :
    private void Start_Receiving_Video_Conference()		{
    try
    {
    // Open The Port
    mytcpl = new TcpListener(IPAddress.Parse(text_IP_Me.Text), int.Parse(text_Camera_rec_port.Text));
    mytcpl.Start (); // Start Listening on That Port
    mysocket = mytcpl.AcceptSocket(); // Accept Any Request From Client and Start a Session
    ns = new NetworkStream (mysocket); // Receives The Binary Data From Port


    pictureBox2.Image = Image.FromStream(ns);
    mytcpl.Stop(); // Close TCP Session

    if (mysocket.Connected ==true) // Looping While Connected to Receive Another Message
    {
    while (true)
    {
    Start_Receiving_Video_Conference (); // Back to First Method
    }
    }
    myns.Flush();

    }
    catch (Exception e)
    {
    MessageBox.Show(e.Message);
    }
    }


    و اینم کد ارسالم :
    try			{

    ms = new MemoryStream();// Store it in Binary Array as Stream
    bitmap.Save(ms, System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg);

    byte[] arrImage = ms.GetBuffer();
    myclient = new TcpClient(remote_IP, port_number);//Connecting with server
    myns = myclient.GetStream();
    mysw = new BinaryWriter(myns);
    mysw.Write(arrImage);//send the stream to above address
    ms.Flush();
    mysw.Flush();
    myns.Flush();
    ms.Close();
    mysw.Close();
    myns.Close();
    myclient.Close();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    Capturing.Enabled = false;
    MessageBox.Show(ex.Message,"Video Conference Error Message",MessageBoxButtons.OK,MessageBoxIcon.Error );
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: خطا در socket programing

    خب در کد دریافتتون exception رخ نمیده؟ بهتره در حلقه قرار بدید تا اگه یکبار هنگام دریافت تصویر مشکلی پیش اومد دوباره تلاش کنه.
    البته شما که میخواید پشت هم تصویر ارسال کنید بنظرم این روش خوبی نیست که هی تصویر رو ارسال کنید و هی کانکشن رو ببندید... من توصیه میکنم که یکبار کانکشن رو باز بذارید و با استفاده از فلگ ها یا هر روش دیگه دیتای فایل ها رو از هم تفکیک کنید

  5. #5

    نقل قول: خطا در socket programing

    تو حلقه گذاشتم اما تو حلقه بی نهایت میوفته انگار...

    منظورت از فلگ ها چیه؟چه جوری؟
    من یرنامه رو میزارم امکانش هست به نگاه بهش بندازی اقا پدرام گل؟ممنون...

    http://uplod.ir/obej38z67y6u/Peer-to...System.rar.htm

  6. #6

    نقل قول: خطا در socket programing

    دوستان این کار من خیلی حیاتی هستش ، لطفا راهنمایی کنید...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: خطا در socket programing

    من هم یه برنامه نوشته بودم قبلا که تقریبا اینکارو میکرد. من چون کانکشن رو نمیبستم و عکس ها پشته هم ارسال میشد برای جدا کردن و تشخیص دیتای هر عکس باید یه کارایی میکردم که فک کنم فلگ گذاشتم. شما یک فایل PNG رو در نوتپد باز کنید و میبینید که عکس با فلگ ‰PNG... شروع شده
    دقیق تر بگم:
    هر تصویر PNG یا بایت های زیر شروع میشه:
    کد HTML:
    137 80 78 71 13 10 26 10
    با خوندن دیتا ها شما باید شروع و پایان تصاویر رو به همین صورت پردازش کنید(شروع تصویر جدید=پایان تصویر قبلی)
    پروژه شما رو دانلود کردم اما یه کاری پیش اومده میرم چن ساعت دیگه میام تا اون موقع شاید خودت به همین روشی که گفتم درستش کردی اگه نه شرمنده میرم میام درستش میکنم

  8. #8

    نقل قول: خطا در socket programing

    اقا پدرام یه دونه باشی ، مرسی که وفت گذاشتی

    اکی ، من روش کار میکنم ، اگه نشد دوباره مزاحمت میشم...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: خطا در socket programing

    سلامی دوباره
    یه پروژه آماده کردم چون نتم هولیه از پروژه خودتون استفاده نکردم. و همچنین حجم کامپوننتون زیاد بود از وبکم عکس نگرفتم جاش 100 تا عکس توی پوشه پروژه کلاینت گذاشتم و عکسا به ترتیب به سرور ارسال میشن.
    اگه کار کرد خبر بدید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    نقل قول: خطا در socket programing

    سلام
    همین الان تست گرفتم ، کارت حرف نداره ، یه دنیا سپاس که وقت گذاشتی اقا پدرام ...

  11. #11

    نقل قول: خطا در socket programing

    نقل قول نوشته شده توسط pedram.11 مشاهده تاپیک
    سلامی دوباره
    یه پروژه آماده کردم چون نتم هولیه از پروژه خودتون استفاده نکردم. و همچنین حجم کامپوننتون زیاد بود از وبکم عکس نگرفتم جاش 100 تا عکس توی پوشه پروژه کلاینت گذاشتم و عکسا به ترتیب به سرور ارسال میشن.
    اگه کار کرد خبر بدید
    سلام ممنونم از شما فقط یه سوال من میتونم این عکس رو به نقطه دور هم ارسال کنم؟

  12. #12

    نقل قول: خطا در socket programing

    لطفا یکی بگه میشه با استفاده از IP سیستم دیگه از طریق سوکت برای چیزی فرستاد؟

  13. #13

    نقل قول: خطا در socket programing

    سلام
    بله میشه
    شما در کلاینت ، اطلاعات را به آیپی و پورت سرورتون ارسال می کنید.
    سپس توی سرور ، بر روی آیپی 0.0.0.0 و پورت موردنظرتون Listen می کنین

تاپیک های مشابه

  1. Socket Programming (مقاله)
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1392, 22:11 عصر
  2. yahootoolbar & Socket Programming
    نوشته شده توسط sunboy در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 12 مرداد 1389, 23:02 عصر
  3. socket programing.....
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 فروردین 1389, 00:58 صبح
  4. socket program wich compiled in VC++‎ is it work in linux?
    نوشته شده توسط houtanal در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 شهریور 1383, 12:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •