نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

  1. #1

    کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    با سلام
    اگر کسی از دوستان کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7 داره برام بفرسته
    سولار وقتی داره رو دلفی XE7 نصب میشه خطا میده

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    سلام

    میتونی از i18n Package استفاده کنی که کلی امکانات دیگر هم داره. رایگان هم هست. صددرصد مطمئن هم هست

    http://www.delphiarea.com/products/d...packages/i18n/

    موفق باشیم

  3. #3

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    آیا در دلفی XE7 کار می کنه؟ چجوری باید ازش استفاده کنم یعنی مثل کامپوننت نصب باید بشه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    سلام مجدد

    یه پوشه به آدرس زیر بساز
    C:\Program Files (x86)\Embarcadero\Studio\14.0\Components\i18n
    و محتویات فایل دانلودی رو در اون قرار بده

    حالا در دلفی از منوی
    Tools=>Options=>Delphi Options=>Library=>Library Path
    دکمه سه نقطه رو بزن و در پنجره باز شده بر روی آیکن فولدر کلیک کرده و ادرس پوشه ای که در بالا ساختیم رو بهش معرفی کن و بعد تمام پنجره ها رو تایید کن.

    حالا در دلفی به آدرس اون فولدر برو و فایل پروژه پکیج موجود در پوشه Package رو باز کرده و در Project Manager روی اسم پروژه راست کلیک کرده و Install رو انتخاب کن

    تمام. نصب شد. حالا ازش استفاد کن

  5. #5

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    دوست عزیر با تشکر ازت من اینو نصب کردم فقط وقتی روش کلیک می کنم میخوام تاریخی که انتخاب میکنم تو Edit درج بشه باید چه

  6. #6

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    علاوه بر چیزی که دوستمون معرفی کردند، می تونید از یونیت هایی که در امضای بنده لینکش موجوده هم استفاده کنید.
    در این صورت باید زحمت نوشتن کامپوننت رو خودتون متقبل بشید. (کامپوننتش وجود داره اما متاسفانه فری نیست)
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    سلام

    شما از کدوم کامپوننتش استفاده کردید؟ اگر از TIntlDatePicker استفاده کنید خودش مثل Edit میمونه و فکر کنم نیاز شما رو بر طرف کنه

    موفق باشیم

  8. #8

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    من از TIntlMonthCalendar استفاده می کنم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    سلام

    نحوه کار این کامپوننت به این صورته که نمایش اطلاعات بصورت فارسی می باشد اما اطلاعات در پس زمینه بصورت تاریخ پیش فرض دلفی (TDate) هست.

    شما اگر نیاز دارید که تاریخ در Edit درج بشه که از همون TIntlDatePicker استفاده کنید که MonthCalendar رو هم نمایش میده. اگر اصرار دارید در Edit ای دیگه اطلاعات نمایش داده بشه باید تاریخی رو که کاربر انتخاب کرده با دستور زیر بگیری

    IntlMonthCalendar1.Date

    و با توابعی که دوست خوب تالار (You-See) معرفی کردند یا هر تابعی که می دونید اون تاریخ رو تبدیل کنید

    موفق باشید

  10. #10

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    سلام. موقع نصب ارور مىده.
    از خطهاىى که rtl, vcl و... تعرىف شده اىراد مىگىره.
    چه باىد کرد?

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    نقل قول نوشته شده توسط mmohsenifar مشاهده تاپیک
    با سلام
    اگر کسی از دوستان کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7 داره برام بفرسته
    سولار وقتی داره رو دلفی XE7 نصب میشه خطا میده
    من یه پکیج توی تاپیک زیر گذاشتم می تونی از اون استفاده کنی
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A8%D8%B9%D8%AF

  12. #12

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    داداش 25 تا خطا میده
    اکثرا با این مضمون


    [DCC Error] xcalAdvEdit.pas(139): E2065 Unsatisfied forward or external declaration: 'TListHintWindow.WMNCButtonDown'
    [DCC Error] xcalAdvEdit.pas(140): E2065 Unsatisfied forward or external declaration: 'TListHintWindow.WMActivate'
    [DCC Error] xcalAdvEdit.pas(141): E2065 Unsatisfied forward or external declaration: 'TListHintWindow.WMNCHitTest'
    و
    ...
    من یونیت پیکیج XE3 رو کامپایل کردم این خطا ها رو میده

    البته یکیج 2007 هم همین خطا ها رومیده

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    ببین به کارت میاد
    GBg Shamsi Date XE7.rar
    Demo.rar

  14. #14

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    داداش این مال XE7 هستش
    برای XE2 پکیجش رو نداری؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    46
    پست
    691

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    قبلا تو سایت گذاشته بودم
    باز هم میزارم
    ولی با نسخه xe7 فرق داره ، از xe5 به بعد چندتا اصلاح شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    این خود کامپوننت ویژوال تقویم رو نداره
    بازم ممنون که وقت گذاشتید

    یک راهنمایی به همه دوستان که دنبال کامپوننت تقویم شمسی هستند :

    اگه برای کامپوننتهای ویژوال لازم داشتید ، بهترین گزینه Xcalendar (البته به عقیده من)
    اما برای محاسبات ، این کامپوننت هم در بعضی موارد مثلا در روزهای 30 و 31 ، شش ماهه اول شمسی مشکل داره
    اما در کل امکاناتش عالیه

    توصیه میکنم برای محاسبات تقویم از پونیتی که داش یوسف نوشته استفاده کنید ، من استفاده کردم مشکلی نداره
    البته تا جایی که من محاسبه کردم
    یک اشتباه محاسباتی در اختلاف دو تاریخ داشت که اون رو هم رفع کرد
    https://barnamenevis.org/showthread.p...tp-www-time-ir

  17. #17

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    سلام
    دوست گرامی hp1361 کامپوننت 118 چطور نصب میشه اگه امکان داره از تجربیات ارزشمند شما در نصب و استفاده از آن بهره ببرم
    من از دلفی 2010 استفاده می کنم
    مرسی
    حسن

  18. #18

    نقل قول: کامپوننت تقویم شمسی برای دلفی XE7

    کجای نصبش مشکل داری؟
    اگه موقع نصب خطای زیر رو میده :

    command line brcc32 for "i18n.vrc"
    [MSBuild error] "0" is an invalid value for the "debugInformation" parameter of the "DCC" task. the "debugInformation" parameter is of type "System.boolean"
    این کار رو بکن:


    To install on Delphi 2010, you should do the following :

    * open i18n.dproj with a text editor
    * find "DebugInformation", you will get :

    CODE: SELECT ALL<DCC_DebugInformation>0</DCC_DebugInformation>

    replace with :

    CODE: SELECT ALL<DCC_DebugInformation>False</DCC_DebugInformation>

    * Repeat for i18nDB.dproj and i18nDesign.dproj

    Build both i18n and i18nDB.

    Now, delphi will rant about "system.actions" not found in i18nPropEditor. Just remove ",system.actions" (don't forget the comma) from the uses list.

    Then Install i18nDesign.



تاپیک های مشابه

  1. تقویم شمسی برای دلفی
    نوشته شده توسط ehstrn2010 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 34
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1395, 10:40 صبح
  2. بهترین راهکار برای تقویم شمسی در دلفی xe3
    نوشته شده توسط firststep در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1392, 21:21 عصر
  3. کامپوننت تقویم شمسی برای vb6
    نوشته شده توسط ahp_online در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1391, 17:42 عصر
  4. درخواست تقویم شمسی برای دلفی XE
    نوشته شده توسط keshtkar در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 اسفند 1389, 12:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •