نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطا در ذخیره null در فیلد sql از نوع ((varbinary(MAX)

  1. #1

    خطا در ذخیره null در فیلد sql از نوع ((varbinary(MAX)

    سلام
    من یک جدول دارم در دیتابیس sql که یکی از فیلدهاش از نوع varbinary هست و در اون فایل ذخیره می شه. حالا برای کاربران اجباری نیست. ممکنه لازم باشه فایلی ذخیره شه و ممکنه هم خالی باشه. ولی وقتی آرایه null میشه نمی ذاره null ذخیره بشه. کسی می تونه کمک کنه؟
    با سپاس
    کد ذخیره فایل:
    byte[] ReadBytes(string sPath)        {


    try
    {


    byte[] Data = null;


    FileInfo fInfo = new FileInfo(sPath);


    long numbytes = fInfo.Length;


    FileStream fStream = new FileStream(sPath, FileMode.Open, FileAccess.Read);


    BinaryReader br = new BinaryReader(fStream);


    Data = br.ReadBytes((int)numbytes);


    return Data;


    }


    catch
    {


    return null;


    }
    }







    private void buttonX9_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SELECT UCode FROM TUsername WHERE Username='" + cmbUsername.Text + "'",
    conn = new SqlConnection(codes.ReturnConnectionstring()));
    DataTable dt = new DataTable();
    da.Fill(dt);


    int isumAt = 0;
    b = ReadBytes(FilePath);
    if (lblAttach1.Visible == true)
    {
    isumAt++;
    stExtension = Path.GetExtension(FilePath).ToString();
    }
    else
    {
    //b = null;
    lblAttach1.Text = "";
    stExtension = "";
    FilePath = "";
    }


    SqlCommand cmd = new SqlCommand("INSERT INTO TMessages (MType,Sender,SenderTime," +
    "Receiver,ReceiverTime,Importance,Description,Resu lt,ShowInTable,SCode,RCode," +
    "Subject,MControlCode,FileData,FileName,FileExtens ion,FilePath,AttachNo) VALUES(" +
    "N'" + cmbMType.Text + "',N'" + sUsername + "',N'" +
    codes.PCalender() + " " + DateTime.Now.ToShortTimeString() + "',N'" + cmbUsername.Text + "',''," +
    "N'" + cmbImportance.Text + "',N'" + txtDesc.Text + "',N'خوانده نشده','T','" + sUCode + "'," +
    "'" + dt.Rows[0][0].ToString() + "',N'" + txtSubject.Text + "','',@File," +
    "'" + lblAttach1.Text + "','" + stExtension + "'," +
    "'" + FilePath + "','" + isumAt + "')",
    conn = new SqlConnection(codes.ReturnConnectionstringMsg()));
    conn.Open();


    cmd.Parameters.Add(new SqlParameter("@File", (object)b));

    cmd.ExecuteNonQuery();
    cmd.Dispose();
    conn.Close();


    MessageBox.Show("پیام ارسال گردید");
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("خطا در ارسال پیام");
    MessageBox.Show(ex.ToString());
    return;
    }
    }


  2. #2

    نقل قول: خطا در ذخیره null در فیلد sql از نوع ((varbinary(MAX)

    ارور رو بذارید

    و تو اس کیو ال اجازه null وارد کردن رو دادین ؟

  3. #3

    نقل قول: خطا در ذخیره null در فیلد sql از نوع ((varbinary(MAX)

    قبل از insert یا آپدیت باید SET ANSI_NULLS off را بنویسی

  4. #4

    نقل قول: خطا در ذخیره null در فیلد sql از نوع ((varbinary(MAX)

    نقل قول نوشته شده توسط samanelf مشاهده تاپیک
    ارور رو بذارید

    و تو اس کیو ال اجازه null وارد کردن رو دادین ؟

    تشکر بله در اس کیو ال اجازه null وارد کردن رو دادم. ارور:
    The parameterized query '(@File nvarchar(4000))INSERT INTO TMessages (MType,Sender,Sender' expects the parameter '@File', which was not supplied.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: خطا در خواندن اطلاعات از فیلد memo در vb (تمام متن ذخیره شده در اکسس در داخل text box
    نوشته شده توسط ramin2656 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 17 شهریور 1389, 13:31 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1389, 11:38 صبح
  3. ذخیره کد html در یک فیلد sql server
    نوشته شده توسط sh_esharif در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 اردیبهشت 1389, 16:09 عصر
  4. خطا در ذخیره سازی اطلاعات از طریق فرم ویندوزی در Sql Server
    نوشته شده توسط dark-man در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1387, 14:32 عصر
  5. نحوه ایجاد یک فیلد sql با نوع pdf یا word
    نوشته شده توسط fatima81 در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1387, 00:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •