صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 41

نام تاپیک: کامپوننت تقویم فارسی

  1. #1

    کامپوننت تقویم فارسی

    با سلام
    کسی کامپوننت تقویم فارسی سراغ داره که به شکل زیر کار کنه، یا یه چیز تو این مایه ها:

    ممنونم و منتظر
    یا علی
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    به آرس زیر مراجعه نماید
    http://www.FarsiComponents.com

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016
    SHDATE Solutions طراحی شده توسط آقای امیر رحیمی فراهانی با امکانات فوق العاده عالی و تقریبا بدون هیچ باگی و قیمت ارزان
    به این آدرس مراجعه کنید http://www.farsicomponents.com

    در ضمن قبل از مطرح کردن سوال در فروم جستجو کنید.

    موفق باشید

  4. #4
    رایگان - فول سورس
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg Cal.JPG‏ (22.1 کیلوبایت, 463 دیدار)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip cal.zip‏ (11.5 کیلوبایت, 845 دیدار)

  5. #5
    با سلام
    shdate - فارسی کامپونتس عالی است .فقط سوال اینجاست که با گزارشها چطور کار می‌کند.
    باتشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016
    shdate - فارسی کامپونتس عالی است .فقط سوال اینجاست که با گزارشها چطور کار می‌کند.
    به راحتی
    من در Fast Report خیلی راحت ازش استفاده می کنم.
    در کجاش مشکل داری؟

  7. #7
    مرسی از component خوب است

  8. #8
    آقا به شدت دستتون درد نکنه. ایشا الله کربلا بری

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    141
    آقای یعقوبی
    سلام
    به نظر می آد یه فایل res کم باشه. چون ظاهرا قابل استفاده نیست

  10. #10
    بله یه چیزی کم داره!!!
    چون اینستال نمی شه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    بله یکی از فایل های ریسورس در مجموعه نیست.لطفا اونو اصلاح و کامل نمایید
    با تشکر

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1382
    محل زندگی
    ایران-سیرجان
    پست
    273
    سلام
    موقع کامپایل کردن پکیج سوال میکنه که فایل res رو بسازه؟ پس از پاسخ مثبت یه فایل با نام calender.res ساخته میشه. اسم اونو به calendr.res تغییر دهید و دوباره کامپایل کنید. بار دوم نصب میشه.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016
    مسیر کامپوننت shdate را در قسمت path در environment به لیست مسیر ها اضافه کنید یا کل فایل ها را به مسیر delphi\lib یا elphi\bin کپی کنید.

    موفق باشید.

  14. #14
    نقل قول نوشته شده توسط saeed_d
    سلام
    موقع کامپایل کردن پکیج سوال میکنه که فایل res رو بسازه؟ پس از پاسخ مثبت یه فایل با نام calender.res ساخته میشه. اسم اونو به calendr.res تغییر دهید و دوباره کامپایل کنید. بار دوم نصب میشه.
    از من اصلا نمی پرسه که برم خودم بسازم! که من بتونم ریسورس رو ری نیم کنم!

    نقل قول نوشته شده توسط nobody
    مسیر کامپوننت shdate را در قسمت path در environment به لیست مسیر ها اضافه کنید یا کل فایل ها را به مسیر delphi\lib یا elphi\bin کپی کنید.
    این کار برای چی باید انجام بشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله yaas135 : سه شنبه 16 خرداد 1385 در 08:15 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  15. #15
    داخل فایل Calender.dpk خط {$R *.res} را پاک کنید.

  16. #16
    تو دیگه حتما ان شاالله کربلا بری/ دمت گرم/ یا علی

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,016
    این کار برای چی باید انجام بشه؟
    خیلی ساده بگم تا دلفی بدونه که فایل های مربوط به Shdate کجا هستند.

    موفق باشید

  18. #18
    نقل قول نوشته شده توسط nobody
    خیلی ساده بگم تا دلفی بدونه که فایل های مربوط به Shdate کجا هستند.

    موفق باشید
    ممنونم از توضیحتون

  19. #19
    سایتهای را معرفی کنید که رایگان باشند نه .......... اکثر سایتها برای منافع خودشان تبلیغ میکنند.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    141
    سلام دستت درد نکنه آقای یعقوبی
    خیلی بدردم خورد
    فقط می نمی دونم چطور اسم اون maskedit ویا edit ویا...که از اونجا تقویم شما رو اجرا کردیم رو چه جوری بشناسیم که تاریخ انتخابی رو مستقیما(نه از طریق متغییر) دریافت کنیم
    اگه بگید ممنون می شم

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    جناب یعقوبی عزیز
    این عکسی که شما از کامپوننتتون گذاشتید با چهره کامپوننت بعد از نصب تفاوت داره. آیا این برنامه بعدا تغییری کرده؟

  22. #22
    نه دوست من
    من این کامپوننت را روی یک فرم گزاشتم با کلیدهایی که دیدید با این توابه

    //------------------------------------------------------------------------------
    Procedure TFrmCalendar.BBNextMonClick(Sender: TObject);
    Begin
    Clndr.NextMonth;
    End ;

    //------------------------------------------------------------------------------
    Procedure TFrmCalendar.BBPrevMonClick(Sender: TObject);
    Begin
    Clndr.PrevMonth;
    End ;

    //------------------------------------------------------------------------------
    Procedure TFrmCalendar.BBNextYearClick(Sender: TObject);
    Begin
    Clndr.NextYear;
    End ;

    //------------------------------------------------------------------------------
    Procedure TFrmCalendar.BBPrevYearClick(Sender: TObject);
    Begin
    Clndr.PrevYear;
    End ;

    //------------------------------------------------------------------------------
    Procedure TFrmCalendar.ClndrChange(Sender: TObject);
    Begin
    LDate.Caption:=M2Sh(Clndr.CalendarDate);
    End ;

    //------------------------------------------------------------------------------
    Procedure TFrmCalendar.ClndrDblClick(Sender: TObject);
    Begin
    ModalResult := mrOk ;
    End ;

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار babak869
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,251
    درسته ممنونم.من فکر کردم که اون کلیدها هم جز کامپوننت هستش و با گذاشتن اون روی فرم اون دگمه ها هم میاد!!!
    ممنون

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    141
    آقای یعقوبی
    من نمی خوام برای هر بار ثبت تاریخ فرمی طراحی کنم و component تقویم رو توش بزارم والی آخر.درستش اینه که یه بار کارهای بالارو انجام بدیم و نتیجه رو به باکس انتقال بدیم.واسه همین تو صفحه قبل پرسیدم که چطور میشه بفهمیم باکس مربوطه چیه و یه دکمه تایید در فرم حاوی component تعبیه کنیم و بواسطه اون تاریخ انتخابی رو تو اون باکس بریزیم بدون اینکه متغیر تعریف کنیم یا براساس اعمال شرط باکس رو معرفی کنیم.

  25. #25
    یک فرم طراحی کنید کامپوننت و تمام کلیدهای لازم را روی آن قرار دهید. مثل شکل

    حالا یک فانکشن تعریف کنید مثلا به اسم ShowCal که این فانکش تاریخ را برمیگرداند.

    این فرم یک فرم عمومی برای شما خواهد بود و شما هر کجا لارم است اینفانکش را صدا خواهید

    زد و تاریخ را دریافت خواهید کرد.

  26. #26
    با سلام
    هیچ شکی نیست که بهترین کامپونت فارسی در ایران است و انشاء ا... این مشکل هم رفع شود که
    با report builder مشکل دارده و اینکه در این گزارش ساز به صورت میلادی تاریخ نشان داده می شود
    لطفاً راهنمایی کنید چه کار کنم
    با تشکر
    داود

  27. #27
    دوست عزیز شما میتوانید در ReportBuilder فانکشنهای خود را رجیستر کنید و استفاده کنید

    من یک یونیت برای خودم نوشتم که یک سری فانکشنها را رجیستر کردم

    شما این یونیت نمیتوانید استفاده کنید چون یک سری از یونیتهای دیگری لازم دارد.

    شما فقط نوع تعریف کردن فانکشنها و طریقه رجیستر کردن آنها را میتوانید از آن بردارید :


    unit rap_Func;

    interface

    uses
    Classes,sysutils, Forms, raFunc, ppRTTI, db, OSDB, ppUtils, Variants;

    type

    { TmyDevelopersFunction }
    TLibFunctions = class (TraSystemFunction)
    public
    class function Category: string; override;
    end;

    { TmyGetDelphiComponentFunction }
    TGetComponent = class (TLibFunctions)
    public
    procedure ExecuteFunction(aParams: TraParamList); override;
    class function GetSignature: string; override;
    end;

    TGetSysParam = class (TLibFunctions)
    public
    procedure ExecuteFunction(aParams: TraParamList); override;
    class function GetSignature: string; override;
    end;

    TcfValues = class (TLibFunctions)
    public
    procedure ExecuteFunction(aParams: TraParamList); override;
    class function GetSignature: string; override;
    // class function HasParams: Boolean; override;
    end;

    TDValues = class (TLibFunctions)
    public
    procedure ExecuteFunction(aParams: TraParamList); override;
    class function GetSignature: string; override;
    end;

    TcfPutComaBetNumber = class (TLibFunctions)
    public
    procedure ExecuteFunction(aParams: TraParamList); override;
    class function GetSignature: string; override;
    end;

    TcfCalculateNumber = class (TLibFunctions)
    public
    procedure ExecuteFunction(aParams: TraParamList); override;
    class function GetSignature: string; override;
    end;

    TDgt2Farsi = class (TLibFunctions)
    public
    procedure ExecuteFunction(aParams: TraParamList); override;
    class function GetSignature: string; override;
    end;


    TCallMtd = class (TLibFunctions)
    public
    procedure ExecuteFunction(aParams: TraParamList); override;
    class function GetSignature: string; override;
    end;

    { TDeleteItem = class (TLibFunctions)
    public
    procedure ExecuteFunction(aParams: TraParamList); override;
    class function GetSignature: string; override;
    end;}


    TFarsiDate = class (TLibFunctions)
    public
    procedure ExecuteFunction(aParams: TraParamList); override;
    class function GetSignature: string; override;
    end;

    TChr = class (TLibFunctions)
    public
    procedure ExecuteFunction(aParams: TraParamList); override;
    class function GetSignature: string; override;
    end;
    TSh2M = class (TLibFunctions)
    public
    procedure ExecuteFunction(aParams: TraParamList); override;
    class function GetSignature: string; override;
    end;
    TM2Sh = class (TLibFunctions)
    public
    procedure ExecuteFunction(aParams: TraParamList); override;
    class function GetSignature: string; override;
    end;

    TMnt2Hour = class (TLibFunctions)
    public
    procedure ExecuteFunction(aParams: TraParamList); override;
    class function GetSignature: string; override;
    end;

    implementation
    uses MthdIntf,Sml,ppclass,FConv,Graphics,App_Prms,GlobF unc,DateFunc,Farsi,Str_Func;
    {------------------------------------------------------------------------------}
    { TmyDevelopersFunction.Category}
    class function TLibFunctions.Category: string;
    begin
    Result := 'LibFunctions';
    end;{ class function Category() }

    {------------------------------------------------------------------------------}
    { TmyGetDelphiComponentFunction.ExecuteFunction}
    procedure TGetComponent.ExecuteFunction(aParams: TraParamList);
    var
    lsString: string;
    lResult: TComponent;
    begin
    GetParamValue(0, lsString);
    lResult := Application.MainForm.FindComponent(lsString);
    SetParamValue(1, lResult);
    end;{ procedure ExecuteFunction() }

    {------------------------------------------------------------------------------}
    { TmyGetDelphiComponentFunction.GetSignature}
    class function TGetComponent.GetSignature: string;
    begin
    Result := 'function GetComponent(const aComponentName: String): TComponent;';
    end;{ class function GetSignature() }
    {------------------------------------------------------------------------------}
    { TmyGetDelphiComponentFunction.ExecuteFunction}
    procedure TGetSysParam.ExecuteFunction(aParams: TraParamList);
    var
    ParamName: string;
    lResult: string;
    begin
    GetParamValue(0, ParamName);
    lResult := GetSysParam(ParamName);
    SetParamValue(1, lResult);
    end;{ procedure ExecuteFunction() }

    {------------------------------------------------------------------------------}
    { TmyGetDelphiComponentFunction.GetSignature}
    class function TGetSysParam.GetSignature: string;
    begin
    Result := 'function cfGetSysParam(ParamName: String): string;';
    end;{ class function GetSignature() }
    {------------------------------------------------------------------------------}
    procedure TCallMtd.ExecuteFunction(aParams: TraParamList);
    var
    Param: variant;
    MtdName:string;
    Obj:TObject;
    _Result: variant;
    begin
    GetParamValue(0, Obj);
    GetParamValue(1, MtdName);
    MtdName:=Uppercase(MtdName);
    GetParamValue(2, Param);
    _Result:=CallMethod(obj,MtdName,Param,unassigned,u nassigned,unassigned,unassigned);
    SetParamValue(3, _Result);
    end;
    {------------------------------------------------------------------------------}
    class function TCallMtd.GetSignature: string;
    begin
    Result := 'function CallMtd(Obj:TObject;MethodName:string;Parameter:va riant): variant;';
    end;
    {------------------------------------------------------------------------------}
    {------------------------------------------------------------------------------}
    procedure TcfValues.ExecuteFunction(aParams: TraParamList);
    var
    _Result: String;
    Index : Integer;
    begin
    GetParamValue(0,Index);
    _Result:=Values[Index];
    SetParamValue(1, _Result);
    end;{ procedure ExecuteFunction() }

    {------------------------------------------------------------------------------}
    { TcfValues.GetSignature}
    class function TcfValues.GetSignature: string;
    begin
    result := 'Function cfValues(Index:Integer) : String;';
    end;{ class function GetSignature() }
    {------------------------------------------------------------------------------}
    procedure TDValues.ExecuteFunction(aParams: TraParamList);
    var
    _Result: String;
    Index : Integer;
    begin
    GetParamValue(0,Index);
    _Result := '';
    if Index < DValues.Count then
    _Result:=DValues[Index];
    SetParamValue(1, _Result);
    end;{ procedure ExecuteFunction() }

    {------------------------------------------------------------------------------}
    { TcfValues.GetSignature}
    class function TDValues.GetSignature: string;
    begin
    result := 'Function DValues(Index:Integer) : String;';
    end;{ class function GetSignature() }
    {------------------------------------------------------------------------------}
    procedure TcfPutComaBetNumber.ExecuteFunction(aParams: TraParamList);
    var
    _Result,TmpStr: String;
    begin

    GetParamValue(0,TmpStr);
    _Result:= PutComaBetNumber(TmpStr);
    SetParamValue(1, _Result);
    end;{ procedure ExecuteFunction() }

    {------------------------------------------------------------------------------}
    { TcfValues.GetSignature}
    class function TcfPutComaBetNumber.GetSignature: string;
    begin
    result := 'Function cfPutComaBetNumber(TmpStr:String) : String;';
    end;{ class function GetSignature() }

    {------------------------------------------------------------------------------}
    procedure TcfCalculateNumber.ExecuteFunction(aParams: TraParamList);
    var
    Datep,DateCur:String;
    _Result:Integer;
    begin
    GetParamValue(0,Datep);
    GetParamValue(1,DateCur);
    _Result:= CalculateNumber(Datep,DateCur);
    SetParamValue(2,_Result);
    end;{ procedure ExecuteFunction() }
    {------------------------------------------------------------------------------}
    { TcfValues.GetSignature}
    class function TcfCalculateNumber.GetSignature: string;
    begin
    result :='Function cfCalculateNumber(Datep,DateCur:string):Integer;';

    end;{ class function GetSignature() }
    {------------------------------------------------------------------------------}
    procedure TDgt2Farsi.ExecuteFunction(aParams: TraParamList);
    var
    Number:double;
    _Result:string;
    begin
    GetParamValue(0,Number);
    ConvertNumberToChar(number,_Result);
    SetParamValue(1,_Result);
    end;{ procedure ExecuteFunction() }

    {------------------------------------------------------------------------------}
    { TcfValues.GetSignature}
    class function TDgt2Farsi.GetSignature: string;
    begin
    result:='Function Dgt2Farsi(Number:Double):string;';
    end;{ class function GetSignature() }
    {------------------------------------------------------------------------------}
    procedure TFarsiDate.ExecuteFunction(aParams: TraParamList);
    var
    _Result:string;
    begin
    _Result:=GetServerDate;
    SetParamValue(0,_Result);
    end;{ procedure ExecuteFunction() }
    {------------------------------------------------------------------------------}
    { TcfValues.GetSignature}
    class function TFarsiDate.GetSignature: string;
    begin
    result :='Function FarsiDate:String;';
    end;{ class function GetSignature() }
    {------------------------------------------------------------------------------}
    procedure TChr.ExecuteFunction(aParams: TraParamList);
    var
    AsciiCode:integer;
    _Result:char;
    begin
    GetParamValue(0,AsciiCode);
    _Result:=chr(AsciiCode);
    SetParamValue(1,_Result);
    end;{ procedure ExecuteFunction() }
    {------------------------------------------------------------------------------}
    { TcfValues.GetSignature}
    class function TChr.GetSignature: string;
    begin
    result :='Function chr(AsciiCode:integer):char;';
    end;{ class function GetSignature() }
    {------------------------------------------------------------------------------}
    procedure TSh2M.ExecuteFunction(aParams: TraParamList);
    var
    sh,m:t_date;
    begin
    GetParamValue(0,sh.y);
    GetParamValue(1,sh.m);
    GetParamValue(2,sh.d);
    shtom(sh,m);
    SetParamValue(3,m.y);
    SetParamValue(4,m.m);
    SetParamValue(5,m.d);
    end;{ procedure ExecuteFunction() }
    {------------------------------------------------------------------------------}
    { TcfValues.GetSignature}
    class function TSh2M.GetSignature: string;
    begin
    result :='Procedure Sh2M(sh_y,sh_m,sh_d:integer;var m_y,m_m,m_d:integer);';
    end;{ class function GetSignature() }
    {------------------------------------------------------------------------------}
    procedure TM2Sh.ExecuteFunction(aParams: TraParamList);
    var
    sh,m:t_date;
    begin
    GetParamValue(0,m.y);
    GetParamValue(1,m.m);
    GetParamValue(2,m.d);
    mtosh(m,sh);
    SetParamValue(3,sh.y);
    SetParamValue(4,sh.m);
    SetParamValue(5,sh.d);
    end;{ procedure ExecuteFunction() }
    {------------------------------------------------------------------------------}
    { TcfValues.GetSignature}
    class function TM2Sh.GetSignature: string;
    begin
    result :='Procedure M2Sh(m_y,m_m,m_d:integer;var sh_y,sh_m,sh_d:integer);';
    end;{ class function GetSignature() }
    {------------------------------------------------------------------------------}

    { TMnt2Hour }

    procedure TMnt2Hour.ExecuteFunction(aParams: TraParamList);
    var
    Minute:Integer;
    _Result:string;
    begin
    GetParamValue(0,Minute);
    _Result:=Mnt2Hour(Minute);
    SetParamValue(1,_Result);
    end;{ procedure ExecuteFunction() }

    {------------------------------------------------------------------------------}
    { TcfValues.GetSignature}
    class function TMnt2Hour.GetSignature: string;
    begin
    result:='Function Mnt2Hour(Minute:Integer):string;';
    end;{ class function GetSignature() }
    {------------------------------------------------------------------------------}

    Initialization
    raRegisterFunction('GetComponent', TGetComponent);
    raRegisterFunction('cfGetSysParam', TGetSysParam);
    raRegisterFunction('CallMtd', TCallMtd);
    raRegisterFunction('cfValues', TcfValues);
    raRegisterFunction('DValues', TDValues);
    raRegisterFunction('cfPutComaBetNumber', TcfPutComaBetNumber);
    raRegisterFunction('cfCalculateNumber', TcfCalculateNumber);
    raRegisterFunction('FarsiDate', TFarsiDate);
    raRegisterFunction('chr', TChr);
    raRegisterFunction('Dgt2Farsi', TDgt2Farsi);
    raRegisterFunction('Sh2M', TSh2M);
    raRegisterFunction('M2Sh', TM2Sh);
    raRegisterFunction('Mnt2Hour', TMnt2Hour);
    end.

    کدهای خودتون رو بین تگهای Code و /code قرار دهید(ذوالقدر)

  28. #28
    با سلام
    آقای یعقوبی عزیز
    لطفاً خلاصه تر بفرمائید این همه کد برای نشان دادن فارسی در گزارش سازی مانند Builder
    اگر لطف کنید و خلاصه کد( فقط برای استفاده تاریخ شمسی در گزارش ساز بیلدر ) را بنویسید یا راهنمایی کنید ممنون می شم
    لازم به ذکر است که در grid ها خیلی خوب جواب می دهد ومشکل ندارد و من مکاتبه ای که با آقای فراهانی نویسنده محترم داشتم ایشان اذعان داشتن که از فیلد محاسباتی استفاده کنیم که این هم فکر نکنم راه درستی باشد حال شما توضیح کامل دهید درباره یونیتی که گذاشتین.
    باتشکر
    داود

  29. #29
    یونیت زیر را برداشته و آن را در برنامه خود فقط Uses کنید.

    برنامه را اجرا کرده و Designer گزارش ساز را بیاورید (در حالت Design Time کار نخواهد کرد)

    به عکس زیر نیز توجه کنید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg Rep.JPG‏ (55.2 کیلوبایت, 208 دیدار)

  30. #30
    یونیت را بردارید :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    141

    Smile

    نقل قول نوشته شده توسط B_YAGHOBI
    یک فرم طراحی کنید کامپوننت و تمام کلیدهای لازم را روی آن قرار دهید. مثل شکل

    حالا یک فانکشن تعریف کنید مثلا به اسم ShowCal که این فانکش تاریخ را برمیگرداند.

    این فرم یک فرم عمومی برای شما خواهد بود و شما هر کجا لارم است اینفانکش را صدا خواهید

    زد و تاریخ را دریافت خواهید کرد.
    اتفاقا موقع طرح سوالم اینکار را کرده بودم . داخل تابع این فرم رو show کردم و راهی نبود جز اینکه در رویداد دکمه تایید (داخل این فرم) مقدار تاریخ رو به فانکشن برگردونم و لی خارج از تابع که نمی شه مقداری رو به تابع برگردوند و از طرفی داخل تابع هم که نمی شه بعد از show کردن فرم مقدار تاریخ رو دریافت کرد چون دستورات بعد از show هم بلا فاصله بعداز show اجرا می شوند ودر اینصورت هر بار مقدار تاریخ مرحله قبل رو خواهیم دید واین کار رو خراب می کنه
    نمی دونم تونستم مطلب رو درست بگم یا نه

  32. #32
    شما فانکشن خود را بصورت زیر بنویسید :

    Function ShowCalendar(Var SelectDate : String):TModalResult;

  33. #33
    با سلام
    آقای یعقوبی عزیز
    من یونیت شما را برداشتم و در برنامه کپی کردم و در برنامه use کردم
    حال اینکه در گزارش ساز (من report builder 10 ) کار میکنم در کجا و چگونه به قسمت cal اضافه شود.
    باتشکر
    عکس پیوست را ملاحضه کردم ولی نفهمیدم چطور در قسمت language چگونه mylabfunction را بسازم.

    داود

  34. #34
    این mylabfunction بصورت اتوماتیک اضافه میشود
    اگر یونیت فوق را در برنامه خود Uses کنید.

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    141
    نقل قول نوشته شده توسط B_YAGHOBI
    شما فانکشن خود را بصورت زیر بنویسید :

    Function ShowCalendar(Var SelectDate : String):TModalResult;
    من داخل این تابع پیشنهادی شما ، فرم حاوی component شما رو show کردم . بعدش چکار کنم؟
    می تونید کمی بیشتر توضیح بدید؟

  36. #36
    دوست عزیز در مورد تقویم یک مثال برات گذاشتم :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #37
    با سلام
    لطفاً روش use را بیان نمائید .شاید من اشتباهی use انجام می دهم
    ضمناً نام یونیت با نامی که در عکس پیوست به گزارش ساز اضافه شده است یکی نیست.
    با تشکر
    داود

  38. #38
    دوست عزیز این برنامه را بردارید
    یک مثال درباره اضافه کردن کلاس به کلاسهای ReportBuilder میباشد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  39. #39

    دلفی 2006

    با سلام میخاستم بدونم این کامپوننت تو دلفی 2006 هم کار میکنه ؟
    چطوری نصب میشه ؟

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    چطور میشه گفت که برو به تاریخ مثلا 25 مهرماه 1386 ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •