نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه decompile دلفی 7

  1. #1

    نحوه decompile دلفی 7

    با سلام خدمت اساتید

    نحوه decompile delphi 7 چطوریه؟!
    با نرم افزار DeDe و Delphidecompiler تست کردم فقط فورم ها decompile شد و اصل کار یعنی سورس ها با پسوند pas باز نشدن!

    مثلا


    procedure TfrmChangeUserPassword._PROC_004F5021(Sender : TObject);
    begin
    (*
    004F5021 8BEC mov ebp, esp
    004F5023 33C0 xor eax, eax
    004F5025 55 push ebp
    004F5026 6845504F00 push $004F5045
    004F502B 64FF30 push dword ptr fs:[eax]
    004F502E 648920 mov fs:[eax], esp
    004F5031 FF05B00D5000 inc dword ptr [$00500DB0]
    004F5037 33C0 xor eax, eax
    004F5039 5A pop edx
    004F503A 59 pop ecx
    004F503B 59 pop ecx
    004F503C 648910 mov fs:[eax], edx


    ****** FINALLY
    |


    * Possible String Reference to: ']أ‹ہƒ-°P'
    |
    004F503F 684C504F00 push $004F504C
    004F5044 C3 ret


    004F5045 E906EBF0FF jmp 00403B50
    004F504A EBF8 jmp 004F5044


    ****** END
    |
    004F504C 5D pop ebp
    004F504D C3 ret


    *)
    end;

  2. #2

    نقل قول: نحوه decompile دلفی 7

    یعنی راه حلی برای دیکامپایل دلفی 7 وجود نداره

  3. #3
    مدیر بخش آواتار Securebit
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    761

    نقل قول: نحوه decompile دلفی 7

    کامپایلر دلفی کد محلی (Native) تولید میکند یعنی کدها بعد کامپایل به زبان ماشین ترجمه میشود ابزاری برای اینکار وجود ندارد شما باید کدهای اسمبلی رو به دلفی ترجمه کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Securebit : شنبه 10 آبان 1393 در 22:45 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1396
    محل زندگی
    ایران .
    پست
    77

    نقل قول: نحوه decompile دلفی 7

    نقل قول نوشته شده توسط passwd مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت اساتید

    نحوه decompile delphi 7 چطوریه؟!
    با نرم افزار DeDe و Delphidecompiler تست کردم فقط فورم ها decompile شد و اصل کار یعنی سورس ها با پسوند pas باز نشدن!

    مثلا


    procedure TfrmChangeUserPassword._PROC_004F5021(Sender : TObject);
    begin
    (*
    004F5021 8BEC mov ebp, esp
    004F5023 33C0 xor eax, eax
    004F5025 55 push ebp
    004F5026 6845504F00 push $004F5045
    004F502B 64FF30 push dword ptr fs:[eax]
    004F502E 648920 mov fs:[eax], esp
    004F5031 FF05B00D5000 inc dword ptr [$00500DB0]
    004F5037 33C0 xor eax, eax
    004F5039 5A pop edx
    004F503A 59 pop ecx
    004F503B 59 pop ecx
    004F503C 648910 mov fs:[eax], edx


    ****** FINALLY
    |


    * Possible String Reference to: ']أ‹ہƒ-°P'
    |
    004F503F 684C504F00 push $004F504C
    004F5044 C3 ret


    004F5045 E906EBF0FF jmp 00403B50
    004F504A EBF8 jmp 004F5044


    ****** END
    |
    004F504C 5D pop ebp
    004F504D C3 ret


    *)
    end;



    سلام:
    از دیباگر دلفی 6 کمک بگیر . دیباگر دلفی 6 هر دستور زبان پاسکال را همراه با دستورات معادلش به زبان اسمبلی به شما نشون میده . اونها را یادداشت کن و برنامه های مختلف را با دلفی 6 بنویس و بازهم نتیجه را در دیباگر پیدا کن . بعد از مدتی خودت می تونی یک دیکامپایلر واقعی و حقیقی برای دلفی 6 بنویسی . این امکان فقط در دلفی 6 وجود داره .

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1396
    محل زندگی
    ایران .
    پست
    77

    نقل قول: نحوه decompile دلفی 7

    نقل قول نوشته شده توسط Securebit مشاهده تاپیک
    کامپایلر دلفی کد محلی (Native) تولید میکند یعنی کدها بعد کامپایل به زبان ماشین ترجمه میشود ابزاری برای اینکار وجود ندارد شما باید کدهای اسمبلی رو به دلفی ترجمه کنید.



    سلام: دیکامپایل واقعی و حقیقی برنامه های دلفی فقط توسط دیباگر دلفی 6 صورت میگیره . چون توی دلفی 6 همه ی دستورات زبان پاسکال همراه با دستورات معادلشون در زبان اسمبلی نمایش داده میشه . از روی همین میشه طرح اولیه ی یک دیکامپایلر واقعی رو نوشت و بعدا نرم افزارش رو ساخت . کامپایلر دلفی دستورات زبان پاسکال رو اول به زبان اسمبلی و بعد به زبان ماشین ترجمه می کنه که در دیباگر دلفی 6 میشه این فرایند را براحتی مشاهده کرد . بنابراین میشه ابزار مورد نظر رو از روی دیباگر دلفی 6 طراحی کرد و ساخت و عملا ناتیو کد بودن مانعی برای کشف سورس اولیه نیست . من خودم مدتها کارم همین بود و عملا به نتایج شگفت انگیزی رسیدم و تونستم سورس اولیه ی چند برنامه ی دلفی رو کشف کنم .
    البته اینکار رو توی رایانه ی شخصی خودم انجام می دادم و هرگز اونرو جایی منتشر نکردم تا برنامه نویسان دلفی از من شاکی نشوند .

تاپیک های مشابه

  1. decompiler دلفی کسی سراغ داره؟؟
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1396, 19:22 عصر
  2. نحوه اتصال دلفی به ارواکل به چه صورتی هست؟
    نوشته شده توسط mehdi_7 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 23 مهر 1388, 20:54 عصر
  3. نحوه REgisterکردن دلفی 2007
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش محیط توسعه (IDE) دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 00:35 صبح
  4. آموزش قدم به قدم ( نحوه ارتباط دلفی 7 با SQL )
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1384, 19:40 عصر
  5. نحوه اتصال دلفی به اراکل؟؟؟
    نوشته شده توسط alidll در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 12:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •