نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خطای Input string was not in a correct format

  1. #1

    خطای Input string was not in a correct format

    با سلام
    من این خطای Input string was not in a correct format رو هر کاری میکنم نمیتونم رفع کنم
    برنامه به وسیله LINQ نوشته شده
    این دستورات موجود در Procedure

    ALTER PROCEDURE upd_tbl_customer
    @customer_code int,
    @customer_name nvarchar(50),
    @customer_tell nvarchar(50),
    @customer_address nvarchar(50),
    @customer_debt nvarchar(50),
    @customer_cm nvarchar(250)

    AS
    BEGIN

    SET NOCOUNT ON;

    -- Insert statements for procedure here
    UPDATE dbo.customer set
    customer_name=@customer_name,
    customer_tell=@customer_tell,
    customer_address=@customer_address,
    customer_debt=@customer_debt,
    customer_cm=@customer_cm WHERE customer_code=@customer_code
    END


    و اینها هم دستورات فرم هستن


    var db = new DataClasses1DataContext();
    db.upd_tbl_customer(Convert.ToInt32(txt_code.Text) , txt_name.Text, txt_tell.Text, txt_address.Text, txt_debt.Text, txt_cm.Text);
    MessageBox.Show("ویرایش انجام شد");
    this.Close();


    خطا رو بر روی txt_tell.Text میده و هرکاری کردم رفع نشد

    استاتید لطفا راهنمایی کنن
    با تشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: خطای Input string was not in a correct format

    با سلام.
    به احتمال قوی خطا در زمان ConvertToInt32 اتفاق می افته. به این صورت امتحان کنید تا مطمئن بشید:

    int code=Convert.ToInt32(txt_code.Text);
    db.upd_tbl_customer(code , txt_name.Text, txt_tell.Text, txt_address.Text, txt_debt.Text, txt_cm.Text);


    و مطمئن بشید که داخل TextBox مربوطه علایم و یا حروف غیر عددی وارد نشده باشه.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: خطای Input string was not in a correct format

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    با سلام.
    به احتمال قوی خطا در زمان ConvertToInt32 اتفاق می افته. به این صورت امتحان کنید تا مطمئن بشید:

    int code=Convert.ToInt32(txt_code.Text);
    db.upd_tbl_customer(code , txt_name.Text, txt_tell.Text, txt_address.Text, txt_debt.Text, txt_cm.Text);


    و مطمئن بشید که داخل TextBox مربوطه علایم و یا حروف غیر عددی وارد نشده باشه.
    باز هم حل نشد و به این دستور باز همون خطا رو میده
    int code = Convert.ToInt32(txt_code.Text);

    این txt_code و مابقی textboxها مقدارشون از فرم قبلی، از داخل Gridview میاد و ریخته میشه داخل این textbox ها
    خاصیت enable این textboxها هم disable هست و نمیشه مقدار داخلشون رو تغییر داد
    این textbox هم مقدار شماره مشتری رو داخل دیتابیس توی خودش داره و به صورت اتوماتیک بعد از ساخت شدن کاربر بهش یک عدد میده(با قابلیت entity در sql)
    و این فیلد کلید اصلی هستش و مقدارش هم not null تعریف شده و int

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: خطای Input string was not in a correct format

    احتمالا عدد شما خارج از محدوده عدد 32 بیتی هست. چه عددی قرار میدید؟
    long رو تست کنید:
    long code = long.Parse(txt_code.Text)

  5. #5

    نقل قول: خطای Input string was not in a correct format

    نقل قول نوشته شده توسط pedram.11 مشاهده تاپیک
    احتمالا عدد شما خارج از محدوده عدد 32 بیتی هست. چه عددی قرار میدید؟
    long رو تست کنید:
    long code = long.Parse(txt_code.Text)
    یک عدد 1 رقمی هستش که از فیلد کلید دیتابیس میاد و چیز زیادی نیست که نتونه تبدیل کنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: خطای Input string was not in a correct format

    هرچی هست مشکل از تکستباکسه. break point بذارید مطمئن شید که تکست غیر از عدد نباشه...

  7. #7

    نقل قول: خطای Input string was not in a correct format

    مشکل حل شد
    مقدار کد رو به فرم بعدی ارسال نکرده بودم و تکست باکسش خالی بود
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. خطای input string was not in a correct format
    نوشته شده توسط zahra1372 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 30 دی 1392, 16:57 عصر
  2. خطای {"Input string was not in a correct format."}
    نوشته شده توسط mortezasar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 03 فروردین 1392, 18:09 عصر
  3. سوال: در هنگام INSERT در جدول SQL ارور Input string was not in a correct format میاد
    نوشته شده توسط zayens در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 خرداد 1389, 18:35 عصر
  4. input string was not in a correct format
    نوشته شده توسط sara_sh_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 آبان 1388, 13:22 عصر
  5. Input string was not in a correct format
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 شهریور 1382, 14:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •