نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اشکال این قطعه کد

  1. #1

    اشکال این قطعه کد

    با سلام خدمت اساتید
    من 3 تا جدول دارم که باید یه مقدار جمع کل رو بر اساس پارامترهای ارسالی بدست بیارم -
    اینجا نمونه کد رو گذاشتم - لطف کنید و راهنمایی بفرماید کجای کارم ایراد داره.
    public DataSet LoadAlly_rahinar()
    {
    string a = DateTimePicker1.Text;
    string b = DateTimePicker2.Text;
    ds7.Clear();
    cmd7.CommandText = "SELECT y14n.fname, t.tname, mon14n.paid, mon14n.tarix, mon14n.type FROM t INNER JOIN (y14n INNER JOIN mon14n ON y14n.ID = mon14n.fid) ON t.id = mon14n.tid WHERE (((mon14n.[tarix]) Between '" + lbldt1.Text + "' And '" + lbldt2.Text + "')) AND ((tname='" + cmb1.Text + "') AND (type='" + cmb2.Text + "'))";
    cmd7.Connection = con;
    da7.SelectCommand = cmd7;
    con.Open();
    da7.Fill(ds7, "mon14n");
    con.Close();
    cmd7.Parameters.Clear();
    return ds7;
    }
    private void Refreshingy_rahinar()
    {
    try
    {

    LoadAlly_rahinar();
    dgwr.DataSource = ds7;
    dgwr.DataMember = "mon14n";
    int sum = new int();
    int sum1 = new int();
    foreach (DataGridViewRow row in dgwr.Rows)
    {
    sum += Convert.ToInt32(row.Cells["paid"].Value);
    }

    foreach (DataGridViewRow row in dgwr.Rows)
    {
    sum1 += Convert.ToInt32(row.Cells["try"].Value);
    }
    counttry.Text = sum1.ToString();




    }

    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("error ");
    MessageBox.Show(ex.Message);
    Application.Exit();
    }

    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Amir4317
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    160

    نقل قول: اشکال این قطعه کد

    فعلاً چیز زیادی دستگیرم نشد ولی چند تا شرط کنترل مقادیر برای جداول بزار تا قبل از جمع درستی‌شون چک بشه.
    متن خطا یا تکه‌ای پروژه‌ت رو آپلود کن تا بیشتر بفهمم.

  3. #3

    نقل قول: اشکال این قطعه کد

    نقل قول نوشته شده توسط Amir4317 مشاهده تاپیک
    فعلاً چیز زیادی دستگیرم نشد ولی چند تا شرط کنترل مقادیر برای جداول بزار تا قبل از جمع درستی‌شون چک بشه.
    متن خطا یا تکه‌ای پروژه‌ت رو آپلود کن تا بیشتر بفهمم.
    هیچ خطایی نمی ده .
    در واقع من هدفم اینه :
    3تا جدول دارم به این صورت: 1- دانش آموز 2- معلم 3- پرداختی
    حالا قصد دارم مقدار جمع کل پرداختی برای یک معلم رو در بازه زمانی خاصی بدست بیارم . در جدول پرداختی کلید خارجی دانش آموز و معلم رو همراه با هزینه پرداختی و تاریخ اون رو دارم . توی دیتابیسم از طریق inner join می تونم این کار رو انجام بدم اما از طریق کد سی شارپ نتونستم (selectبالا در اکسس جواب می ده ). اگر لطف کنید و یه نمونه کد بزارید یا مطلبی در این زمینه / ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. برنامه نویسی سوکت (اشکال این قطعه کد چیه؟)
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1391, 12:46 عصر
  2. سوال: اشکال این قطعه کد کجاست؟
    نوشته شده توسط salehvasaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1390, 23:55 عصر
  3. سوال: امنیت و اشکال این قطعه کد
    نوشته شده توسط uniquedesign در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1387, 23:00 عصر
  4. اشکال این کد چیه؟
    نوشته شده توسط سعید قدیری مقدم در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1383, 01:07 صبح
  5. اشکال این کد کجاست؟
    نوشته شده توسط vahid_CPP در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 شهریور 1383, 00:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •