نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: نمایش ایمیل به صورت تصویر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نمایش ایمیل به صورت تصویر

    در حال نوشتن یک سیستم آگهی هستم
    می خواهم ایمیل آگهی دهندگان برای چلوگیری از جمع اوری توسط روبات ها به صورت عکس نمایش پیدا کند

    لطفا راهنمایی کنید با چه کدی این کار رو کنم!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: نمایش ایمیل به صورت تصویر


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: نمایش ایمیل به صورت تصویر

    سلام و تشکر
    من این کد رو استفاده کردم اما می دونید مشکلش چیه ,
    <?php
    // Set the content-type
    header('Content-Type: image/png');

    // Create the image
    $im = imagecreatetruecolor(400, 30);

    // Create some colors
    $white = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
    $grey = imagecolorallocate($im, 128, 128, 128);
    $black = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
    imagefilledrectangle($im, 0, 0, 399, 29, $white);

    // The text to draw
    $text = 'Testing...';
    // Replace path by your own font path
    $font = 'arial.ttf';

    // Add some shadow to the text
    imagettftext($im, 20, 0, 11, 21, $grey, $font, $text);

    // Add the text
    imagettftext($im, 20, 0, 10, 20, $black, $font, $text);

    // Using imagepng() results in clearer text compared with imagejpeg()
    imagepng($im);
    imagedestroy($im);
    ?>

    1- با تگ مشکل داره header('Content-Type: image/png');
    2- وقتی هم اون رو غیر فعال گردم نتیجه این شد
    1.jpg

  4. #4

    نقل قول: نمایش ایمیل به صورت تصویر

    فونت arial.ttf رو هم ضمیمه فایل کرید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: نمایش ایمیل به صورت تصویر

    من هم فکر کنم مشکل از فونت باشه ! باید فونت را بگذراین کنار اسکریپت و یا آدرس مستقیم بدین. خودش نمیتونه بره از تیو سفولدر fonts کار را انجام بده !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: نمایش ایمیل به صورت تصویر

    نه مشکل از فونت نیست
    چون فونت رو گذاشتم و فرقی نکرد
    اصلا کد مستقیم رو قبول نمیکنه
    حالا یه سوال
    فکرکنیم این کدها رو تو جایی که می خواهیم اوردیم
    چطور باید از اون استفاده کنیم
    یعنی کدوم رو باید فراخوانی کنیم تا تصویر بیاد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: نمایش ایمیل به صورت تصویر

    سلام
    کد رو فقط تو یه صفحه دادم درست نشون میده
    http://starforosh.com/sample.php

    ولی وقتی می خوام و صفحه ای مربوطه استفاده کنم این ارور رو میده

    sasaas.jpg

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: نمایش ایمیل به صورت تصویر

    همراه با اطلاعات عکس داره اطلاعات دیگه ای هم ارسال میشه که فرمت عکس را به هم میریزه ! مثلا notice یا warning میده. log را فعال کنید و ببینید مشکل از کجاست.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: نمایش ایمیل به صورت تصویر

    نشد , خیلی پس و پیش کردم
    یه کد بهتر نبود برای اینکار
    یا روشی که نشه کپی کرد ایمیل رو

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار marys_farahani
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    158

    نقل قول: نمایش ایمیل به صورت تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad-gh مشاهده تاپیک
    نشد , خیلی پس و پیش کردم
    یه کد بهتر نبود برای اینکار
    یا روشی که نشه کپی کرد ایمیل رو

    پی دی اف کنید.

  11. #11

    نقل قول: نمایش ایمیل به صورت تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad-gh مشاهده تاپیک
    نشد , خیلی پس و پیش کردم
    یه کد بهتر نبود برای اینکار
    یا روشی که نشه کپی کرد ایمیل رو
    دستور header رو که محتوا رو png میکنه (خط 3) بردارین و آدرس مستقیم تصویر رو تو مرورگر وارد کنید ببینید چه خطایی نشون میده. خطا رو بگذارین تا راهنمایی کنیم.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نمایش ایمیل به صورت تصویر

    به 2 حالت میتونید مشکلتون رو حل کنید.

    1 - قبلش بافر رو خالی کنید ob_end_clean();
    2 - همون کدهای بالا رو تو یک صفحه ای قرار بدید بعدش بصورت لینک ازش استفاده کنید
    کد HTML:
    <img src="http://localhost/image.php?text=success">
    تو روش دوم بازم ایمیل تو مقدار queryString هست که میتونید encode کنید (base64_encode)

  13. #13

    نقل قول: نمایش ایمیل به صورت تصویر

    نقل قول نوشته شده توسط grlearn مشاهده تاپیک
    ...تو روش دوم بازم ایمیل تو مقدار queryString هست که میتونید encode کنید (base64_encode)
    میشه id آگهی رو با QueryString بفرستن و توی فایل image.php رکورد رو بخونن و آدرس ایمیل رو استخراج کنن.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: نمایش ایمیل به صورت تصویر

    اینم یه روش دیگه

    function makeImage($text){
    ob_start();
    // Create the image
    $im = imagecreatetruecolor(400, 30);

    // Create some colors
    $white = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
    $grey = imagecolorallocate($im, 128, 128, 128);
    $black = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
    imagefilledrectangle($im, 0, 0, 399, 29, $white);

    // The text to draw
    $text = $text;
    // Replace path by your own font path
    $font = 'arial.ttf';

    // Add some shadow to the text
    imagettftext($im, 20, 0, 11, 21, $grey, $font, $text);

    // Add the text
    imagettftext($im, 20, 0, 10, 20, $black, $font, $text);

    // Using imagepng() results in clearer text compared with imagejpeg()
    imagepng($im);
    imagedestroy($im);

    $output = base64_encode(ob_get_contents());
    ob_end_clean();
    return $output;
    }
    echo 'test <br><br>';
    echo '<img src="data:image/png;base64,'.makeImage('success').'">';

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mohammad-gh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    باغ شهر آذربايجان (مراغه)
    پست
    671

    نقل قول: نمایش ایمیل به صورت تصویر

    با همون رو ش get مشکل حل شد
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش ارسال ایمیل به صورت Progress
    نوشته شده توسط loo30fer در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 17 دی 1391, 15:26 عصر
  2. موضوع ایمیل به صورت کد نمایش داده میشود؟
    نوشته شده توسط mahdi939 در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 17:51 عصر
  3. نمایش اعداد به صورت فارسی در حالت چپ به راست
    نوشته شده توسط yasamini در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1383, 07:19 صبح
  4. نمایش فایلهای RTF حاوی تصویر در RichEdit
    نوشته شده توسط Kambiz در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 08 بهمن 1382, 16:38 عصر
  5. نمایش اعداد به صورت فارسی درFastReport
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 دی 1382, 09:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •