نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بسته شدن برنامه به طور ناخواسته

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    99

    بسته شدن برنامه به طور ناخواسته

    در حین کار با برنامه با خطای زیر مواجه میشم

    Untitled.jpg

    از چی میتونه باشه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: بسته شدن برنامه به طور ناخواسته

    گزینه debug the program رو بزنید ارور در پروژه نمایش داده میشه

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    99

    نقل قول: بسته شدن برنامه به طور ناخواسته

    کجا هست ؟
    کدوم قسمته ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: بسته شدن برنامه به طور ناخواسته

    وقتی ارور اومد سه تا گزینه میاد. اولی(چک آنلاین) که هیچی. دومی(Close the program) برنامه رو میبنده. سومی(Debug the program) هم اگه بزنی در صورتی پروژه توی سیستم باشه سیستم پروژه رو پیدا میکنه و وارد پروژه میشه و ارور رو نمایش میده

  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    99

    نقل قول: بسته شدن برنامه به طور ناخواسته

    این خطا رو داد
    Untitled.png

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pedram.11
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    394

    نقل قول: بسته شدن برنامه به طور ناخواسته

    شما کانفیگ دیباگ رو روی حالت release تنظیم کردید. توی تنظیمات پروژه در تب debug یا build در قسمت Configuration گزینه Debug رو انتخاب کنید. و بعد از build برنامه رو اجرا کنید

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    کرج
    پست
    99

    نقل قول: بسته شدن برنامه به طور ناخواسته

    دیگه اون Error رو نداد جاش این خطارو میده :
    An unhandled exception of type 'System.NullReferenceException' occurred in PersianDate.dll

    Additional information: Object reference not set to an instance of an object.

تاپیک های مشابه

  1. جلوگیری از بسته شدن برنامه از طریق TaskManeger
    نوشته شده توسط Amir Oveisi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آبان 1385, 11:40 صبح
  2. جلوگیری از بسته شدن برنامه
    نوشته شده توسط vb study در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مرداد 1385, 12:35 عصر
  3. جلو گیری از بسته شدن برنامه
    نوشته شده توسط AmirWriter در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 04:13 صبح
  4. دو تا مشکل! بسته شدن برنامه و قفل شدن آن!
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1384, 22:42 عصر
  5. بسته شدن برنامه در هنگام shutdown كردن ويندوز
    نوشته شده توسط tami_1369 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 مرداد 1384, 23:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •