صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 43

نام تاپیک: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

  1. #1

    مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    سلام به همه جاوا دوستان
    من مقاله ای مبنی بر مقدمه ای بر برنامه نویسی Mobile با java و jbuilder را نوشته ام امیدوارم که مفید واقع شود


    دوستدار شما zehs_sha

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    VIP=Very Important Person

  2. #2
    سلام

    ضمن تشکر از مطلب شما یک نکته هست:

    موبایل بدون سیستم عامل

    سیستم عامل یعنی برنامه ای سیستمی که کار کنترل منابع سیستمی را بر عهده دارد.

    مثلا شما در رم دیسک روی موبایل یکسری فایل دارید. این فایلها توسط سیستم عامل موبایل ذخیره می شوند.

    حتی با استفاده از برنامه جاوای MobileExplorer شما درایوهایی مانند آنچه در ویندوز دارید خواهید داشت.


    پس مویایل بدون سیستم عامل معنی ندارد.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  3. #3
    منظور من یک منظور عام بود که در برخی از گوشی ها مانند سونی اریکسون k750 چیزی به
    نام یک سیستم عامل که نام تجاری داشته باشد وجود ندارد (مانند سیمبیان )
    با تشکر از انتقاد شما
    VIP=Very Important Person

  4. #4
    از بابت مقاله تون کمال تشکر رو دارم .

  5. #5
    اما اگه سیستم عامل رو گوشی k750 نیست پس چه طوری java را پشتیبانی می کنه ؟
    حتما باید یه نوع سیستمی داشته باشه

  6. #6
    دوست عزیز در بالا قبلا توضیح داده شده است.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  7. #7
    لطفا قوانین سایت را رعایت کنید و فینگلیسی ننویسید
    آخرین ویرایش به وسیله zehs_sha : یک شنبه 19 آذر 1385 در 13:40 عصر

  8. #8
    با تشکر از مقاله مفیدتون . من برای دانلود j2me sdk sony ericsson به آدرسی که تو مقاله بود رفتم ولی نتونستم پیداش کنم ! به جاش javaME_sdk_cldc رو دانلود کردم ! اما وقتی تو jbuilder2005 میخوام معرفیش کنم به java unknown version برخورد میکنم.

    لطفا راهنمایی بفرمایید .

  9. #9

    Java Decompiler

    ممکنه خیلی از جاوا کارها ابزار دی-کامپایل کردن رو داشته باشن، اما برای کسانی که ندارن من ابزاری رو می‌گذارم که فایل‌های class رو به کد جاوا بر می‌گردونه. استفاده اون هم می‌تونه از در آوردن رمز یک بازی رمزدار بگیرید تا یاد گرفتن روش‌های پیشرفته‌ای که در یک برنامه استفاده شده متغیر باشه!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  10. #10

    فارسی نویسی در موبایل

    آیادر JBuilder می توان به راحتی برنامه ای فارسی نوشت؟
    نحوه استفاده از فونت های فارسی برای موبایل های مختلف به چه صورت است؟ به چه صورت می توان برنامه ای فارسی نوشت که گوشی های مختلف در خواندن حروف فارسی آن مشکل نداشته باشند؟
    آیا یونیکد ساپورت می شود؟

  11. #11
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    5
    من هم javaME_sdk_cldc را فقط پیدا کردم و با همون مشکل شما در jBuilder برخورد کردم لطفا یکی ما را راهنمایی کنه؟؟؟؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ali_reza_nazari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    http://www.QurandDaily.ir
    سن
    42
    پست
    167

  13. #13
    سلام
    من می خواهم به تازگی کار برنامه نویسی موبایل را شروع کنم . و می خواهم که اون را به عنوان پروژه پایانی تحویل بدهم .برای همین می خواستم با کسانی که قبلا" در این زمینه کار کرده اند مشورت بکنم.و ببینم که کارمفیدی که بتوان آن را به عنوان پروژه تحویل بدم میشه انجام داد یا نه ؟ اگر پیشنهاد یا نظری در این مورد دارید از آن استقبال می کنم.

  14. #14

    سوال در مورد برنامه نویسی با J2ME

    سلام
    من می خواهم به تازگی کار برنامه نویسی موبایل را شروع کنم . و می خواهم که اون را به عنوان پروژه پایانی تحویل بدهم .برای همین می خواستم با کسانی که قبلا" در این زمینه کار کرده اند مشورت بکنم.و ببینم که کارمفیدی که بتوان آن را به عنوان پروژه تحویل بدم میشه انجام داد یا نه ؟ اگر پیشنهاد یا نظری در این مورد دارید از آن استقبال می کنم.

  15. #15
    با سلام
    من تازه می خواهم وارد عرصه برنامه نویسی جاوا بشوم و بتوانم برای موبایل وکارهای شخصی خودم برنامه نویسی کنم .
    آیا برای شروع کسی منبع آموزشی خوبی سراغ داره؟ ممنون

  16. #16
    از مطالب مفیدتون ممنونم.

  17. #17
    سلام
    یک تابع درWTK2 معرفی کنید که incoming call ها را بگیرد یا یک کلاس در j2me که موقعی که گوشی زنگ می خورد شماره را تشخیص دهد ضمنا گوشی من sonyericsson k750 است
    با تشکر

  18. #18
    اگه میشه لینک دانلود برنامه java رو بزارید

  19. #19

    یه مشکل کوچولو

    سلام....
    راستش من JBuilder 2007 Enterprise گرفتم, اینکه نه منوی تولزی داره و نه اصلا j2me ساپورت میکنه ... البته درسته که اینترپرایزه ولی خب من غیر این چیزه دیگه ای پیدا نکردم (اون Jbuilder X رو هیچ جا نداشت) ... تازه همینو هم با کلی بدبختی از ولیعصر گرفتم .....
    حالا یکی اگه لطف کنه به من کمک کنه ممنون میشم

  20. #20
    salam
    vaght bekheir
    mikhaham mobileprograming kar konam ama ketabe monasebi dar in zamine nemishnasam
    ketabe amoozeshe java dar 21 rooz entesharate nas ro motaleeh kadam ama komaki behem nakard
    mamnoon misham agar ketabe monasebi dar in zamine mishnasid moarrefi konid
    va in ke rahnamayi konid ke azkoja bayad shoro konam
    moteshakeram

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار ARA
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    Bad Sector
    پست
    448
    یک منبع خیلی خوب و مفید برای تازه کارها
    http://j2me.blogfa.ir/

  22. #22

    دیکشنری موبایل

    من می خوام یک دیکشنری روی موبایل داشته باشم کسی می تونه برام انجام بده با هر زبانی هم که باشه مهم نیست.هزینه اش هم برداخت می کنم

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار بیتافرهی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    206

    سوال

    حتما برای نوشتن برنامه جاوا باید j builderرا داشته باشیم.در غیر این صورت چه برنامه ای را تهیه کنم؟

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار zer0cool
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    teh
    پست
    43
    نه اگر شما به جاوا آشنایی داشته باشید با notepad هم میتونید کد بنویسید.البته باید jdk داشته باشید.

  25. #25
    کاربر تازه وارد آواتار haghi.mahdi
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    tehran
    پست
    72

    نقل قول: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    از jad چه ئجوری استفاده میشه؟

  26. #26

    نقل قول: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    سلام
    یه سوال داشتم بچه ها
    از کجا می شه فهمید که یه گوشی موبایل جاواست یا نه؟
    البته قبل از نصب هر چیزی مثل فایل jar???
    لطفا اگه می دونید جوابمو بدین
    ممنون

  27. #27

    نقل قول: دیکشنری موبایل

    نقل قول نوشته شده توسط saba maskh مشاهده تاپیک
    من می خوام یک دیکشنری روی موبایل داشته باشم کسی می تونه برام انجام بده با هر زبانی هم که باشه مهم نیست.هزینه اش هم برداخت می کنم

    من یه برنامه دیکشنری دارم که خودم نوشتمش
    اگه خواستی میتونی خبرشو بدی...
    ok?

  28. #28

    نقل قول: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    سلام بچه ها
    من یه برنامه دیکشنری براب موبایل نوشتم
    فرمتش جاواست
    اما نمی دونم چرا فقط روی گوشیهای سونی اریکسون اجرا می شه؟؟؟؟؟
    روی گوشی نوکیا نصب می شه اجرا هم میشه اما کار نمی کنه!!!!
    لطفا اگه کسی می دونه راهنماییم کنه؟

  29. #29

    نقل قول: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    سلام بچه ها
    من یه برنامه دیکشنری براب موبایل نوشتم
    فرمتش جاواست
    اما نمی دونم چرا فقط روی گوشیهای سونی اریکسون اجرا می شه؟؟؟؟؟
    روی گوشی نوکیا نصب می شه اجرا هم میشه اما کار نمی کنه!!!!
    لطفا اگه کسی می دونه راهنماییم کنه؟

  30. #30

    نقل قول: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    سلام
    من میخواست یک برنامه بانک اطلاعاتی خیلی ساده با پسوند جار بنویسم و اطلاعاتی از برنامه نویسی موبایل ندارم لطفا مرا راهنمایی کنید

  31. #31

    نقل قول: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    از pdf شما متشکرم.

  32. #32

    نقل قول: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    zehs_sh zehs_sha دست شما درد نکنه

  33. #33

    نقل قول: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    من وقتی که آآآآنننننننن on باشم میتونما جواب بدم ولی اهل تنوشتن نیستم
    aboalfazl_s : id
    aboalfazl_s@yahoo.com : email

  34. #34

    نقل قول: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    سلام منم مي خوام پرو‍ژه برنامه نويسي موبايل تحويل بدم
    شما راهنماييم مي كنين؟

  35. #35

    نقل قول: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    سلام دوست عزیز
    مقالتون جالب بود.
    اگه یه پروژه باشه، شما می تونید روی اون کار کنید؟

  36. #36

    نقل قول: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    واقعاً خیلی ممنون

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    سلام
    من برنامه نويسي با زبان C#‎‎ و C++‎‎ را بلدم
    الان مي خواهم برنامه نويسي براي موبايل( مخصوصاً نوكيا و سوني اريكسون) را ياد بگيرم.
    بايد چه كار كنم. از كجا شروع كنم

  38. #38

    نقل قول: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    نقل قول نوشته شده توسط zehs_sha مشاهده تاپیک
    سلام به همه جاوا دوستان
    من مقاله ای مبنی بر مقدمه ای بر برنامه نویسی Mobile با java و jbuilder را نوشته ام امیدوارم که مفید واقع شود


    دوستدار شما zehs_sha
    بسیار خوب بود خداوند به شما عمر با عزت دهد.

  39. #39

    نقل قول: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    مطلب مفید فایده ای بود

  40. #40

    نقل قول: مقدمه ای بر برنامه نویسی موبایل با جاوا و جی بیلدر

    سلم. من تازه دانلود كردم هنوزم نخوندمش. به هر حال ممنون بابت تمام زحماتتون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •