نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در استفاده از Datareader

  1. #1

    مشکل در استفاده از Datareader

    سلام من دارم واسه دستورات ارتباط دهی پایگاه داده کلاس مینویسم تو کلاس sqldatareader
    زیر که نوشتم ارور میده روی خط New sqldatareader کسی میدونه مشکلش چیه ؟

    ارور=Error 1 The type 'System.Data.SqlClient.SqlDataReader' has no constructors defined



     public SqlDataReader sreader(string query)
    {
    SqlDataReader dr = new SqlDataReader();
    com.Connection = con;
    com.CommandText = query;
    con.Open();

    dr = com.ExecuteReader();
    if (dr.HasRows == true)
    {
    dr.Read();
    }
    con.Close();
    return dr;


    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کلاس نویسیه دیتا ریدر

    SqlDataReader رو نباید new کرد
    اینطوری بنویس درست میشه


    SqlDataReader dr= com.ExecuteReader();

  3. #3

    نقل قول: مشکل در کلاس نویسیه دیتا ریدر

    مهندس دمت گرم تو کلاس دیتا تیبلم میتونی راهنماییم کنی ببین من میخوام یه پارامتر واسه درج سورس دیتاگریدویو داشته باشم که سورس میشه همین temp ولی نمی دونم تو کلاس چطور مشخص کنم مثلا بعد از fill کردن temp بگم DATAGRIDVIEW1.DATAsource=temp

           public DataTable adapter(string doquery)
    {


    da.SelectCommand.CommandText=doquery;
    da.SelectCommand.Connection=con;
    DataTable temp=new DataTable();
    con.Open();
    da.Fill(temp);


    con.Close();
    return temp;



    }

  4. #4

    نقل قول: مشکل در کلاس نویسیه دیتا ریدر

    خب شما باید اینطوری بنویسی



    dgv.DataSource = class.adapter("select * from ....");


  5. #5

    نقل قول: مشکل در کلاس نویسیه دیتا ریدر

    یک سوال دیگه دوست عزیز واسه مسیج باکس دیتا ریدر چطور باید تعریف کنی تو کلاس!
    می خوام اگه مقدار وجود نداشت پیغام بده
    و اینکه بخوام بگم در صورت درست بودن این فرم ببند فرم دیگه رو باز کن بچطوریه؟ باید تو کلاس بنویسیش یا تو فرم با سپاس
    public SqlDataReader sreader(string query,string msgerror)
    {

    com.Connection = con;
    com.CommandText = query;
    con.Open();

    SqlDataReader dr = com.ExecuteReader();
    if (dr.HasRows == true)
    {
    dr.Read();

    con.Close();


    }
    else
    {


    }

    return dr;



    }

    آخرین ویرایش به وسیله piter11 : دوشنبه 12 آبان 1393 در 09:53 صبح

  6. #6

    نقل قول: مشکل در کلاس نویسیه دیتا ریدر

    شما باید تو فرم کدها رو بنویسی
    بهتره از datatable برا خروجی استفاده کنی
    به این صورت


    public DataTable executeDTReader(string sql)
    {
    using (SqlConnection cnn = new SqlConnection(scon))
    {
    cnn.Open();
    DataTable ds = new DataTable();
    using (SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter(sql, cnn))
    {
    sda.Fill(ds);
    cnn.Close();
    return ds;
    }
    }
    }


    بعد تو فرم نگاه کن اگه اطلاعاات نداشت پیغامتو میدی



    یه نمونه آموزش برنامه نویسی سه لایه البته مرجع زیاد هست
    http://csharpiha.mihanblog.com/extrapage/selaye

  7. #7

    نقل قول: مشکل در کلاس نویسیه دیتا ریدر

    با دیتا تیبلم همین مشکل باز هستش من الان مشکلم اینه تو دستور فراخوانی وقتی تو فرم مینویسمش هرچی بعدش بنویسم اجرا میشه می خوام یه جوری بهش حالی کنم اگه شرط درست بود مثلا این بیغام موفقیتو بده یا فلان فرم باز کن (برای لاگین شدن)

    public SqlDataReader sreader(string query,string msgerror)
    {

    com.Connection = con;
    com.CommandText = query;
    con.Open();

    SqlDataReader dr = com.ExecuteReader();
    if (dr.HasRows == true)
    {
    dr.Read();

    con.Close();
    return dr;


    }
    else
    {
    dr.despose();
    con.cloce();

    return dr;
    }






    }


تاپیک های مشابه

  1. مشکل در استفاده از DataReader
    نوشته شده توسط fatemeh rahimi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 12 آذر 1386, 08:49 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1384, 16:46 عصر
  3. مشکل در استفاده از Event Onload
    نوشته شده توسط LeilaAsgari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1383, 07:55 صبح
  4. مشکل در استفاده از sql
    نوشته شده توسط ahmad sajjad در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 فروردین 1383, 19:01 عصر
  5. مشکل در استفاده از DeleteFile
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 اردیبهشت 1382, 12:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •