نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش آیتم های انتخاب شده List View در یک لیبل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Helmod
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تبــریــز
    پست
    114

    Question نمایش آیتم های انتخاب شده List View در یک لیبل

    سلام

    دوستان من یک ListView دارم که تووش چندتا آیتم حرفی مثل : حرکت مستقیم، ایستا، انفجار -- رو دارم

    حال می خوام مقتی کاربر مثلاً گزینه ایستا و انفجار رو انتخاب می کنه ( بطور هم زمان ) این طرف لیبل این دو رو گزینه رو نمایش بده و بنویسه

    موارد انتخاب شده عبارت است از : ایستا و انفجار

    چطور می تونم این کار رو بکنم ؟


    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار En_MK
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    288

    نقل قول: نمایش آیتم های انتخاب شده List View در یک لیبل


    protected void ListView1_SelectedIndexChanging(object sender, ListViewSelectEventArgs e)
    {
    str = ListView1.SelectedDataKey.Value.ToString();
    if(str==”
    انفجاری”)

    {
    Label1.Text=”انفجاری”;
    }
    }




  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Helmod
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تبــریــز
    پست
    114

    نقل قول: نمایش آیتم های انتخاب شده List View در یک لیبل

    مرسی از پاسختون وولی این کد به احتمال قوی برای ASP.ne هستش من برای C#‎ شارپ محیط WinForm می خوام

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نمایش آیتم های انتخاب شده List View در یک لیبل

    نقل قول نوشته شده توسط Helmod مشاهده تاپیک
    مرسی از پاسختون وولی این کد به احتمال قوی برای ASP.ne هستش من برای C#‎‎ شارپ محیط WinForm می خوام
    این کد هم ایتم اصلی و هم آیتمهای فرزند رو متصل می کنه ...............
    private void LstCoach_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    int i = 0;
    foreach (ListViewItem item in LstCoach.SelectedItems)
    {
    i = item.Index;
    }

    int innercounter = 0;
    foreach (ListViewItem.ListViewSubItem subItem in LstCoach.Items[i].SubItems)
    {
    string myString = LstCoach.Items[i].SubItems[innercounter].Text;
    switch (innercounter)
    {
    case 1:
    textBox1.Text = myString;
    break;
    case 2:
    textBox2.Text = myString;
    break;
    case 3:
    textBox3.Text = myString;
    break;
    case 4:
    textBox4.Text = myString;
    break;
    case 5:
    textBox5.Text = myString;
    break;
    }
    innercounter += 1;
    }

    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Helmod
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تبــریــز
    پست
    114

    نقل قول: نمایش آیتم های انتخاب شده List View در یک لیبل

    ممنون که وقت گذاشتید و ج دادید


    من کد رو نوشتم :

     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = listBox1.SelectedItem.ToString();



    }


    ولی همونطور که توی تصویر میبینید فقط یکی از دو گزینه رو نمایش میده می خوام هر رو گزینه رو که انتخاب کردم و نمایش بده Form 1.JPG

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نمایش آیتم های انتخاب شده List View در یک لیبل

    نقل قول نوشته شده توسط Helmod مشاهده تاپیک
    ممنون که وقت گذاشتید و ج دادید


    من کد رو نوشتم :

     private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Text = listBox1.SelectedItem.ToString();



    }


    ولی همونطور که توی تصویر میبینید فقط یکی از دو گزینه رو نمایش میده می خوام هر رو گزینه رو که انتخاب کردم و نمایش بده
    البته بهتر بود خاصیت چک باکس برای ردیفها رو فعال می کردی
    اما با این حال در رویداد کلیک دکمه اینطور می تونی بنویسی
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string text = "";
    foreach (ListViewItem item in listView1.SelectedItems)
    {
    text += item.Text + ", ";
    }
    label1.Text = text;
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نمایش عکس های انتخاب شده
    نوشته شده توسط NASA's Spaceman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 31 خرداد 1393, 15:56 عصر
  2. سوال: نمایش آیتم های انتخواب شده لیست باکس در مسج باکس.
    نوشته شده توسط MoslemCG در بخش WPF
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1392, 08:34 صبح
  3. آموزش: حذف آیتم های انتخاب شده در کنترل هایی نظیر ListBox ، Combobox و ...
    نوشته شده توسط اسماعیل ابراهیمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 بهمن 1390, 01:02 صبح
  4. ذخیره آیتم های انتخاب شده در checkboxlist در database
    نوشته شده توسط AzarFazel در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1390, 16:33 عصر
  5. پیدا کردن گزینه های انتخاب شده در multiple select
    نوشته شده توسط titbasoft در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1384, 22:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •