نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2advanced

    سلام دوستان
    چطوری می شه از نسخه فارسی بوت استرپ (http://www.webdesignermag.ir/) توی yii2 استفاده کرد
    اینجا یه چیزایی دیدم ولی نشد : http://www.yiiframework.com/wiki/628...i-2-0-widgets/
    ممنون می شم تنظیمات کاملشو بذارین
    آخرین ویرایش به وسیله desatir7316 : سه شنبه 13 آبان 1393 در 23:49 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    هل من ناصرا ینصرنی

  3. #3

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    به این مسیرها مراجعه کنید:
    vendor/bower/bootstrap/dist/css
    vendor/bower/bootstrap/dist/js

    و فایلها رو با معادل RTL خودشون جایگزین کنید.

    یا تو فایلهای PHP این مسیر:
    vendor/yiisoft/yii2-bootstrap

    فایلهای RTL رو فراخوانی کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    ممنون
    این کار رو موقت انجام دادم ولی می خواستم از توی تنظیمات این کار رو انجام بدم
    توی فایل config

  5. #5

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    تنظیمات چه ارتباطی به bootstrap داره؟ توی Yii2 برای Bootstrap از اکستنشن استفاده نمیشه که بخواین توی تنظیمات مسیرها رو مشخص کنید (مثل Yii1.1) و باید ازطریق همون vendor کار کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    منظورم چیزیه که توی این لینکه گفته:
    http://www.yiiframework.com/wiki/628...i-2-0-widgets/

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen_31369
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    خانه
    پست
    195

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    سلام
    من فکر کنم اگه فایل های جدید bootstrap rtl را جایگزین مسیر یاد شده در vendor بکنی، اگه composer رو آپدیت کنی و نسخه جدیدی از bootstrap آمده باشد فایل هات با فایل های جدید دانلود شده جایگزین می شن. من خودم که کلا کاری با پوشه vendor ندارم و توش تغییراتی نمی دم.
    برای مشکل شما هم من توی فایل کانفیگ در توی component این کد رو قرار می دم

    'assetManager' => [ 'bundles' => [ 'yii\bootstrap\BootstrapAsset' => [ 'css' => ['css/bootstrap/css/bootstrap-rtl.css'], 'js' => ['css/bootstrap/js/bootstrap.min.js'], 'basePath' => '@webroot', 'baseUrl' => '@web' ] ], ],

    این جوری هر کد یا اکستنشنی که بخواد با bootstrap کار کنه اول BootstrapAsset رو رجیستر میکنه که ما مقادیر فایلهای اون رو با نسخه دلخواه اون تغییر دادیم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    آقا اصلا من با اين نسخه فارسيه سازگار نيستم
    كلا مي خوام برم سمت foundation كه خودش امكان rtl هم داره
    فك مي كنم ايجور استفاده از bootstrap كم كم به مشكل بر بخوره سايت
    يكي اومده يه كاستوم براش نوشته...

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen_31369 مشاهده تاپیک
    سلام
    من فکر کنم اگه فایل های جدید bootstrap rtl را جایگزین مسیر یاد شده در vendor بکنی، اگه composer رو آپدیت کنی و نسخه جدیدی از bootstrap آمده باشد فایل هات با فایل های جدید دانلود شده جایگزین می شن. من خودم که کلا کاری با پوشه vendor ندارم و توش تغییراتی نمی دم.
    .....
    من از طريق اين كد خواستم كلا بوت استرپ رو غير فعال كنم كه خطاي زير رو داد:


    'assetManager' => [
    'bundles' => [
    'yii\bootstrap\BootstrapAsset' => [
    'css' => [],
    'js' => [],
    // 'basePath' => '@webroot',
    // 'baseUrl' => '@web'
    ]
    ],
    ],


    Invalid Call – yii\base\InvalidCallException

    Setting read-only property: yii\web\Application::assetManager




    از كد شما هم استفاده كردم(بدون تغيير) بازم همين خطا رو گرفتم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohsen_31369
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    خانه
    پست
    195

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    سلام
    توی پستم نوشتم که این کد رو باید در قسمت component فایل کانفیگ قرار بدی

    1011'components' => [ 'assetManager' => [ 'bundles' => [ 'yii\bootstrap\BootstrapAsset' => [ 'css' => [], 'js' => [],// 'basePath' => '@webroot',// 'baseUrl' => '@web' ] ], ],]


  11. #11

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    دوستان کلا اگه نخواهیم از بوت استراپ استفاده کنیم چکار میتونیم بکنیم ؟
    بوت استراپ توی خط به خط فریمورک رخنه کرده من فقط منوی خودمو خواستم جایگزین کنم کلی بهم ریخت .
    بعدش هم کلی از حافظه صرف بوت استراپ شده که اگه نخواهیم استفاده کنیم باید آزادش کتیم میتونید راهنمایی کنید ؟
    توی خود سایت فریمورک ییی یه نگاهی به دوقسمت guide و guide 2.0 بندازید وببینید قبلا که از cssاختصاصی خودش استفاده میکرده چقدر زیبا تر بوده ولی توی guide 2.0 از بوت استراپ استفاده کرده اصلا قابل مقایسه نیست
    آخرین ویرایش به وسیله shpegah : یک شنبه 18 آبان 1393 در 17:12 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mohsen_31369
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    خانه
    پست
    195

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    نقل قول نوشته شده توسط shpegah مشاهده تاپیک
    بوت استراپ توی خط به خط فریمورک رخنه کرده من فقط منوی خودمو خواستم جایگزین کنم کلی بهم ریخت .
    اصلا هم خط به خط این فریم ورک رخنه نکرده
    فقط در قسمت ویجت ها اون هم نه همه ویجت ها!! فقط ویجتی که خود که خود Yii برای Bootstrap ایجاد کرده، از آن استفاده شده. اون هم استفاده از اون ویجت برای شما اجباری نیستش که !!! خوب از اون استفاده نکن ...
    شما وقتی یک پروژه ایجاد می کنید به طور پیش فرض از این ویجت ها ( yii\bootstrap\Nav , yii\bootstrap\NavBar ) برای بخش گرافیک سایت استفاده شده ( برای منوی بالایی سایت توی layout)، شما اون ها رو پاک کن و کدهای گرافیکی خودتون را جایگزین کنید.

    این قسمت guide2 موقتی است و قراره عوض بشه ( لینک )

  13. #13

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    اما من فکرمیکنم همین ویجتها جزء قابلیتهای ییی محسوب میشه که اگه بخوایم از گرافیک دیگه ای استفاده کنیم باید مشابه این قابلیتهارو ایجادکنیم تا از امکانات اون استفاده بهینه کرده باشیم که تعدادشون از 20 تا هم بیشتره

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    دوستان من همین مشکل رو دارم..... با راه حلهای بالا هم حل نشد...
    راه حل بهتری نیس؟
    ببخشید که تاپیک قدیمی اومد بالا.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار jafaripur
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    پست
    216

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    بهترین راه حل برای پشتیبانی RTL در بوت استرپ 3
    برو اینجا
    https://github.com/morteza/bootstrap-rtl

    1- فایل رو دانلود کن
    2- فقط کافی هستش فایل مربوط به RTL رو در صفحه بعد فایل های بوت استرپ لود کنی.
    3- با AssetManager این فایل را رجیستر کن که بعد از فایل های مربوط به بوت استرپ لود بشه.

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار xerror
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    56

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    سلام دوستان
    میتونید از Asset bundle bootstrap rtl که به راحتی از composer نصب میشه استفاده کنید. https://packagist.org/packages/airan...-bootstrap-rtl
    پس از نصب فقط کافیه آدرس namespace این asset bundle رو به پروپرتی $depends در app asset پروژه تون اضافه کنید.
    مثل کد زیر:
    namespace backend\assets;

    use yii\web\AssetBundle;

    class AppAsset extends AssetBundle
    {
    public $basePath = '@webroot';
    public $baseUrl = '@web';
    public $css = [
    'css/site.css',
    ];
    public $depends = [
    'yii\web\YiiAsset',
    'yii\bootstrap\BootstrapAsset',
    'airani\bootstrap\BootstrapRtlAsset',
    ];
    }

    https://github.com/airani/yii2-bootstrap-rtl

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    ممنون . composer.json رو اینطوری تغییر میدم


    "require": {
    "php": ">=5.4.0",
    "yiisoft/yii2": "*",
    "yiisoft/yii2-bootstrap": "*",
    "yiisoft/yii2-swiftmailer": "*",
    "airani/yii2-bootstrap-rtl": "*"
    },

    و $depends رو بصورت بالا تغییر میدم .... خطای زیر میاد...
    Class airani\bootstrap\BootstrapRtlAsset does not exist
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : دوشنبه 31 فروردین 1394 در 09:33 صبح دلیل: اصلاح تگها جهت افزایش خوانایی کد

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار xerror
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    56

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    بعد از این که بسته رو به فایل composer.json اضافه میکنید باید یک بار composer update رو اجرا کنید تا بسته نصب بشه دیگه همینجوری که بسته ای وجود نداره

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    نقل قول نوشته شده توسط xerror مشاهده تاپیک
    بعد از این که بسته رو به فایل composer.json اضافه میکنید باید یک بار composer update رو اجرا کنید تا بسته نصب بشه دیگه همینجوری که بسته ای وجود نداره
    درسته. اما جواب نمیده

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار xerror
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    56

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    خطایی که میده رو بنویس ببینیم مشکل چیه؟
    یا دستور زیر رو برای نصب امتحان کن البته قبلش خط مربوطه رو از composer.json حذف کن:
    composer require airani/yii2-bootstrap-rtl:*

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    The package is not available in a stable-enough version according to your minimum-stability setting

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار xerror
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    56

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    نباید چنین مشکلی پیش بیاد!
    دو تا دستور زیر رو هم امتحان کن.
    composer require airani/yii2-bootstrap-rtl:~1.1
    or
    composer require airani/yii2-bootstrap-rtl:@dev

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    نمیشود که نمیشود.....

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار xerror
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    56

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    من امروز یه نکته ای متوجه شدم.
    اخیرا دریافت پکیج ها از کامپوزر از ایران به دلیل اختلالات اینترنت دچار مشکل هست و اگر *** ی چیزی داری با اون امتحان کن.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    ممنون
    نمیدونم مشکل از کجا بود ولی با تعویض قند شکن (خداییش چه اصطلاحاتی ) والبته تعویض ویندوز (البته نه به این دلیل) مشکلم حل شد.
    (جا داره ازت تشکر کنم اما حیف از 99 خوشم میاد .ممنون داداش از پیگیریات)

  26. #26
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    25

    نقل قول: استفاده از نسخه فارسی bootstrap در yii2

    پیشنهاد میکنم این راهکار هم تست کنید https://goo.gl/cYXmx9

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از زبان فارسی در Setup Project
    نوشته شده توسط Alireza_Salehi در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 04 بهمن 1385, 12:11 عصر
  2. استفاده از فونت فارسی در treeview activex
    نوشته شده توسط shaghayegh_miri در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1383, 22:19 عصر
  3. برنامه نویسی با استفاده از امکانات فارسی ویندوز، بله یا نه؟؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 24 شهریور 1382, 15:19 عصر
  4. استفاده از کاراکتر فارسی در url
    نوشته شده توسط bernadet730 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مرداد 1382, 01:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •