نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل جستجو با کلمات فارسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    مشکل جستجو با کلمات فارسی

    سلام دوستان من تو کمبو باکسام یا فیلتر تیبلام با کلمات فارسی مشکل دارم بنظرتون چطور این مشکل رو حل کنم تا کلمات فارسیم مثل کلمات انگلیسی دقیق پیدا کنه ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: مشکل جستجو با کلمات فارسی

    معمولا مشکل در collation دیتابیس هستش که دقیق تنظیم نشده.
    حروف ی و ی زیر دو نقطه و ک عربی معمولا مشکل ساز میشن. شما collation دیتابیس رو چی تنظیم کردی؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: مشکل جستجو با کلمات فارسی

    والا دیتابیس از قبل آماده بوده توشم اطلاعات هس یعنی من نسخه جدید یه نرم افزار و دارم آماده میکنم و باید رو دیتابیس قبلی کار کنم
    Arabic_CI_AS

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: مشکل جستجو با کلمات فارسی

    مشکل همونیه که گفتم
    شما میتونی توی کد قبل فیلتر کردنت حروف فارسی رو به عربی ریپلیس کنی. چندتایی بیشتر نیست. مثل ک و ی و آ و ..

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: مشکل جستجو با کلمات فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi87_gh مشاهده تاپیک
    مشکل همونیه که گفتم
    شما میتونی توی کد قبل فیلتر کردنت حروف فارسی رو به عربی ریپلیس کنی. چندتایی بیشتر نیست. مثل ک و ی و آ و ..
    رفیق دمت گرم دوتا خواهش
    اول اینکه یه مثال راجب این راه حلتون بزنین
    دوم اینکه من پروژم تموم شده یعنی بخوام راه حل شمارو انجام بدم زمان بر خواهد بود بنظرتون میشه کالکشن دیتابیس رو با کویری عوض کرد اگه میشه رو چه کالکشنی باید باشه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahdi87_gh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    448

    نقل قول: مشکل جستجو با کلمات فارسی

    کالیشن رو تا اونجایی که میدونم با ره حلهای بسیار سختی میشه عوض کرد اما در مورد دیتایی که از قبل داخل بانک هست تاثیری نداره.

    مثلا در text_change مربوط به تکست باکس مینویسی
    string query=textbox1.text.replace('ي','ی');

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: مشکل جستجو با کلمات فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi87_gh مشاهده تاپیک
    کالیشن رو تا اونجایی که میدونم با ره حلهای بسیار سختی میشه عوض کرد اما در مورد دیتایی که از قبل داخل بانک هست تاثیری نداره.

    مثلا در text_change مربوط به تکست باکس مینویسی
    string query=textbox1.text.replace('ي','ی');
    ایول خودشه همین بود ی دمت گرم به مولا

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در سورت کلمات فارسی
    نوشته شده توسط sadeghgilanisadegh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 آبان 1389, 09:38 صبح
  2. حرفه ای: مشکل در ترکیب کلمات فارسی و لاتین
    نوشته شده توسط Mahdi_110 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 31 شهریور 1389, 21:32 عصر
  3. سوال: مشکل در ارسال کلمات فارسی به SQL SERVER 2000
    نوشته شده توسط dj_baba در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 اسفند 1387, 11:11 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1387, 22:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •