نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر نام فایل با توجه به مقادیر یک فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار kuh_nur
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    C:\Windows\Temp
    پست
    326

    Cool تغییر نام فایل با توجه به مقادیر یک فرم

    با سلام
    من یک پروژه دارم که از طریق یک فرم از کاربر 3 تا مقدار می گیره و باید با توجه به این مقادیر نام فایل خاصی رو تغییر بده و لینک دانلود بر اساس نام جدید ایجاد شه
    مثلا:
    1- نام فایل اصلی : filename.exe
    2- مقادیر وارد شده : "1000" و "mx" و "1393"
    3- نام فایل خروجی قابل دانلود: 1393mx1000.exe

  2. #2

    نقل قول: تغییر نام فایل با توجه به مقادیر یک فرم

    rename("filename.exe","1393mx1000.exe");

    http://php.net/manual/en/function.rename.php

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار kuh_nur
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    C:\Windows\Temp
    پست
    326

    نقل قول: تغییر نام فایل با توجه به مقادیر یک فرم

    دوست عزیز مرسی از توجهت
    ولی من می خوام این مقادیر از یه فرم گرفته شن و برای هر کاربر یک فایل جدید از روی فایل قبلی ایجاد کنه تا کاربر بتونه فایل رو دانلود کنه و پس از دانلود فایل مورد نظر پاک شه نه اینکه فایل اصلی تغییر نام پیدا کنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار marys_farahani
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    158

    نقل قول: تغییر نام فایل با توجه به مقادیر یک فرم



    $srcfile='C:\File\Whatever\Path\Joe.txt';
    $dstfile='G:\Shared\Reports\Joe.txt';
    mkdir(dirname($dstfile), 0777, true);
    copy($srcfile, $dstfile);


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: تغییر نام فایل با توجه به مقادیر یک فرم

    نیازی به این کارا نیست ! اگه فایل را از طریق توابع header یا x-sendfile ارسال میکنید میتونید اسمش را عوض کنید . نیازی به کپی یا rename کردن نیست ، منظورم در این خط هستش :
    header("Content-Disposition: attachment; filename='$user_filename'");

  6. #6

    نقل قول: تغییر نام فایل با توجه به مقادیر یک فرم

    نقل قول نوشته شده توسط kuh_nur مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مرسی از توجهت
    ولی من می خوام این مقادیر از یه فرم گرفته شن و برای هر کاربر یک فایل جدید از روی فایل قبلی ایجاد کنه تا کاربر بتونه فایل رو دانلود کنه و پس از دانلود فایل مورد نظر پاک شه نه اینکه فایل اصلی تغییر نام پیدا کنه
    خوب الان که بیشتر توضیح دادید قضیه فرق کرد

      header('Content-Disposition: attachment; filename='.$new_filename);


      readfile($orginal_filename);


    <?php
    if(isset($_GET['id']) && !empty($_GET['id'])){
    $new_filename=$_GET['id'];
    $orginal_filename='filename.exe';

    header('Content-Type: application/octet-stream');
    header('Content-Disposition: attachment; filename='.$new_filename);
    header('Content-Transfer-Encoding: binary');

    ob_clean();
    flush();
    readfile($orginal_filename);
    exit;
    }

    ?>


تاپیک های مشابه

  1. آموزش: تغییر نام فایل های هم نام در هنگام آپلود
    نوشته شده توسط abadanboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1388, 13:33 عصر
  2. سوال: تغییر نام فایل jar
    نوشته شده توسط haghi.mahdi در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 آذر 1387, 09:28 صبح
  3. تغییر نام فایل
    نوشته شده توسط sedamorde در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1387, 23:24 عصر
  4. جلوگیری از تغییر نام فایل
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 31 فروردین 1387, 09:16 صبح
  5. تغییر نام فایل setting
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1385, 12:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •