نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: two's complement چیست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadreza0123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مازندران - قائمشهر
    پست
    132

    two's complement چیست

    سلام بچه ها

    من در کدویژن یه برنامه نوشتم

    که مثلا اگه پین بی 0 و بی 1 ، 0 بود بیاد عملیات جمع نیم بایت اول پورت آ رو با نیم بایت دومش جمع کنه

    و همین طور اگه بی 0 و بی 1 ،0و1 ---- 1و0 ----- 1و1 بود عملیات تفریق نیم بایت اول پورت آ و نیم بایت دومش و همین طور چند عمل دیگه

    که باید خروجی نتیجه این عملیات رو نشون بده




    توو کدویژن خودش عملیات جمع و تفریق رو به صورت باینری انجام میده

    استادمون گفته باید محاسبات two's comlement باشه

    یعنی چی

    ؟

    یعنی این کاری که من کردم الان اشتباهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    کد من به صورت زیر در کدویژن هست برای اتمگا 16



    #include <mega16.h>
    unsigned char sum(unsigned char x,unsigned char y)
    {
    return(x+y);
    }
    unsigned char def(char x,char y)
    {
    return(x-y);
    }


    void main()
    {
    unsigned char al,ah,all,ahl;
    DDRA=0x00;
    DDRC=0xff;
    DDRB=0x00;
    al=PINA%16;
    ah=PINA/16;
    all=al%4;
    ahl=ah%4;

    while(1)
    {
    if((PINB.0==0)&&(PINB.1==0))
    {
    PORTC=sum(ah,al);
    }
    if((PINB.0==0)&&(PINB.1==1))
    {
    PORTC=def(ah,al);
    }
    if((PINB.0==1)&&(PINB.1==0))
    {
    PORTC=sum(ahl,all);
    }
    if((PINB.0==1)&&(PINB.1==1))
    {
    PORTC=def(ahl,all);
    }




    }

    }





    این کد جواب میده بهم

    اما اگه بخوام محاسبات two's complement باشه و در خروجی نمایش داده بشه باید چه کنم

    لطفا با پیام خصوصی منو با خبر کنید

    ممنونم پیشاپیش

  2. #2

    نقل قول: two's complement چیست

    سلام
    محاسبات مبنای 2 یعمی اینکه تمام عملیات در حالت متمم 2 صورت گیرد
    در اعداد مثبت تفاوتی ندارد، اما در اعداد منفی سه سیستم علامت مقدار، متمم 1، و متمم 2 وجود دارد
    شما باید از سومی پیروی کنید
    در گوگل سرچ کنید کامل با توضیح فراوان خواهید یافت

تاپیک های مشابه

  1. ssl چیست
    نوشته شده توسط siv در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1388, 19:48 عصر
  2. تروجان چیست (قسمت اول)
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 آذر 1382, 10:15 صبح
  3. نظر شما برای ایجاد یک شاخه ویژه مباحث Dot Net Framework چیست
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 18 آبان 1382, 19:08 عصر
  4. dll چیست
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 مرداد 1382, 01:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •