نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم نمایش نوار ابزار اندروید بعد از نصب adt در eclipse

  1. #1

    عدم نمایش نوار ابزار اندروید بعد از نصب adt در eclipse

    می خواستم که با نرم افزار eclipse برنامه نویسی اندروید رو شروع کنم، تمام مراحل اینکار رو که در سایت های مختلف آموزشی اومده انجام دادم ، یعنی به طور خلاصه:
    jdk رو دانلود و نصب کردم ، sdk رو که تو یه سی دی داشتم نصب کردم ، eclipse رو هم به همین ترتیب دانلود و نصب کردم ، adt رو هم جداگانه دانلود کردم و در eclipse با استفاده از منوی :help ->install new software ، adt رو نصب کردم ;

    بعد از اتمام نصب adt و ریستارت eclipse دو تا هشدار داده شد که عکسشو گذاشتم.

    1- دلیل این هشدار چی هست؟راه حل برطرف کردنش چه جوریه؟آیا این هشدارها به عدم نمایش نوار ابزار اندروید ربطی داره؟

    2- نوار ابزار اندروید نمایش داده نمیشه با اینکه adt کامل نصب شده علتش چی میتونه باشه؟اینکه میگم نصب شده با استفاده از منوی help->about و زدن دکمه .... مطمئن شدم که درست نصب شدن که عکسشو گذاشتم.

    *** البته باید متذکر بشم که متغیر های سیستم java_home اضافه شد و path هم اصلاح شد:

    name : JAVA_HOME , value : C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_21
    name : path , value : ;%JAVA_HOME%\bin;

    ***در ضمن ورژن اکلیپسی که من استفاده میکنم:
    Version: Juno Service Release 1
    Build id: 20120920-0800
    (c) Copyright Eclipse contributors and others 2000, 2012.

    و ورژن adt که استفاده کردم :
    ADT-23.0.4

    والبته از ویندوز32bit xp sp3 استفاده میکنم.

    3- بعد از ریستارت ایکلیپس ارور هایی در پنجره های مختلف ایکلیپس دیده میشه که فایل لوگش رو در مدیا فایر آپلود کردم و لینکشو میزارم:
    http://www.mediafire.com/view/qcm3b7...dt_plugin).log

    در پنجره package explorer هم ارور زیر دیده میشه:
    Could not create the view: org.eclipse.jdt.ui.PackageExplorer

    وقتی هم که منوی file->new رو کلیک میکنی هیچی نیست داخلش!!!

    err1.JPG
    err2.JPG
    intalation details.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله Ebrahim_Rayaneh : پنج شنبه 15 آبان 1393 در 17:09 عصر

  2. #2

    نقل قول: عدم نمایش نوار ابزار اندروید بعد از نصب adt در eclipse

    دیگه لازم نیست کسی ج بده ، چون خودم مشکلو پیدا کردم - واسه اونایی که ممکنه به همچین مشکلی بر بخورن میگم:

    مشکل از اینجا بود من adt رو آنزیپ نکرده بودم ، adt را آنزیپ کنید و در منوی new install software از دکمه ی لوکال استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش پیغام های زیر بعد از نصب کامپوننت tms به چه دلیل می باشد ؟
    نوشته شده توسط ELI994 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1392, 18:45 عصر
  2. عدم اتصال به بانک اطلاعاتی بعد از نصب MSDE 2000
    نوشته شده توسط hadisalahi2 در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 11:58 صبح
  3. سوال: نمایش پیغام های زیر بعد از نصب کامپوننت tms به چه دلیل می باشد ؟
    نوشته شده توسط ELI994 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 09:34 صبح
  4. عدم نمایش اطلاعات در dbgrid بعد از بستن کانکشن
    نوشته شده توسط araelectronic@ymail.com در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1391, 18:36 عصر
  5. عدم اتچ دیتابیس در sql2008 بعد از نصب ویژوآل استادیو 2008
    نوشته شده توسط * joodi * در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1390, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •