نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چگونه دیتابیس آماده را در لیست نشون بدم ؟

  1. #1

    چگونه دیتابیس آماده را در لیست نشون بدم ؟

    سلام دوستان، من توی پایتون تازه کار هستم، میخواستم بدونم چطور یک دیتابیس آماده که با برنامه های ساخت دیتابیس SQLite درست کردم چطور اون آیتم های دیتابیس رو توی لیست باکس در تکینتر نشون بدم ؟

    خیلی ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: چگونه دیتابیس آماده را در لیست نشون بدم ؟

    دوتا بحث هست اول اینکه باید از یکی از پکیجهای پایتون که برای کار با دیتابیس هست داده هارو از دیتابیس بخونی(مثل این لینک) و موضوع بعدی استفاده از ویجت های تی کی برای نمایش داده ها هست.

  3. #3

    نقل قول: چگونه دیتابیس آماده را در لیست نشون بدم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط n.nowroozi مشاهده تاپیک
    دوتا بحث هست اول اینکه باید از یکی از پکیجهای پایتون که برای کار با دیتابیس هست داده هارو از دیتابیس بخونی(مثل این لینک) و موضوع بعدی استفاده از ویجت های تی کی برای نمایش داده ها هست.
    خیلی ممنون. توی لینک اولی که گفتین کدوم قسمتش به درد من میخوره ؟ چون من فقط میخوام دیتابیس آماده رو نمایش بدم ولی این لینک فکنم گفته چطور دیتابیس رو با کدزنی با زبون sql بنویسم. یک راهنمایی کوچیک کنید لطفا من تازه کارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: چگونه دیتابیس آماده را در لیست نشون بدم ؟

    اگه فقط میخوای داده بکشی بیرون قسمت Retrieving data رو بخونی کفایت میکنه

  5. #5

    نقل قول: چگونه دیتابیس آماده را در لیست نشون بدم ؟

    سلام ببخشید اینقدر سوال می کنم.

    من نوشتم اینو و وقتی test.db خالی مینویسم که خطا میده باز نمیکنه دیتابیس رو. و وقتی هم با file مینویسم یک خطای دیگه میده
    هم اسکریپت پایتون و دیتابیس توی یک پوشه هم هستند.

    https://www.dropbox.com/s/5vqejj0pgv...SQLite.py?dl=0

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: چگونه دیتابیس آماده را در لیست نشون بدم ؟

    اروری که میده رو بزار. تیبل game توی دیتابیس هست؟

  7. #7

    نقل قول: چگونه دیتابیس آماده را در لیست نشون بدم ؟

    آقا خیلی ممنون درست شد الان اطلاعات رو نشون میده. باید برم سراغ لیست باکس. سوال داشتم بازم میپرسم ممنون.

    error.png
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله deadmarshal : شنبه 17 آبان 1393 در 10:37 صبح

  8. #8

    نقل قول: چگونه دیتابیس آماده را در لیست نشون بدم ؟

    این کد :
    #!/usr/bin/python

    import sqlite3 as lite
    import sys
    from Tkinter import *


    root = Tk()


    conn = lite.connect('test.db')


    with conn:


    cur = conn.cursor()
    cur.execute("SELECT * FROM rows")


    rows = cur.fetchall()


    for row in rows:
    lb1 = Listbox(root)
    lb1.pack()









    root.mainloop()


    حالا باید بنویسم lb1.get یا insert یا با چی باید اطلاعات رو توی لیست نشون بدم ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: چگونه دیتابیس آماده را در لیست نشون بدم ؟

    یه چیزی توی این مایه ها باید جواب بده




    lb1 = Listbox(root)
    lb1.pack()
    for item in rows:
    lb1.insert(END, item)

  10. #10

    نقل قول: چگونه دیتابیس آماده را در لیست نشون بدم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط n.nowroozi مشاهده تاپیک
    یه چیزی توی این مایه ها باید جواب بده




    lb1 = Listbox(root)
    lb1.pack()
    for item in rows:
    lb1.insert(END, item)
    خیلی ممنون درست شد. حالا میخوام با کلیک بر روی هر یک از آیتم ها یک متنی درباره اون آیتم توی تکست باکس نشون بده (تکست باکس سمت راست لیستم باشه). برای اون متن باید ی فیلد دیگه توی دیتابس درست کنم چون باید متن توی تکست باکس هم از توی دیتابیس لود کنه.

    یک دنیا ممنون خیلی جاها میرم جواب نمیدن میدونم سوال زیاد میپرسم ولی ببخشید دیگه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطور داده های دیتابیس به صورت جدول نشون بدم ؟
    نوشته شده توسط afshinwolf در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1390, 18:39 عصر
  2. چطور آخرین اطلاعات رو توی لیست باکس نشون بدم
    نوشته شده توسط Younestalebi در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 24 مرداد 1390, 19:45 عصر
  3. سوال: چگونه اطلاعات یک فیلد رو داخل لیست باکس نشون بدم
    نوشته شده توسط Masoudse7en در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 شهریور 1389, 12:08 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 18 مهر 1384, 07:21 صبح
  5. چگونه قالبهای آماده را استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط omid_hasanpur در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 آذر 1383, 12:59 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •