نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: ارسال sms توسط وب سرویس

  1. #1

    Exclamation ارسال sms توسط وب سرویس

    این سایت کار یک SMS Provider را انجام می دهد که وب مسترها می توانند به راحتی توسط وب سرویس ارائه شده ، فرم های تحت وب را به SMS ربط دهند . یک سرویس جدید هم برای ISP هایی که می خواهند روی کارت های اینترنتشون بدون نصب هیچگونه نرم افزار اضافی سرویس SMS را هم بدهند هست ! معرفی سیستم

    نکته : قیمت هر SMS فقط 20 تومان می باشدو تمامی پیام ها از شماره 3000999 ( مخابرات ) ارسال می شود .


    Sample ASP.NET Code : SMS Web Service

    Sample ASP Code :: SMS Web Service


    تصویر1 - تصویر 2

    بزودی : ارسال و دریافت ایمیل ، پرکردن فرم های تحت وب ( مثل پست در وبلاگ ) ، جستجوهای مختلف از اینترنت ، Whois و ثبت دامین و ... با SMS

  2. #2
    سایتتون در بخش ثبت نامش یادتون رفته encoding رو utf-8 کنید...
    جالب بود ممنون
    یک سوال مبلغ هر sms رو فیش موبایل میاد؟

  3. #3
    ممنون از تذکرتون

    برای شروع شما باید حداقل 300 پیام خریداری کنید ( مبلغ 6000 تومان )
    مبالغ توسط ما برای شما در سایت شارژ می شود .

  4. #4

    Smile

    نقل قول نوشته شده توسط ParsaGostar
    برای شروع شما باید حداقل 300 پیام خریداری کنید ( مبلغ 6000 تومان )
    مبالغ توسط ما برای شما در سایت شارژ می شود .
    سلام.سرویس خیلی جالبی ارائه میدید.فقط فکر نمیکنید که این مبلغ(20 تومان) یکم برای تعداد زیاد ایمیل گرون باشه؟

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط iekrang
    سلام.سرویس خیلی جالبی ارائه میدید.فقط فکر نمیکنید که این مبلغ(20 تومان) یکم برای تعداد زیاد ایمیل گرون باشه؟
    این قیمت بسیا بسیار پایین است اگر شما با سرویس دهنده های sms تماس بگیرید مطمئن باشید با این تعداد حداقل 30 تومان حساب می کنند ! در ضمن نه با این امکانات برای وب مسترها

  6. #6
    من تا الان از iransms استفاده می کردم کارشون خیلی خوبه...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    برنامه نویسیش به چه صورته؟

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط AspNet
    برنامه نویسیش به چه صورته؟

            Dim ws As New WebService.Services


    Select Case ws.SendSMS("username", "******", "09120000000", "salam")
    Case "1"
    lbl.Text = "Invalid Username Or Password !"
    Case "2"
    lbl.Text = "No Credit !"
    Case "3"
    lbl.Text = "Invalid Mobile Number Format !"
    Case "4"
    lbl.Text = "Message Must 160 Character !"
    Case "5"
    lbl.Text = "Message Sent !"
    Case Else
    lbl.Text = "Error!"
    End Select

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار Arminizer_88
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    UAE-Dubai
    پست
    78

    Thumbs up

    خیلی جالبه .

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    من هم یکی نوشتم
    www.borujerdct.com/login.aspx
    username: mmg
    password: 5050
    البته الان هچ گونه sms ی نمی فرسه فقط بصورت دمو هستش

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    دوست عزیز می شه یه توضیحی بدهید می شه این برنامه رو تعمیم داد تا از یک application ( برنامه ویندوزی) کار ارسال انجام شه ، مثلا من یه برنامه بنویسم که لیست از پیام ها رو ارسال کنه در حالی که کامپیوترم به اینترنت وصله خوبی این کار اینه که در هزینه های خرید gsm مودم وسیم کارت صرفه جویی می شه هر جند که هزینه ارسال بالا است

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    کسی تا حالا این سرویس رو تست کرده ؟

  13. #13
    از این سرویس ها زیاده
    شرکت مگفا و رهیاب پیام رسان اوپراتور های اصلی ارسال sms در کشور هستند و هرکدام به نحوی این سرویس ها را ارائه می کنند و اگر می بینید خیلی ها این سرویس را ارائه می دهند همشون از یکی از این دو شرکت سرویس می گیرند و به شما میفروشند در حقیقت دلالی میکنند.
    مگفا با سری شماره 3000 و رهیاب با سری شماره 1000
    سایت رسمی مگفا : http://smsiran.com
    سایت رسمی رهیاب : http://rpr5.com و http://sms2him.com

  14. #14
    برای دریافت sms از iransms باید چه کار کرد ؟

  15. #15
    باید پول بیشتری خرج کنید !

  16. #16

    نقل قول: ارسال sms توسط وب سرویس

    بعضی وقتا واقعا ربطی به پول خرج کردن نداره و واقعاً قالب ها یکسری مشکلات مزخرف دارند که آدم فکرشم نمیکنه. مثلا من متوجه شدم دو تا از سایت هام قالب هاشون این مشکل رو داره که اصلا H1 رو نمایش نمیده. الان اگر ممکن هست کسی کمکم کنه بهم پیام بده لطفا. من برا این سایت خیلی زحمت کشیدم و با عبارت لوله بازکنی ارزان آوردمش بالا و مشتریانش از این وضعیت راضی هستند. نمی خوام سایت افت کنه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •