نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر Resolation ویندوز

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    محل زندگی
    amir_king2@hotmail.com
    پست
    69

    تغییر Resolation ویندوز

    سلام.
    آیا برای فهمیدن Resolation و تغییر دادن آن کامپوننتی وجود داره ؟

    با تشکر امیر

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    1- ساده ترین راه تشخیص resolution:
    ResX:=Screen.Width;
    ResY:=Screen.Height;


    2- تغییر resolution:
    procedure SetResolution(ResX, ResY: DWord);
    var
    lDeviceMode : TDeviceMode;
    begin
    EnumDisplaySettings(nil, 0, lDeviceMode);
    lDeviceMode.dmFields:=DM_PELSWIDTH or DM_PELSHEIGHT;
    lDeviceMode.dmPelsWidth :=ResX;
    lDeviceMode.dmPelsHeight:=ResY;
    ChangeDisplaySettings(lDeviceMode, 0);
    end;

    مثال:
    SetReolution(800,600);

  3. #3

  4. #4

    کنترل مقدار بازگشتی

    کد آقای دلفی اسیستنت کامل بود و نیاز به مراجعه به محل دیگری نیست . برای اینکه فرآیند فوق رو کنترل کنید میتوانید از برگشت تابع ChangeDisplaySettings ( که از API های ویندوز است لذا مراقب باشید فایل windows در قسمت uses حتما باشد ) استفاده کنید . برگشت این تابع را بصورت Longint تعریف کنید و بعد از فراخوانی تابع ، محتوای آن را بررسی نمائید .

    مقادیر ممکن :



    DISP_CHANGE_SUCCESSFUL

    DISP_CHANGE_RESTART

    DISP_CHANGE_BADFLAGS

    DISP_CHANGE_FAILED

    DISP_CHANGE_BADMODE

    DISP_CHANGE_NOTUPDATED



    که پیام اول به معنای موفقیت آمیز بودن عملیات است .

    موفق باشید

  5. #5
    سلام دوستان عزیز
    بعد از تغییر رزولوشن با دستورات فوق، مقدار Refresh Rate عوض می شود. برای این مشکل چه باید کرد؟
    من همیشه این مقدار رو روی 85 Hertz تنظیم می کنم. بعد از انجام تابع فوق، این مقدار به 60 هرتز تبدیل میشه.
    یک سوال دیگه: آیا همیشه بهترین مقدار، 85 هرتز هست؟ بعضی از دوستان می گفتن بهترین مقدار، آخرین مقدار هست، ولی بعضی اوقات عددی بالاتر از 85 می نویسد که می گویند به دلیل خطای سیستم است و نباید بالاتر از 85 قرار گیرد.

    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. تغییر ارتفاع lineبا تغییر ارتفاع Textbox در گزارش
    نوشته شده توسط payam59 در بخش Access
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1387, 15:41 عصر
  2. تطبیق resolation با برنامه تو vb
    نوشته شده توسط روستا در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آبان 1386, 10:41 صبح
  3. سوال در مورد تغییر Resolation صفحه نمایش
    نوشته شده توسط kablayi در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1384, 02:03 صبح
  4. حفظ قالب کلی هنگام تغییر Resolation
    نوشته شده توسط javad_s2395 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 بهمن 1383, 23:39 عصر
  5. Screen Resolation
    نوشته شده توسط amir_king2_2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 اسفند 1382, 10:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •