نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: راهنمائی درمورد آغاز برنامه نویسی موبایل

  1. #1

    راهنمائی درمورد آغاز برنامه نویسی موبایل

    با سلام به دوستان عزیز
    لطفا من را در این کار راهنمائی کنید که از چه نرم افزاری شروع کنم و چکار باید بکنم.

  2. #2

  3. #3

  4. #4
    چرا سایت نوکیا اجازه دانلود نمی ده

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    41
    پست
    505
    اگه سرچ کنی یه وبلاگ خوب توی این زمینه میتونی پیدا کنی که البته الان آدرسش یادم نیست ...

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vesal
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    198
    البته برای شروع من MIDlet Pascal رو پیشنهاد می کنم. زبانش همین پاسکال خودمونه.

    این توضیحات مختصر از سایتش
    * boolean, integer, character, string, array (multidimensional arrays are supported), record and image data types
    * most Pascal program flow-control statements: if-then-else statement, do-while loop, repeat-until loop, for loop, procedures and functions
    * support for multiple source files and multiple build configurations.
    * defining constants and custom data types
    * graphics functions to access the mobile device display and to load and display PNG images
    * integrated PNG image editor
    * functions to access the mobile device keypad
    * user-interface (forms) support
    * HTTP connectivity
    * SMS messaging
    * sound functions
    * record store support (record store is where you save data on the mobile phone)
    * date and time functions, string functions, random number generator functions
    * customizable syntax coloring editor
    * real (floating-point) numbers and math functions
    * compiler directly generates Java bytecode - fast compile and execute!
    * support for phone emulators
    * help, tutorial and function reference

    اینم یه نمونه از برنامه



    var color : integer;

    begin
    color := 0;
    setFont(FONT_FACE_SYSTEM, FONT_STYLE_BOLD, FONT_SIZE_LARGE);

    repeat
    setColor(color, color, color);
    color := color + 8;

    if (color > 255) then
    color := 0;

    drawText('Hello world!', 0, 0);
    repaint;
    delay(100)
    until false
    end.



    http://www.midletpascal.com/index.php

    لینک بالا هم مربوط به سایت سازنده میشه. صحبت از ک ر ک هم که ممنوعه ولی من از سایت Astalavista.Com خیلی خوشم میاد!!!

  7. #7
    کاربر جدید آواتار tak_savar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2
    می شه یکی تیتر وار بگه واسه برنامه نویسی برای موبایل باید چی کار کرد.
    مثلا اول باید برنامه رو نوشت بعد سیستم عامل موبایل رو پیدا کرد یا اول باید دی برای چه موبایلی داریم برنامه می نویسیم؟؟؟
    من از بس سرچ کردم گیج شدم. فقط بهم بگید دنبال چه چیزایی باید برم؟
    خیلی لطف می کنید اگه جواب بدین

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار zoghal
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    همدان
    سن
    41
    پست
    401
    نقل قول نوشته شده توسط vesal مشاهده تاپیک
    البته برای شروع من MIDlet Pascal رو پیشنهاد می کنم. زبانش همین پاسکال خودمونه.

    این توضیحات مختصر از سایتش
    * boolean, integer, character, string, array (multidimensional arrays are supported), record and image data types
    * most Pascal program flow-control statements: if-then-else statement, do-while loop, repeat-until loop, for loop, procedures and functions
    * support for multiple source files and multiple build configurations.
    * defining constants and custom data types
    * graphics functions to access the mobile device display and to load and display PNG images
    * integrated PNG image editor
    * functions to access the mobile device keypad
    * user-interface (forms) support
    * HTTP connectivity
    * SMS messaging
    * sound functions
    * record store support (record store is where you save data on the mobile phone)
    * date and time functions, string functions, random number generator functions
    * customizable syntax coloring editor
    * real (floating-point) numbers and math functions
    * compiler directly generates Java bytecode - fast compile and execute!
    * support for phone emulators
    * help, tutorial and function reference

    اینم یه نمونه از برنامه



    var color : integer;

    begin
    color := 0;
    setFont(FONT_FACE_SYSTEM, FONT_STYLE_BOLD, FONT_SIZE_LARGE);

    repeat
    setColor(color, color, color);
    color := color + 8;

    if (color > 255) then
    color := 0;

    drawText('Hello world!', 0, 0);
    repaint;
    delay(100)
    until false
    end.



    http://www.midletpascal.com/index.php

    لینک بالا هم مربوط به سایت سازنده میشه. صحبت از ک ر ک هم که ممنوعه ولی من از سایت Astalavista.Com خیلی خوشم میاد!!!
    برای ویندوز است یا سیمیون؟

  9. #9
    نقل قول نوشته شده توسط tak_savar مشاهده تاپیک
    می شه یکی تیتر وار بگه واسه برنامه نویسی برای موبایل باید چی کار کرد.
    مثلا اول باید برنامه رو نوشت بعد سیستم عامل موبایل رو پیدا کرد یا اول باید دی برای چه موبایلی داریم برنامه می نویسیم؟؟؟
    من از بس سرچ کردم گیج شدم. فقط بهم بگید دنبال چه چیزایی باید برم؟
    خیلی لطف می کنید اگه جواب بدین
    سلام

    اول شما باید IDE مربوط به کد زدن را دانلود کنی

    واسه j2meمعمولا از netbeans و eclips استفاده می کنن
    واسه symbian از C++‎builderX و یا vistamax به تازگی اومده carbide هم هست و چند تا دیگه

    بعدش باید SDK مربوط به برنامه نویسی موبایلشو بگیری یا همون mobility pack و نصب کنی

    بعدش باز دو شاخه می شه اگه می خوای سیمبین کار کنی باید active perl هم باشه
    اگه بخوای j2me باشه که خیلی راحت کدتو بزن بعدش کامپایل کن که موقع کامپایل یه امولاتور ظاهر می شود و شما اجرارو می بینی

  10. #10
    سلام
    من می خوام برنامه نویسی symbian انجام بدم .
    active perl -sdk - debuging tools - visual C++‎ toolkit - C++‎ builder x
    در محیط C++‎builderx خطای
    'nmake' is not recognized as an internal or external command,
    Clean finished
    رو می داد ، که یکی از دوستان گفت باید visual studio رو هم نصب کنی ، بعد از نصب visual studio این خطا رو بهم داد .
    bldmake -v bldfiles
    abld -v makefile WINS
    perl -S makmake.pl -D \SYMBIAN\HOME\GROUP\MOPOID WINS
    abld -v reallyclean WINS UDEB
    NMAKE : fatal error U1052: file '\Symbian\6.1\Series60\EPOC32\BUILD\SYMBIAN\HOME\G ROUP\MOPOID\WINS\MOPOID.WINS' not found
    Clean finished

    بعد گفتن یک سری تنظیمات در مسیر path انجام بدم ، که من هم انجام دادم ، ولی هیچ تغییری نکرد.
    دوستانی که در این زمینه تخصص دارند ، خواهش می کنم منو راهنمایی کنید .
    خیلی فوریه ، خواهشا کمک کنید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •