نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در join دو جدول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    مشکل در join دو جدول

    با سلام
    من دو تا از جداولمو باهم join کردم این ارورو میده:
    join.jpg
    اینم کدم:
     try
    {
    connect.Open();
    //SqlDataAdapter insert = new SqlDataAdapter(@"select ReciveKoli.mony,MaliPeyment.MonyPeyment,Kolipeymen t.Mony from ReciveKoli inner join MaliPeyment on ReciveKoli.TarafhesabName=MaliPeyment.TarafhesabNa me inner join Kolipeyment on ReciveKoli.TarafhesabName=Kolipeyment.TarafhesabNa me where kolipeyment.TarafhesabName='" + Tarafhesab.Text + "' and MaliPeyment.TarafhesabName='" + Tarafhesab.Text + "' ", connect);
    SqlDataAdapter saeed = new SqlDataAdapter(@"select MR.AccCode as [کدطرف حساب],MR.NameBank+'شماره پیگیری:'+MR.Shp+''+MR.babate,MR.Comm AS شرح
    ,SUM(MR.mony) AS دریافتی
    ,SUM(MP.Mony) AS پرداختی
    ,SUM(MR.mony) - SUM(MP.Mony) AS مانده
    From
    ReciveKoli MR inner join Kolipeyment MP
    ON
    MR.AccCode = MP.AccCode WHERE MR.TarafhesabName='" + Tarafhesab.Text + "' group by MR.Acccode ", connect);
    DataTable tsaeed = new DataTable(); saeed.Fill(tsaeed);

  2. #2

    نقل قول: مشکل در join دو جدول

    کسی هست نحوه join کردن دو یا 3 جدول رو کامل توضیح بده ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در join دو جدول

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    با سلام
    من دو تا از جداولمو باهم join کردم این ارورو میده:
    join.jpg
    اینم کدم:
     try
    {
    connect.Open();
    //SqlDataAdapter insert = new SqlDataAdapter(@"select ReciveKoli.mony,MaliPeyment.MonyPeyment,Kolipeymen t.Mony from ReciveKoli inner join MaliPeyment on ReciveKoli.TarafhesabName=MaliPeyment.TarafhesabNa me inner join Kolipeyment on ReciveKoli.TarafhesabName=Kolipeyment.TarafhesabNa me where kolipeyment.TarafhesabName='" + Tarafhesab.Text + "' and MaliPeyment.TarafhesabName='" + Tarafhesab.Text + "' ", connect);
    SqlDataAdapter saeed = new SqlDataAdapter(@"select MR.AccCode as [کدطرف حساب],MR.NameBank+'شماره پیگیری:'+MR.Shp+''+MR.babate,MR.Comm AS شرح
    ,SUM(MR.mony) AS دریافتی
    ,SUM(MP.Mony) AS پرداختی
    ,SUM(MR.mony) - SUM(MP.Mony) AS مانده
    From
    ReciveKoli MR inner join Kolipeyment MP
    ON
    MR.AccCode = MP.AccCode WHERE MR.TarafhesabName='" + Tarafhesab.Text + "' group by MR.Acccode ", connect);
    DataTable tsaeed = new DataTable(); saeed.Fill(tsaeed);
    سلام
    اسامی فیلدهایی که در متن خطا ذکر کرده بایستی بعد از group by بیارین و یا آنها را از جلوی Select حذف کنین .............

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: مشکل در join دو جدول

    نقل قول نوشته شده توسط aslan مشاهده تاپیک
    سلام
    اسامی فیلدهایی که در متن خطا ذکر کرده بایستی بعد از group by بیارین و یا آنها را از جلوی Select حذف کنین .............
    اسلان جان این کار به نظرت درسته؟گروه بندی براساس یک فیلد انجم میشه نه 10 فیلد!!!!!!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در join دو جدول

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    اسلان جان این کار به نظرت درسته؟گروه بندی براساس یک فیلد انجم میشه نه 10 فیلد!!!!!!
    سلام
    شکل دستوری استفاده از گروپ بای به همون شکلی هست که گفتم... مگر اینکه کوئریتون را عوض کنین ......
    یک سوال : فرضا میخواهید (3 رکورد )جمع بدهکار / بستانکار/ مانده کد حساب 001 را بدست بیارید ..... یکی از رکوردها مربوط به بانک ملی و دو رکورد دیگر مربوط به بانک ملت باشد ... خب با کوئری که نوشتین انتظار دارین نام کدوم بانک در نتیجه کوئری نوشته بشه ؟؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: مشکل در join دو جدول

    نقل قول نوشته شده توسط aslan مشاهده تاپیک
    سلام
    شکل دستوری استفاده از گروپ بای به همون شکلی هست که گفتم... مگر اینکه کوئریتون را عوض کنین ......
    یک سوال : فرضا میخواهید (3 رکورد )جمع بدهکار / بستانکار/ مانده کد حساب 001 را بدست بیارید ..... یکی از رکوردها مربوط به بانک ملی و دو رکورد دیگر مربوط به بانک ملت باشد ... خب با کوئری که نوشتین انتظار دارین نام کدوم بانک در نتیجه کوئری نوشته بشه ؟؟؟؟؟
    نه چطور میشه اونوقت جواب ابن سوال شما؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: مشکل در join دو جدول

    قانون استفاده از GROUP BY همینه! وقتی که ازش استفاده میشه باید هر فیلدی که جزیی از aggregation ها نیست رو در قسمت GROUP BY ذکر کرد.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در join دو جدول

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    نه چطور میشه اونوقت جواب ابن سوال شما؟
    سلام
    انتظارم این بود که جواب سوال را شما بدین ..... اگر نمیخواهید جمع بد / بس مربوط به هر بانک مشخص بشه پس باید نام بانک در سلکت نباشه و اگر میخواهید برای هر بانک جداگانه نمایش داده بشه پس باید بر اساس نام بانک هم گروهبندی بشه در غیر اینصورت برای sql مشخص نیست که نام کدوم بانک را نمایش بده و ...... برای سایر فیلدها هم همین موضوع صادق هستش ....
    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: مشکل در join دو جدول

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    نه چطور میشه اونوقت جواب ابن سوال شما؟
    سلام
    انتظارم این بود که جواب سوال را شما بدین ..... اگر نمیخواهید جمع بد / بس مربوط به هر بانک مشخص بشه پس باید نام بانک در سلکت نباشه و اگر میخواهید برای هر بانک جداگانه نمایش داده بشه پس باید بر اساس نام بانک هم گروهبندی بشه در غیر اینصورت برای sql مشخص نیست که نام کدوم بانک را نمایش بده و ...... برای سایر فیلدها هم همین موضوع صادق هستش ....
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در join دوتا جدول
    نوشته شده توسط behruz1212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1392, 14:32 عصر
  2. سوال: مشکل در join سه جدول با linq
    نوشته شده توسط rezarko در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 فروردین 1392, 07:58 صبح
  3. مشکل در Join دو جدول همراه گروه بندی خاص
    نوشته شده توسط f.rahdar در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1391, 22:14 عصر
  4. مشکل در Join دو جدول همراه گروه بندی خاص
    نوشته شده توسط f.rahdar در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1391, 09:15 صبح
  5. مشکل در join 4 جدول (فوری)
    نوشته شده توسط djscsi در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 08:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •