نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل عدم تاثیر پذیری max_execution_time برای timeout

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743

    مشکل عدم تاثیر پذیری max_execution_time برای timeout

    دوستان من هر چی سعی می کنم این زمان را محدود کنم نمی توانم. کد پی اچ پی من تا ابد کار می کنه بی خیال نمیشه!
    سیستم عامل centos
    appach
    php CGI / FastCGI
    max_execution_time = 30
    safe_mode off

  2. #2

    نقل قول: مشکل عدم تاثیر پذیری max_execution_time برای timeout

    بعد از تغییرات فایل php.ini آپاچی را ریست می کنید ؟

    service httpd restart 


    در ضمن قضیه در php cli متفاوت است . شما دقیقا چه کارهایی انجام دادید و نتیجه نگرفتید ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743

    نقل قول: مشکل عدم تاثیر پذیری max_execution_time برای timeout

    بله ریستارت کردم

    منظورتون از پی اچ پی سی ال آی را متوجه نشدم.

    داستان اینه که کد پی اچ پی من تا بینهایت کارمی کنه و توجهی به محدودیت زمانی که توی تایم آوت بهش دادم نداره.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743

    نقل قول: مشکل عدم تاثیر پذیری max_execution_time برای timeout

    <?php
    ini_set('max_execution_time', 50);

    sleep(60);
    echo 'end';

    این کد را ببینید اگر درست کار کنه باید بعد از ۵۰ ثانیه پیغام TimeOut بده ولی متاسفانه بعد از ۶۰ ثانیه end را چاپ می کنه و تمام.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743

    نقل قول: مشکل عدم تاثیر پذیری max_execution_time برای timeout

    من واقعا مشکل دارم بچه ها با این تایم اوت

    کسی هست تجربه داشته باشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: مشکل عدم تاثیر پذیری max_execution_time برای timeout

    سلام

    سیستم عاملتون چیه؟ تابع sleep تو ویندوز اگه اجرا بشه جز execution time محسوب میشه، ولی اگه تو سیستم عامل های unix base اجرا کنید جز execution time محسوب نمیشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743

    نقل قول: مشکل عدم تاثیر پذیری max_execution_time برای timeout

    مشخصات سیستم‌ام را نوشتم
    همچنین این یه مثاله که زدم تا شما متوجه مشکل بشید و گرنه من روی کد واقعی دارم مشکل را می بینم!

  8. #8

    نقل قول: مشکل عدم تاثیر پذیری max_execution_time برای timeout

    دوست عزیز، اگه تو خود اسکریپت میخواین زمان رو تغییر بدین از دستور زیر استفاده کنید:
    set_time_limit(50);

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1390, 15:19 عصر
  2. مشکل کار با Service Broker برای عدم حدف Queue
    نوشته شده توسط rooshan2008 در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1390, 00:41 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 اردیبهشت 1390, 08:10 صبح
  4. HotFix برای رفع مشکل عدم اعمال تغییرات designer در کد های aspx
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 مهر 1388, 20:31 عصر
  5. مشکل عدم نمایش فیلدهای طولانی در FastReport
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 فروردین 1383, 16:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •