نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چاپ اعداد به صورت صعودی

  1. #1

    چاپ اعداد به صورت صعودی

    سلام دوستان ببخشید سوال خیلی خیلی مبتدی میپرسم ولی یکم گیج شدم میخوام ی الگوریتم بنویسم که سه عدد رو بگیره صعودی چاپ کنه اعداد رو
    1-شروع
    2-A,B,Cرا بخوان
    3.اگر A>Bو A>Cانگاه
    4.
    بقیشو میشه کمک کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sa1378
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    شاهی
    پست
    346

    نقل قول: چاپ اعداد به صورت صعودی

    #include <iostream>
    using namespace std;

    void swap1(int &a,int &b)
    {
    int p=a;
    a=b;
    b=p;
    }
    int main ()
    {
    int a,b,c;
    cin>>a>>b>>c;
    if(a>c)
    swap1(a,c);
    if(b>c)
    swap1(b,c);
    if(a>b)
    swap1(a,b);

    cout<<a<<" "<<b<<" "<<c<<endl;

    return 0;
    }

  3. #3

    نقل قول: چاپ اعداد به صورت صعودی

    ببخشید ولی من الگوریتم میخواستم میشه ی بار بگی
    اول aوbوcرو چاپ کن
    بعدش چاپ کن cوaوb

    ؟

  4. #4

    نقل قول: چاپ اعداد به صورت صعودی

    نقل قول نوشته شده توسط sa1378 مشاهده تاپیک
    #include <iostream>
    using namespace std;

    void swap1(int &a,int &b)
    {
    int p=a;
    a=b;
    b=p;
    }
    int main ()
    {
    int a,b,c;
    cin>>a>>b>>c;
    if(a>c)
    swap1(a,c);
    if(b>c)
    swap1(b,c);
    if(a>b)
    swap1(a,b);

    cout<<a<<" "<<b<<" "<<c<<endl;

    return 0;
    }
    این سه عدد a,b,c رو میخونه و بعد از جابه جایی مقدار متغیر ها به صورت a<b<c مرتب میشه ؟

  5. #5

    نقل قول: چاپ اعداد به صورت صعودی

    دوستان ببخشید من الگوریتمشو میخوام
    من یکمشو بلدم
    اگر a>bانگاه
    a=x
    x=b
    خیلی برام پچچیده شده اگه میشه ی نفر بهم توضیح بده ک اعداد از کوچک ب بزرگ چاپ بشه
    الگوریتم میخوام برنامه ندین لطفا

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sa1378
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    شاهی
    پست
    346

    نقل قول: چاپ اعداد به صورت صعودی

    نقل قول نوشته شده توسط behzad004 مشاهده تاپیک
    دوستان ببخشید من الگوریتمشو میخوام
    من یکمشو بلدم
    اگر a>bانگاه
    a=x
    x=b
    خیلی برام پچچیده شده اگه میشه ی نفر بهم توضیح بده ک اعداد از کوچک ب بزرگ چاپ بشه
    الگوریتم میخوام برنامه ندین لطفا
    این عمل جابجایی هست
    اگه a از b بزرگتر بود
    اول بیا یه متغییر کمکی بگیر و a رو بریز توش
    Untitled.png
    بعد مقدار توی متغییر b رو بریز تو a
    Untitled.png
    بعد هم مقدار متغییر x رو بریز توی b
    Untitled.png

    حالا مقادیر a و b باهم عوض شدن
    ...
    ولی اگه بنویسیم
    a=b;
    b=a;
    اول مقدار b رو میریزه توی a و دیگه مقداری که توش a بوده رو نداریم

  7. #7

    نقل قول: چاپ اعداد به صورت صعودی

    ببینید ما برای سه تا عدد میخوایم بنویسیم یعنی با متغیر کمکی میشه چهارتا
    اومدیم و aبزرگ تر از bبود ولی aکوچیک تر از cبود اون وقت چی؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sa1378
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    شاهی
    پست
    346

    نقل قول: چاپ اعداد به صورت صعودی

    نقل قول نوشته شده توسط behzad004 مشاهده تاپیک
    ببینید ما برای سه تا عدد میخوایم بنویسیم یعنی با متغیر کمکی میشه چهارتا
    اومدیم و aبزرگ تر از bبود ولی aکوچیک تر از cبود اون وقت چی؟
    این چیزی که الان گفتم برای وقتی هست که بخوایم جای مقادیر دوتا متغییر رو عوض کنیم
    برای 3 تا عدد a,b,c :
    اول میایم a,b رو مقایسه میکنیم...اگه a>b عمل جابجایی رو روشون انجام میدیم
    حالا میایم b,c رو مقایسه میکنیم...اگه b>c عمل جابجایی انجام میدیم
    بعد هم a,c رو مقایسه میکنیم...اگه a>c عمل جابجایی رو انجام میدیم
    حالا اعداد به صورت a<b<c مرتب هستن

  9. #9

    نقل قول: چاپ اعداد به صورت صعودی

    من نوشتم اگه میشه ببینید درسته یا ن
    اگر a>bانگاه
    Aرو بریز تو یx
    bرو بریز توی a
    xرو بریز توی b
    اگر b>cانگاه
    bرو بریز تو x
    cرو بریزتویb
    xرو بریزتوی c
    اگر a>cانگاه
    aرو بریز توی x
    cرو بریز توی a
    xرو بریز تویc
    اخرش هم a,bc چاپ شود
    همینه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sa1378
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    محل زندگی
    شاهی
    پست
    346

    نقل قول: چاپ اعداد به صورت صعودی

    نقل قول نوشته شده توسط behzad004 مشاهده تاپیک
    من نوشتم اگه میشه ببینید درسته یا ن
    اگر a>bانگاه
    Aرو بریز تو یx
    bرو بریز توی a
    xرو بریز توی b
    اگر b>cانگاه
    bرو بریز تو x
    cرو بریزتویb
    xرو بریزتوی c
    اگر a>cانگاه
    aرو بریز توی x
    cرو بریز توی a
    xرو بریز تویc
    اخرش هم a,bc چاپ شود
    همینه؟
    آره درسته
    ولی اگه میخوای یه کد خوب بنویسی با این الگوریتم بنویس(کپی شده از این تاپیک):
    شما فرظ کنید که یک لیست عدد داریند...

    5 - 4 - 7 - 1 - 23 - 6


    ما در یک حلقه، اولین عدد لیست که 5 باشه رو انتخاب میکنیم، و میریم کوچیکترین عدد داخل لیست که از 5 هم کوچکتر هستند و در سمت راست عدد ما قرار دارند رو پیدا میکنیم، که در این جا، 1 است !، جای 1 و 5 رو باهم عوض میکنم ..

    1 - 4 - 7 - 5 - 23 - 6

    خوب، حالا میریم دویم عدد تو لیست، که 4 هست، سمت راست 4، هیچ عددی قرار ندارد که از 4 کوچک باشه،
    پس عدد بعدی، 7 است. 5 کوچکترین عددی است که در سمت راست 7 قرار دارد، پس جایش را با 7 عوض میکنیم.
    1 - 4 - 5- 7- 23 - 6
    خوب دوباره عدد، بعد در لیست ما، 7 است، کمتیرین، عدد در سمت راست، 6 است و جای اونرو با 7 عوض میکنیم...
    1 - 4 - 5- 6- 23 - 7
    حالا عدد بعدی 23 است، که جای اون رو با 7 عوض میکنیم. و به انتها لیست رسیدیم.
    حالا مرتب شده دنبالمون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چاپ اعداد به صورت فارسی در کریستال 10
    نوشته شده توسط javadt در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 بهمن 1388, 19:54 عصر
  2. 2سوال:رنگی نوشتن و چاپ اعداد 4رقمی به صورت رندومایز
    نوشته شده توسط amanj99 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 46
    آخرین پست: چهارشنبه 16 خرداد 1386, 00:43 صبح
  3. نمایش اعداد به صورت فارسی در حالت چپ به راست
    نوشته شده توسط yasamini در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1383, 07:19 صبح
  4. چاپ اعداد بصورت فارسی در گزارش
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مرداد 1383, 02:11 صبح
  5. نمایش اعداد به صورت فارسی درFastReport
    نوشته شده توسط DataMaster در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 دی 1382, 09:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •