نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: استخراج چند فیلد از چند جدول

  1. #1

    Question استخراج چند فیلد از چند جدول

    با سلام

    بنده میخوام اطلاعات 3 تا جدول رو داخل یک گرید نمایش بدم

    جدول 1 (دانشجو) نام و نام خانوادگی و ...
    جدول 2 (بدهی ها) جمع بدهی
    جدول 3 (پرداختی ها)جمع پرداختی ها

    و در آخر بصورت زیر قابل نمایش باشه.
    توجه داشته باشید که مقادیر جمع بدهی و پرداختی در جدول وجود ندارد و باید از دستور Sum استفاده شود.


    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    یه چیزی تو این مایه ها امیدوارم جواب بده:
    select a,name,a.mell,a.code,sum(b.bedehi),sum(c.pardakhti  ) from daneshju a join bedehi b on a.id=b.daneshjuid join pardakhti c on a.id=c.daneshjuid

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    فکر کنم این جواب بده. البته با این جداولی که شما طرح کردید:


    SELECT Daneshjoo.ID, Daneshjoo.Name, Daneshjoo.Code, SUM(Bedehi.Mablagh) as Bedehi, SUM(Pardakhti.Mablagh) as Pardakhti
    FROM Daneshjoo INNER JOIN Bedehi on Daneshjoo.ID = Bedehi.ID INNER JOIN Pardakhti on Daneshjoo.ID = Pardakhti.ID
    GROUP BY Daneshjoo.ID, Daneshjoo.Name, Daneshjoo.CodeMelli
    ORDER BY ID

  4. #4

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    با تشکر از لطف شما دوستان

    ببینید من کد رو به اینصورت برای خودم تغییر دادم

    کد HTML:
    SELECT students.ID, students.fName, students.lName, students.National_Num, students.stunum, SUM(Debts.price) as Bedehi, SUM(Receipts.price) as Pardakhti
    FROM students INNER JOIN Debts on students.ID = Debts.student_id INNER JOIN Receipts on students.ID = Receipts.student_id
    اما با این اخطار مواجه میشم

    0000000.png

    مشکل کجاس؟؟؟؟؟

    درضمن دیتا بیسم اکسس است .

    ممنون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    شما واسه جداول Debts و Receipts کلید خارجی تعریف کردین؟
    بعدشم وقتی که توابع aggregate (مثل SUM) رو بکار می برید باید از دستور Group By استفاده کنید.

  6. #6

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    نقل قول نوشته شده توسط sajadsobh مشاهده تاپیک
    شما واسه جداول Debts و Receipts کلید خارجی تعریف کردین؟
    بعدشم وقتی که توابع aggregate (مثل SUM) رو بکار می برید باید از دستور Group By استفاده کنید.
    همین فیلد student_id در جداول Debts و Receipts کلید خارجی هستند دیگه

    دستور
    Group By
    رو هم اضافه کردم باز هم همین اخطار رو میده

    دلیل اینکه باید از
    دستور
    Group By
    استفاده کنم چیه؟؟؟

    ممنون


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    باید بنویسید:

    group by students.ID, students.fName, students.lName, students.National_Num, students.stunum


    همینکار رو کردید؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    شما خودتون یکم فکر کنید! تابع SUM رو نوشتید که چی رو جمع کنه؟
    Group By میاد رکورد های فیلدتون رو براساس اونچه که جلوش قرار میدید دسته بندی میکنه و بعد تابع sum رو اعمال میکنه. یعنی اول دسته بندی رکوردها براساس ID دانشجوها انجام میشه و بعد جمع بدهی دانشجوها اعمال میشه. میشه گفت هر مقدار که در ستون sum قرار میگیره جمع مثلاً بدهی های دانشجویی هست که IDش فلان مقداره!!

  9. #9

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    نقل قول نوشته شده توسط sajadsobh مشاهده تاپیک
    باید بنویسید:

    group by students.ID, students.fName, students.lName, students.National_Num, students.stunum


    همینکار رو کردید؟
    بله دوست من همینو نوشتم


    SELECT students.ID, students.fName, students.lName, SUM(Receipts.price) as Padakhti, SUM(Debts.price) as Bedehi


    FROM students INNER JOIN Debts on students.id = Debts.student_id INNER JOIN Receipts on students.id = Receipts.student_id


    GROUP BY students.ID, students.fName, students.lName, students.National_Num, students.stunum


    ORDER BY ID


    این هم ریلیشن اکسسم

    00.png

  10. #10

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    وقتی به این دستور تغییرش میدم خروجی داره و مشکلی نداره


    SELECT students.ID, students.fName, students.lName, SUM(Debts.price) as Bedehi


    FROM students INNER JOIN Debts on students.id = Debts.student_id


    GROUP BY students.ID, students.fName, students.lName, students.National_Num, students.stunum






    اما دیگه جمع پرداختی ها رو ندارم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    به جای INNER JOIN از LEFT OUTER JOIN ببینین جواب میده؟!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    از پرانتز استفاده کنین بینین با INNER JOIN جواب میده؟

    SELECT students.ID, students.fName, students.lName,  SUM(Receipts.price) as Padakhti,  SUM(Debts.price) as Bedehi
    FROM (students INNER JOIN Debts on students.id = Debts.student_id) INNER JOIN Receipts on students.id = Receipts.student_id
    GROUP BY students.ID, students.fName, students.lName, students.National_Num, students.stunum
    ORDER BY ID

  13. #13

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    ن متاسفانه :( باز هم نشد :(

    چه احتمالاتی هس که این مشکل بوجود میاد؟؟

    به فیلد های دیتا بیس ربطی نداره؟؟؟

  14. #14

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    نقل قول نوشته شده توسط sajadsobh مشاهده تاپیک
    از پرانتز استفاده کنین بینین با INNER JOIN جواب میده؟

    SELECT students.ID, students.fName, students.lName,  SUM(Receipts.price) as Padakhti,  SUM(Debts.price) as Bedehi
    FROM (students INNER JOIN Debts on students.id = Debts.student_id) INNER JOIN Receipts on students.id = Receipts.student_id
    GROUP BY students.ID, students.fName, students.lName, students.National_Num, students.stunum
    ORDER BY ID
    مرررررررررسی درست شد :)

    چه نکته جالبی بود فکر نمیکردم پردانتز توی دستورات SQl اینقدر تاثیر گذار باشه

    واسه قسمت ORDERBYID این اخطار رو میداد

    0.png
    که کلا پاکش کردم درست شد

    واقعا ممنونم :)

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    توی اکسس اینجور اشکالات هست وگرنه توی sql server من امتحان کردم این مشکل نبود که خدا رو شکر با پرانتز حل شد. خب این الان منظورش اینه که فیلد ID در چند جدول دارید و باید مشخص بشه که منظور شما چیه. باید از ORDER BY Students.ID استفاده کنین.

  16. #16

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    خیلی خیلی ممنون از لطفتون

    فقط یک مورد رو متوجه شدم، اینکه اگه دانشجو پرداختی نداشته باشه یعنی در جدول پرداختی ها سطری با ID یکسان دو جدول دیگه پیدا نکنه کلا نمایشش نمیده

    من میخوام اگه هیچ پرداختی نداشت اطلاعات و بدهی رو نمایش بده و پرداختی رو صفر قرار بده

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    خواهش میکنم.
    به جای INNER JOIN از LEFT OUTER JOIN استفاده کنین. اینجوری اگه پرداختی یا بدهی هم نداشته باشن مقدار NULL برمیگردونه.

  18. #18

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    ممنون از لطفتون

    یک مشکل دیگه پیش اود باز

    موقعی که یک دانشجو بعنوان مثال 3 بدهی با عنوان متفاوت داره و با دستور بالا جمع اونها محاسبه میشه و بعد جمع پرداختی ها رو هم محاسبه میکنه و پرداختی های آن یکی میباشد
    میاد به تعداد بدهی ها این مقدار رو دوباره جمع میزنه

    یعنی مقدار پرداختی 3 برابر میشه.

    * اینم مقادیر جداول

    Debts
    ID student_id title debt_date price
    2 40 شهریه ثابت 1393/07/01 $3,900,000.00
    3 40 سرانه فرهنگی 1393/07/01 $350,000.00
    4 40 15% حق نظارت 1393/07/01 $585,000.00
    5 40 شهریه متغیر 1393/07/01 $5,400,000.00
    6 41 شهریه ثابت 1393/08/21 $3,900,000.00
    7 41 سرانه فرهنگی 1393/07/01 $350,000.00
    8 41 15% حق نظارت 1393/08/21 $585,000.00

    ID student_id debt_id num type date_Received price for
    1 40 4 45645 فیش 1393/08/19 $585,000.00 15% حق نظارت

    و خروجی اون به این صورت است

    0000.png

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    آقا الان من به این پی بردم که پیوند بین جداول اشتباه ست. الان تازه فهمیدم شما جی میخواین.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    من یه دستور تودر تو می نویسم ببین جواب میده؟
    اگه جواب داد و متوجه نشدین بگین توضیح بدم.


    SELECT t1.ID, t1.name, SUM(t1.Bedehi) as Bedehi, SUM(t2.Padakhti) as Padakhti
    FROM (
    SELECT students.ID, students.name, SUM(Debts.price) as Bedehi
    FROM students LEFT JOIN Debts on students.ID = Debts.student_id
    GROUP BY students.ID, students.name) as t1
    LEFT JOIN
    (SELECT students.ID, students.name, SUM(Receipts.price) as Padakhti
    FROM students LEFT JOIN Receipts on students.ID = Receipts.student_id
    GROUP BY students.ID, students.name) as t2
    on t1.ID = t2.ID
    GROUP BY t1.ID, t1.name
    ORDER BY t1.ID

  21. #21

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    نقل قول نوشته شده توسط sajadsobh مشاهده تاپیک
    من یه دستور تودر تو می نویسم ببین جواب میده؟
    اگه جواب داد و متوجه نشدین بگین توضیح بدم.


    SELECT t1.ID, t1.name, SUM(t1.Bedehi) as Bedehi, SUM(t2.Padakhti) as Padakhti
    FROM (
    SELECT students.ID, students.name, SUM(Debts.price) as Bedehi
    FROM students LEFT JOIN Debts on students.ID = Debts.student_id
    GROUP BY students.ID, students.name) as t1
    LEFT JOIN
    (SELECT students.ID, students.name, SUM(Receipts.price) as Padakhti
    FROM students LEFT JOIN Receipts on students.ID = Receipts.student_id
    GROUP BY students.ID, students.name) as t2
    on t1.ID = t2.ID
    GROUP BY t1.ID, t1.name
    ORDER BY t1.ID
    واقعا ممنونم بابت پیگیریتون

    ببینید من کد رو به این صورت تغییر دادم


    SELECT students.ID, students.FName, students.LName,SUM(Debts.price) as Bedehi, SUM(Receipts.price) as Pardakhti
    FROM ( SELECT students.ID, students.FName, SUM(Debts.price) as Bedehi
    FROM students LEFT JOIN Debts on students.ID = Debts.student_id
    GROUP BY students.ID, students.FName) as students
    LEFT JOIN
    (SELECT students.ID, students.FName, SUM(Receipts.price) as Padakhti
    FROM students LEFT JOIN Receipts on students.ID = Receipts.student_id
    GROUP BY students.ID, students.FName) as Debts
    on students.ID, = Debts.student_id
    GROUP BY students.ID, students.FName
    ORDER BY students.ID



    حالا نمیدونم درسته یا نه

    این اخطار رو داد

    Syntax error in FROM clause

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    students.ID, students.FName, students.LName
    شما باید این فیلدها رو توی همه Selectها بیارید. در آخر جلوی همه Group BYها هم بیارید.
    ولی احتمالاً کوئری های ساده تر از این میشه فکر کنم ایجاد کرد یکم کار کنین خودتون دستتون میاد.
    شما الان students.LName رو از کجای این دستور میخواین در بیارین که؟!

  23. #23

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    نقل قول نوشته شده توسط sajadsobh مشاهده تاپیک
    students.ID, students.FName, students.LName
    شما باید این فیلدها رو توی همه Selectها بیارید. در آخر جلوی همه Group BYها هم بیارید.
    ولی احتمالاً کوئری های ساده تر از این میشه فکر کنم ایجاد کرد یکم کار کنین خودتون دستتون میاد.
    شما الان students.LName رو از کجای این دستور میخواین در بیارین که؟!
    دوست من ببینید

    متاسفانه من کد رو کامل متوجه نشدم که توش تغییر بدم و به جواب برسم
    تغییر میدم ولی آگاهانه نیست و مطمعنا به جواب هم نمیرسم
    حالا ازتون درخواست دارم که یه مقدار درمورد کاری که داریم میکنیم توضیح بدید و بگید قسمت های مختلف این کد داره چیکار میکنه تا بتونم خودم روش تغییرات بدم تا به جواب برسم
    البته لطف میکنید اگه این زحمت رو بکشید

    اینم آخرین تغییر من که نمیدونم دارم درست پیش میرم یا نه


    SELECT students.ID, students.FName, students.LName, SUM(Debts.price) as Bedehi, SUM(Receipts.price) as PardakhtiFROM ( SELECT students.ID, students.FName, students.LName, SUM(Debts.price) as BedehiFROM students LEFT JOIN Debts on students.ID = Debts.student_idGROUP BY students.ID, students.FName, students.LName) as students LEFT JOIN( SELECT students.ID, students.FName, students.LName, SUM(Receipts.price) as PadakhtiFROM students LEFT JOIN Receipts on students.ID = Receipts.student_idGROUP BY students.ID, students.FName, students.LName) as Debtson students.ID = Debts.student_idGROUP BY students.ID, students.FName, students.LNameORDER BY students.ID


    اینم اخطاری که به این کد میده

    00000.png

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    خب ببینید اون روشی که اول گفتم و شما بکار بردید اینطور بود که وقتی شما پیوند بین جداول بدهی و دانشجو رو انجام میدادید بعدش میومد با جدول پرداختی پیوند تشکیل میداد که در اینصورت هر رکورد حاصل از پیوند اول با جدول سوم ادغام میشد واسه همون هر پرداختی چند بار نشون داده میشد و در جمع مشکل ایجاد میکرد.
    من اومدم توی روش دوم دو تا پیوند جدا رو در نظر گرفتم. یکی پیوند بین جدول دانشجو و بدهی و دومی پیوند بین جدول دانشجو و پرداختی. حالا باید این دو جدول جدا رو که جداگانه پیوند دادیم بوسیله یه پیوند دیگه که نقطه مشترکشون ID دانشجو هست بهم ربط بدیم. البته این روشی هست که من استفاده کردم و شاید یکم گیج کننده باشده. حالا اگه کس دیگه از دوستان می تونن راهنمایی کنن خوشحال میشیم یاد بگیریم.

    برای مثال من اولین پیوند رو که بین جداول دانشجو بدهی است اینجوری دارم:

    SELECT Daneshjoo.ID, Daneshjoo.name, SUM(Bedehi.Mablagh) as Bedehi
    FROM Daneshjoo LEFT JOIN Bedehi on Daneshjoo.ID = Bedehi.ID
    GROUP BY Daneshjoo.ID, Daneshjoo.name


    و خروجی این دستور میشه ID و نام دانشجو و جمع بدهی هر دانشجو:
    حالا دومین پیوند بین جدول دانشجو پرداختی:

    SELECT Daneshjoo.ID, Daneshjoo.name, SUM(Pardakhti.Mablagh) as Padakhti
    FROM Daneshjoo LEFT JOIN Pardakhti on Daneshjoo.ID = Pardakhti.ID
    GROUP BY Daneshjoo.ID, Daneshjoo.name


    و خروجی رو به اینصورت داریم:

    حالا این دستور رو ببینید:

    SELECT *
    FROM (
    SELECT Daneshjoo.ID, Daneshjoo.name, SUM(Bedehi.Mablagh) as Bedehi
    FROM Daneshjoo LEFT JOIN Bedehi on Daneshjoo.ID = Bedehi.ID
    GROUP BY Daneshjoo.ID, Daneshjoo.name) as t1
    LEFT JOIN
    (SELECT Daneshjoo.ID, Daneshjoo.name, SUM(Pardakhti.Mablagh) as Padakhti
    FROM Daneshjoo LEFT JOIN Pardakhti on Daneshjoo.ID = Pardakhti.ID
    GROUP BY Daneshjoo.ID, Daneshjoo.name) as t2
    on t1.ID = t2.ID


    اومدم تمام ستون های حاصل از پیوند این دو تا پیوند جداگانه رو select کردم. t1 جدول حاصل از پیوند اوله و t2 جدول حاصل از پیوند دوم. ببینید نتیجه چی میشه؟!

    حالا من باید فقط ستون های ID، نام دانشجو و جمع بدهی ها و پرداختی ها را نشون بدم.

    پس میام بجای SELECT * از Select زیر استفاده میکنیم:

    SELECT t1.ID, t1.name, Bedehi, Padakhti
    FROM (
    SELECT Daneshjoo.ID, Daneshjoo.name, SUM(Bedehi.Mablagh) as Bedehi
    FROM Daneshjoo LEFT JOIN Bedehi on Daneshjoo.ID = Bedehi.ID
    GROUP BY Daneshjoo.ID, Daneshjoo.name) as t1
    LEFT JOIN
    (SELECT Daneshjoo.ID, Daneshjoo.name, SUM(Pardakhti.Mablagh) as Padakhti
    FROM Daneshjoo LEFT JOIN Pardakhti on Daneshjoo.ID = Pardakhti.ID
    GROUP BY Daneshjoo.ID, Daneshjoo.name) as t2
    on t1.ID = t2.ID


    توجه کنین که Bedehi و Pardakhti که در سطر اول این دستور اومدن همون حاصل جمع بدهی ها و پرداختی هاست که ما توی پیوند های داخلی نامدهی کردیم.
    SUM(Bedehi.Mablagh) as Bedehi و SUM(Pardakhti.Mablagh) as Padakhti منظورمه!!

    الان این باید جواب بده. البته من توی sql چک کردم.

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    با استفاده از Common Table Expressions یا CTE می توان نیز انجام داد.


    WITH Bedehi1 ( id, Bedehi)
    AS
    (SELECT ID, Mablagh AS Bedehi11 FROM Bedehi)
    ,Padakhti1 (ID, Padakhti)
    AS
    (SELECT ID, Mablagh as Padakhti11 FROM Pardakhti )
    ,Dnshjoo1(id,name)
    as
    (select id,name from Daneshjoo)
    select Dnshjoo1.ID,Dnshjoo1.name,Bedehi1.Bedehi ,Padakhti1.Padakhti
    FROM Bedehi1 INNER JOIN
    Padakhti1 ON Bedehi1.id = Padakhti1.ID
    INNER JOIN Dnshjoo1 on Bedehi1.id = Dnshjoo1.ID

  26. #26

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
    ------------------------------

    An error occurred when attaching the database(s). Click the hyperlink in the Message column for details.
    سلام من ویندوزم رو عوض کردم بانک رو هم دی اتچ نکردم بعد نصب دوباره ویندوز با sqlاین ارور رو وقت اتچ کردن میده

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    نقل قول نوشته شده توسط myoosef مشاهده تاپیک
    TITLE: Microsoft SQL Server Management Studio
    ------------------------------

    An error occurred when attaching the database(s). Click the hyperlink in the Message column for details.
    سلام من ویندوزم رو عوض کردم بانک رو هم دی اتچ نکردم بعد نصب دوباره ویندوز با sqlاین ارور رو وقت اتچ کردن میده
    اخطاری که میده رو بذارید ببینیم چیه مشکل. این که فقط الان میگه دیتابیس اتچ نمیشه و روی لینک زیرش کلیک کنید.

  28. #28

    نقل قول: استخراج چند فیلد از چند جدول

    نقل قول نوشته شده توسط fahimi مشاهده تاپیک
    با استفاده از Common Table Expressions یا CTE می توان نیز انجام داد.


    WITH Bedehi1 ( id, Bedehi)
    AS
    (SELECT ID, Mablagh AS Bedehi11 FROM Bedehi)
    ,Padakhti1 (ID, Padakhti)
    AS
    (SELECT ID, Mablagh as Padakhti11 FROM Pardakhti )
    ,Dnshjoo1(id,name)
    as
    (select id,name from Daneshjoo)
    select Dnshjoo1.ID,Dnshjoo1.name,Bedehi1.Bedehi ,Padakhti1.Padakhti
    FROM Bedehi1 INNER JOIN
    Padakhti1 ON Bedehi1.id = Padakhti1.ID
    INNER JOIN Dnshjoo1 on Bedehi1.id = Dnshjoo1.ID
    ممنون از پاسختون

    اما من چیز زیادی ازش متوجه نشدم که این مشکل بنده س

    در هر صورت من با کد آقا سجاد به نتیجه رسیدم

تاپیک های مشابه

  1. تبدیل چند فیلد از چند جدول به یک جدول
    نوشته شده توسط mahdi101 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1392, 00:23 صبح
  2. سوال: select کردن چند فیلد از یک جدول
    نوشته شده توسط mas'oud در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 18:26 عصر
  3. سوال: چگونگی پیوند دادن چند فیلد از دو جدول در یک کوئری؟
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اسفند 1389, 08:44 صبح
  4. انتخاب چند فیلد از چند جدول متفاوت
    نوشته شده توسط farzane_fn در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آبان 1388, 17:56 عصر
  5. تقسیم چند فیلد از دو جدول و ریختن جواب در جدول جدید
    نوشته شده توسط bahar2008 در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1387, 22:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •