نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نحوه چاپ ستاره به شکل زیر در کنسول

  1. #1

    نحوه چاپ ستاره به شکل زیر در کنسول

    سلام
    میخوستم شکل زیر را در C#‎ با استفاده از حلقه for تولید کنم.

    خودم قسمی از کد را نوشتم که مربوط به نیمه شکل بالا میشود و میخواستم اگه میشه نیمه پایین ببینم به چه صورت هست
    star.jpg



    using System;using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;


    namespace ConsoleApplication15
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    Console.WriteLine("enter your number");
    int num2 = int.Parse(Console.ReadLine());
    int num = (num2 / 2) + 1;


    for (int i = 0; i < num; i++)
    {
    for (int j = 0; j < i; j++)
    {
    Console.Write("* ");
    }
    Console.WriteLine("");


    }


    for (int i = 1; i <= num; i++)
    {
    Console.Write("* ");
    }
    Console.WriteLine("");
    for (int i = num; i > 1; i--)
    {
    for (int j = num; j > num - i + 1; j--)
    {
    Console.Write("* ");




    }
    Console.WriteLine("");
    }




    Console.ReadLine();
    }


    }
    }



  2. #2

    نقل قول: نحوه چاپ ستاره به شکل زیر در کنسول

    یاد ترم یکم افتادم ، اینو نوشتم ببین اکیه؟؟


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    namespace ConsoleApplication9
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    for (int i = 1; i <= 4; i++)
    {
    for (int j = 1; j <= i; j++)
    {
    Console.Write("*");

    }
    Console.WriteLine();
    }
    for (int i = 1; i <= 3; i++)
    {
    for (int j = 3; j >= i; j--)
    {
    Console.Write("*");
    }
    Console.WriteLine();
    }
    for (int i = 3; i >= 0; i--)
    {
    for (int j = 1; j <= i; j++)
    {
    Console.Write(" ");
    }
    for (int k = 3; k >= i; k--)
    {
    Console.Write("*");
    }
    Console.WriteLine();
    }
    for (int i = 2; i >= 0; i--)
    {
    for (int j = 2; j >= i; j--)
    {
    Console.Write(" ");
    }
    for (int k = 0; k <= i; k++)
    {
    Console.Write("*");
    }
    Console.WriteLine();
    }
    Console.ReadKey();
    }
    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله ravaei : شنبه 24 آبان 1393 در 21:27 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sayvan
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خودم
    سن
    34
    پست
    163

    نقل قول: نحوه چاپ ستاره به شکل زیر در کنسول

    سلام این تصویر بالایی رو برات نوشتم خودت از رو همین میتونی پایینی رو هم درست کنی

    Console.WriteLine("enter your number");
    int num2 = int.Parse(Console.ReadLine());

    for (int i = 1; i <= num2; i++)
    {
    for (int t = 1; t <= i; t++)
    {
    Console.Write("*");
    Console.Write("\t");
    }
    Console.WriteLine();
    if (i == num2)
    for (int t = --num2; t >= 1; t--)
    {
    for (int r = 1; r <= t; r++)
    {
    Console.Write("*");
    Console.Write("\t");
    }
    Console.WriteLine();
    }


    }
    Console.ReadLine();

  4. #4

    نقل قول: نحوه چاپ ستاره به شکل زیر در کنسول

    ممنون

    خودم اینو نوشتم با کد

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;


    namespace ConsoleApplication15
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    Console.WriteLine("enter your number");
    step1:
    int num2 = int.Parse(Console.ReadLine());
    if (num2 % 2 == 0)
    {
    Console.WriteLine("enter even number");
    goto step1;
    }
    int num = (num2 / 2) + 1;
    for (int i = 0; i < num; i++)
    {
    for (int j = 0; j < i; j++)
    {
    Console.Write("* ");
    }
    Console.WriteLine("");


    }


    for (int i = 1; i <= num; i++)
    {
    Console.Write("* ");
    }
    Console.WriteLine("");
    for (int i = num; i > 1; i--)
    {
    for (int j = num; j > num - i + 1; j--)
    {
    Console.Write("* ");




    }
    Console.WriteLine("");
    }


    for (int i = 1; i <= num; i++)
    {
    for (int j = 1; j <= num - i + 1; j++)
    {


    Console.Write(" ");


    }
    for (int k = num; k > num - i + 1; k--)
    {
    Console.Write("* ");




    }




    Console.WriteLine("");
    }


    for (int i = 0; i < num; i++)
    {
    Console.Write("* ");
    }
    Console.WriteLine("");


    for (int i = num; i >= 1; i--)
    {
    for (int j = 1; j <= num - i + 1; j++)
    {


    Console.Write(" ");


    }
    for (int k = num; k > num - i + 1; k--)
    {
    Console.Write("* ");




    }




    Console.WriteLine("");
    }










    Console.ReadLine();
    }


    }
    }



تاپیک های مشابه

  1. الگوریتم چاپ ستاره (سوال هوش)
    نوشته شده توسط rasep1983 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1401, 10:39 صبح
  2. نحوه طراحی فرم عضویت در asp به شکل زیر
    نوشته شده توسط crazy_1892 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1391, 09:17 صبح
  3. نحوه چاپ قطعه کد زیر
    نوشته شده توسط soonami در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 08 دی 1390, 16:27 عصر
  4. سئوالی فوری در مورد نحوه چاپ
    نوشته شده توسط mgh64120 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 19 اسفند 1386, 09:33 صبح
  5. کسی یک calender با javascript به شکل زیر سراغ داره؟
    نوشته شده توسط delphi77 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 تیر 1386, 13:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •