نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال در باره android-support

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    etc/shadow/
    پست
    335

    سوال در باره android-support

    سلام
    من تو پروژه ام appcompat_v7 رو دارم و داخل فولدر lib اون 2 تا فایل ساپورت اندروید دارم به اسم
    android-support-v4.jar
    android-support-v7-appcompat.jar

    آیا نیازی به اضافه کردم ساپورت اندروید به پروژه اصلی هم هست یا تو همون appcompat باشه کافیه ؟




  2. #2

    نقل قول: سوال در باره android-support

    برای اینکه از خود کلاسهاش استفاده کنید باید اونا رو به برنامتون ادد کنید ولی اگه فقط میخوایید از قالب اون استفاده کنید فقط پوشه رو معرفی کنید. البته ما تو اینتلیج اینطوری استفاده میکنیم. تو ایکلیپس نمیدونم چطوری خودش رو ادد میکنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال در باره ی #C
    نوشته شده توسط MF در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 17:53 عصر
  2. سوال ىر باره pop3
    نوشته شده توسط sunboy در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 21
    آخرین پست: یک شنبه 03 اسفند 1382, 09:32 صبح
  3. سوال در باره vb.net , Vb6.0
    نوشته شده توسط sh در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1382, 16:09 عصر
  4. 2 تا سوال در باره موش موشک (mouse)
    نوشته شده توسط سعید قدیری مقدم در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1382, 08:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •