نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: گرفتن تاریخ از سایت time.ir

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    27

    Question گرفتن تاریخ از سایت time.ir

    با سلام
    من دارم رو یه پروژه win app کار می کنم.می خوام تاریخ رو از سایت time.ir بگیرم.کد php همین رو پیدا کردم.
    اما دنبال کد C#‎ هستم.لطفا کمکم کنید.مبتدیانه هم توضیح بدین که من متوجه شم.
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: گرفتن تاریخ از سایت time.ir

    سلام

    چه کاریه تاریخ شمسی می خواین با کلاس System.Globalization.PersianCalendar براحتی بدست بیارید.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: گرفتن تاریخ از سایت time.ir

    از سایت time.ir نمی دونم ولی این کد کار منو راه میندازه
    public static DateTime GetNistTime()
    {
    DateTime dateTime = DateTime.MinValue;


    HttpWebRequest request = (HttpWebRequest)WebRequest.Create("http://nist.time.gov/actualtime.cgi?lzbc=siqm9b");
    request.Method = "GET";
    request.Accept = "text/html, application/xhtml+xml, */*";
    request.UserAgent = "Mozilla/5.0 (compatible; MSIE 10.0; Windows NT 6.1; Trident/6.0)";
    request.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded";
    request.CachePolicy = new RequestCachePolicy(RequestCacheLevel.NoCacheNoStor e); //No caching
    HttpWebResponse response = (HttpWebResponse)request.GetResponse();
    if (response.StatusCode == HttpStatusCode.OK)
    {
    StreamReader stream = new StreamReader(response.GetResponseStream());
    string html = stream.ReadToEnd();//<timestamp time=\"1395772696469995\" delay=\"1395772696469995\"/>
    string time = Regex.Match(html, @"(?<=\btime="")[^""]*").Value;
    double milliseconds = Convert.ToInt64(time) / 1000.0;
    dateTime = new DateTime(1970, 1, 1).AddMilliseconds(milliseconds).ToLocalTime();
    }


    return dateTime;
    }


    این تابع یه DateTime بر می گردونه که براحتی میشه تبدیل به تاریخ شمسی کرد!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار omid nasri
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران - کارگر شمالی
    پست
    385

    نقل قول: گرفتن تاریخ از سایت time.ir

    شما میتونی تاریخ رو از Div مدنظر با فرستادن یک درخواست در بیاری، اگه اطلاعات کافی نداری برای namespace system.net به یک برنامه نویس بسپار و یا مقالات رو سرچ بزن و بخون.

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: گرفتن تاریخ از سایت time.ir

    با سلام
    برای استخراج اطلاعات از صفحات وب، می تونید از HtmlAgilityPack استفاده کنید
    http://www.dotnettips.info/post/1009...tmlagilitypack
    http://htmlagilitypack.codeplex.com/
    در اعلان قسمت نمونه برنامه های سی شارپ هم سورسش موجوده
    موفق باشید

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    27

    نقل قول: گرفتن تاریخ از سایت time.ir

    ممنون از لطف دوستان
    مهندس کدی که گذاشتی ساعتی که میده خیلی جلوتره.نمیشه کاری کرد که ساعت درست رو بده؟

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    27

    نقل قول: گرفتن تاریخ از سایت time.ir

    مهندس از راهنماییت ممنونم.ولی منم میخوام برنامه نویش شم اگه خدا بخواد.میشه لطف بفرمایید مقالات مربوط به این مطلب رو برام معرفی کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گرفتن تاریخ شمسی از سایت time.ir
    نوشته شده توسط mili22 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1392, 18:56 عصر
  2. گرفتن تاریخ سیستم و تبدیل آن به تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1390, 20:32 عصر
  3. گرفتن تاریخ سیستم هجری شمسی
    نوشته شده توسط ghgh-moghadam در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 07 مرداد 1384, 13:50 عصر
  4. گرفتن تاریخ و زمان به طور جداگانه هر کدام در متغیری
    نوشته شده توسط saman110 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مرداد 1384, 08:27 صبح
  5. گرفتن تاریخ روز بطور غیرمستقیم
    نوشته شده توسط Kambiz در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 15 مهر 1382, 01:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •