نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عمل نکردن رویداد onchange در تگ select

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    عمل نکردن رویداد onchange در تگ select

    با سلام


    کد زیر رو ببینید



    <input type="button" onClick="changeValue();">
    <select id="test" onChange="ischange();">
    <option value="a">a</option>
    <option value="b">b</option>
    <option value="c">c</option>
    <option value="d">d</option>
    </select>
    </body>
    <script>
    function ischange()
    {
    alert('change');
    }




    function changeValue()
    {
    document.getElementById('test').selectedIndex=2;
    }
    </script>





    چرا وقتی کاربر مقدار select رو تغییر میده رویداد onchange عمل میکنه و پیام alert نشون داده میشه ولی وقتی روی باتن کلیک میکنیم با اینکه مقدار select تغییر میکنه رویداد onchange عمل نمیکنه ؟؟؟؟
    ایراد از چیست ؟؟
    برای اینکه وقتی کسی با باتن مقدار select رو تغییر میده تابع onchange عمل کنه چه راه حل هایی هست ؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله IMANAZADI : شنبه 24 آبان 1393 در 13:22 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: عمل نکردن رویداد onchange در تگ select

    کسی نیست ؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: عمل نکردن رویداد onchange در تگ select

    وقتی با جاوااسکریپت مقداری رو تغییر میدید معمولا رویدادها توی تگ تغییر داده شده کار نمی کنند.
    برای اجرای تابع ischange() می تونید از کد این کد استفاده کنید:



    function changeValue()
    {
    document.getElementById('test').selectedIndex=2;
    ischange();
    }
    function ischange()
    {
    alert('change');
    }




تاپیک های مشابه

  1. عمل نکردن رویداد ب دایوی که بعدا اضافه شده
    نوشته شده توسط olampiad در بخش jQuery
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1393, 07:59 صبح
  2. سوال: عمل نکردن رویداد ON CHANGE تکس باکس
    نوشته شده توسط IMANAZADI در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1392, 14:17 عصر
  3. عمل نکردن رویداد کلیک در PopUp
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1391, 18:57 عصر
  4. عمل نکردن رویداد KeyDown برای کلید Insert
    نوشته شده توسط farashah_jalal در بخش WPF
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 15 آذر 1389, 12:35 عصر
  5. مقاله: عمل نکردن دستور insert در هنگام استفاده از select
    نوشته شده توسط DotNet_King در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1387, 00:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •